czester Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Lotka zostaje do czasu jak jej nie urwę, na żywo tak źle nie wygląda. a mi się nawet podoba-ale ja mam sentyment do tej fury Marcin, wyście z Jackiem jakieś panny obracali w tym aucie, że masz taki sentyment ?
MARCIN607 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Lotka zostaje do czasu jak jej nie urwę, na żywo tak źle nie wygląda. a mi się nawet podoba-ale ja mam sentyment do tej fury Marcin, wyście z Jackiem jakieś panny obracali w tym aucie, że masz taki sentyment ? nie ogarnialiśmy parking bokiem :polew: pannę można w każdym aucie wziąść ale frajda z tego Q plus jazda Jacka (bezcenne)
Młody_drog Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Te felgi to moje marzenie Podobno ET 29 przyciera, jak Ci się jeździ?
czester Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Lotka zostaje do czasu jak jej nie urwę, na żywo tak źle nie wygląda. a mi się nawet podoba-ale ja mam sentyment do tej fury Marcin, wyście z Jackiem jakieś panny obracali w tym aucie, że masz taki sentyment ? nie ogarnialiśmy parking bokiem :polew: pannę można w każdym aucie wziąść ale frajda z tego Q plus jazda Jacka (bezcenne) Może dlatego coś stuka w zawieszeniu i nikt nie wie co to jest :bicz3: Te felgi to moje marzenie Podobno ET 29 przyciera, jak Ci się jeździ? Jeździ się normalnie i nic nie przyciera, do czasu zapakowania 4 osób, bagażu i najechaniu na jakąś mega dziurę, wtedy zdarzyło się, że przytarło, tak poza tym jest ok Jak myślicie, pakować zderzak z esy na przód, czy zostawić s-lina ?
MARCIN607 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Lotka zostaje do czasu jak jej nie urwę, na żywo tak źle nie wygląda. a mi się nawet podoba-ale ja mam sentyment do tej fury Marcin, wyście z Jackiem jakieś panny obracali w tym aucie, że masz taki sentyment ? nie ogarnialiśmy parking bokiem :polew: pannę można w każdym aucie wziąść ale frajda z tego Q plus jazda Jacka (bezcenne) Może dlatego coś stuka w zawieszeniu i nikt nie wie co to jest :bicz3: u Jacka żadne stukanie Bbyu nie przeszło- auto było wychuchane i wydmuchane-dlatego tak mnie bolao jak sprzedał- ale chociaż w dobre ręce trafo
badboy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Lotka zostaje do czasu jak jej nie urwę, na żywo tak źle nie wygląda. a mi się nawet podoba-ale ja mam sentyment do tej fury Marcin, wyście z Jackiem jakieś panny obracali w tym aucie, że masz taki sentyment ? nie ogarnialiśmy parking bokiem :polew: pannę można w każdym aucie wziąść ale frajda z tego Q plus jazda Jacka (bezcenne) Może dlatego coś stuka w zawieszeniu i nikt nie wie co to jest :bicz3: Te felgi to moje marzenie Podobno ET 29 przyciera, jak Ci się jeździ? Jeździ się normalnie i nic nie przyciera, do czasu zapakowania 4 osób, bagażu i najechaniu na jakąś mega dziurę, wtedy zdarzyło się, że przytarło, tak poza tym jest ok Jak myślicie, pakować zderzak z esy na przód, czy zostawić s-lina ? ja zdecydowanie zostawiłbym s-line'a!!!
czester Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tylko, że na tył idzie zderzak z esy, więc będzie totalne pomieszanie wszystkiego
MARCIN607 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tylko, że na tył idzie zderzak z esy, więc będzie totalne pomieszanie wszystkiego oj tam oj tam- zderzakprzedni z esy jest prawie taki sam jak seria a zderzak S line robi niesamowite wrażenie- ja bym zostawił s line przód plus S na tył. jakby był inny kolor auta niż czarny zderzak s line na tył robiłby tez fane wrażenie a tak to ginie. Moje zdanie. będzie trochę pomieszane styli ale to co
badboy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tylko, że na tył idzie zderzak z esy, więc będzie totalne pomieszanie wszystkiego ja bym nie nazwał tego totalnym pomieszaniem, a raczej idealnym połączeniem
czester Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Tylko, że na tył idzie zderzak z esy, więc będzie totalne pomieszanie wszystkiego oj tam oj tam- zderzakprzedni z esy jest prawie taki sam jak seria a zderzak S line robi niesamowite wrażenie- ja bym zostawił s line przód plus S na tył. jakby był inny kolor auta niż czarny zderzak s line na tył robiłby tez fane wrażenie a tak to ginie. Moje zdanie. będzie trochę pomieszane styli ale to co S-line na tył do czarnego auta to porażka, także to postanowione, co do przodu masz racje, też mi się średnio podoba esa, ale zakładałbym ją tylko po to, żeby był pełny body kit. Poprzymierzam i zobaczymy jak to wygląda. Tylko, że na tył idzie zderzak z esy, więc będzie totalne pomieszanie wszystkiego ja bym nie nazwał tego totalnym pomieszaniem, a raczej idealnym połączeniem I tego chyba będę się trzymać [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 10:55_________________________________________________No i wpadł kolejny mod, białe fotele recaro Boczki w pełnej opcji, także teraz tylko muszę uruchomić funkcje pamięci, i dokupić lusterka z funkcją pamięci. Dzięki Wojtek_A4 za linka Uploaded with ImageShack.us
tolek85 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 ładnie Czester poleciałeś... stołki super
czester Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Aha, będę miał swoje stare stołki do opchnięcia
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Nie ma za co Teraz mamy blizniacze skory. Zobacz w moim temacie Gdyby byly blizej to sam bylbym je kupil javascript:void(0); bo mi podlokietnika brakuje
czester Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Blisko w sumie nie miałem, ale na pewno bliżej niż ty Podłokietnik i tak zaraz będzie czarny Powiedz mi jak z utrzymaniem ich w czystości ?
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Blisko w sumie nie miałem, ale na pewno bliżej niż ty Podłokietnik i tak zaraz będzie czarny Powiedz mi jak z utrzymaniem ich w czystości ? Nie wiem. mam je tydzien z czego fotel kierowcy od wczoraj na miejscu W jakim stanie skory? Rozmawialem ze sprzedajacym i zapewnial, ze tylko z tylu na oparciu jeden fotel lekko zniszczony przy transporcie.
czester Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Opublikowano 22 Maja 2011 Stan jak nowy, poza lekkim przytarciem z tyłu jak mówisz. Tak w ogóle to mam chyba twoje fele
MARCIN607 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 :notworthy: :notworthy: toś pojechał- już 3 białe recaro chyba jeszcze ADAŚ ma białe
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 :notworthy: :notworthy: toś pojechał- już 3 białe recaro chyba jeszcze ADAŚ Dokladnie. Adam to wogole ma nowki [br]Dopisany: 22 Maj 2011, 21:34_________________________________________________ Stan jak nowy, poza lekkim przytarciem z tyłu jak mówisz. Tak w ogóle to mam chyba twoje fele yhy
Rekomendowane odpowiedzi