seves Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Czester to porównanie faktycznie pokazuje jaka jest przepaść pomiedzy bixami
czester Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 Coś tam trzeba odświeżyć wątek. Niestety ze względu na wyjazd za granicę do roboty musiałem wrzucić felgi jakie były, ale wpadły nowe oponki Yokohama Advant Sport. Jestem mega zaskoczony jak nowe opony wpływają na wybieranie dziur i tłumienie drgań. Na starych oponach było czuć każdą najmniejszą dziurkę, a teraz jest niewielka różnica między 16". Hamowanie na mokrym super. Także jestem mega zadowolony w komfortu i właściwości jezdnych. A tu taki zestawik na Majówkę był Uploaded with ImageShack.us
Młody_drog Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 Cały czas mi chodzą te felgi po głowie, dobre są Super się auto prezentuje
P-U-M-A Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Czester tylko niżej troszkę te auto daj:decayed:
czester Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 Czester tylko niżej troszkę te auto daj:decayed: Ni dy rydy, na nowych oponach zaczęło trochę trzeć Chyba, że trochę nadkola się powyciąga.
pablo_ua4 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 piekna masz ta czarnulke no i te lampy:slina:
P-U-M-A Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Czester tylko niżej troszkę te auto daj:decayed: Ni dy rydy, na nowych oponach zaczęło trochę trzeć Chyba, że trochę nadkola się powyciąga. Kup gwint będzie trochę bardziej twardo nie będzie nic tarło a auto równo usiądzie bo sobie ustawisz.
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Ja też mam yokohamy db550 i też uważam że bdb opony
Cineksik Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Ja też mam yokohamy db550 i też uważam że bdb opony z tego co pamiętam - to fajna oponka, tylko trochę szybko znika
H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Ja też mam yokohamy db550 i też uważam że bdb opony z tego co pamiętam - to fajna oponka, tylko trochę szybko znika Liczę że wytrzyma 30-40tyś czyli jeden sezon
czester Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 Ja z kolei czytałem, że Advant Sport jest właśnie mniej ścieralną oponą, także mam nadzieję że trochę dłużej wytrzyma
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Czester na obczyźnie jest ale dokładnie nie pytałem.
Rekomendowane odpowiedzi