Kimi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 i ja sie pochwale :> termin walentynkowy :good: :good: No to już niedługo. natomiast u mnie rozwiazanie ma nastapic 2 luty Znaczy się u Twojej małżonki chyba? :mysli: :polew: Nie no, żartuję. Gratulacje i daj znać, jak już zostaniesz szczęśliwym Tatą :good: :good:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 21:57_________________________________________________ To i ja się pochwalę 27 grudnia zostałem tatusiem. :> Też ciąłem pępowinę choć z drżącymi dłońmi nie jest to takie łatwe :> To mój drugi synek a tak chciałem mieć córeczkę, ale cóż, najważniejsze że zdrowy a może za jakiś czas będzie trzecie podejście. Przy okazji życzę wszystkim zdrowia i cierpliwości w wychowywaniu maluchów i Szczęścia w Nowym Roku... Gratulacje :good: :good: Powodzenia w ustrzeleniu "córuni tatunia" :naughty:
krzysiek23 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 dzieki panowie za zyczenia...a przyszlym i obecnym tata wszystkiego naj...w nowym roku....wlasnie z rodzinka wrocilismy do domku,juz zaliczona nie przespana noc,bo byly jakies problemy z kupka i brzuszkiem ale wszystko wrocilo do normy i juz mozna troche odpoczac....... powodzenia wszystkim ktorzy juz niedlugobeda tatusiami i nie stresowac sie.....
Gniady Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No i się doczekałem dzisiaj nad ranem o 4.45 urodziła mi się w Oławskim szpitalu córeczka , żona non stop pod opieką mega doświadczonej pani położnej[bo nie było więcej porodów o tej porze] wytrwałem całą noc przy żonie obciąłem pępowinę i uradowany do domu .
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No i się doczekałem dzisiaj nad ranem o 4.45 urodziła mi się w Oławskim szpitalu córeczka , żona non stop pod opieką mega doświadczonej pani położnej[bo nie było więcej porodów o tej porze] wytrwałem całą noc przy żonie obciąłem pępowinę i uradowany do domu . :good: :good: :good: :good: :good: Brawo, dużo zdrówka dla córeczki i mamusi
ksiu85 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 To ja tez sie pochwale!!!!na 20 lutego moja zonka ma termin rozwiazania :decayed: ma nam sie syn urodzic :dance: mam nadzieje ze tez bedzie fanem marki AUDI tak jak i ja :drool:
krzysiek23 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No i się doczekałem dzisiaj nad ranem o 4.45 urodziła mi się w Oławskim szpitalu córeczka , żona non stop pod opieką mega doświadczonej pani położnej[bo nie było więcej porodów o tej porze] wytrwałem całą noc przy żonie obciąłem pępowinę i uradowany do domu . gratulacje :drunk:
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 To ja tez sie pochwale!!!!na 20 lutego moja zonka ma termin rozwiazania :decayed: ma nam sie syn urodzic :dance: mam nadzieje ze tez bedzie fanem marki AUDI tak jak i ja :drool: :good: :good: I kolejny szczęśliwy Tatuś będzie No to odliczasz dni już, co?
ksiu85 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 To ja tez sie pochwale!!!!na 20 lutego moja zonka ma termin rozwiazania :decayed: ma nam sie syn urodzic :dance: mam nadzieje ze tez bedzie fanem marki AUDI tak jak i ja :drool: :good: :good: I kolejny szczęśliwy Tatuś będzie No to odliczasz dni już, co? Pewnie,nieumie sie juz doczekac jak daja mi go na rece :>
Gniady Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Gratulacje gniady79 Gratulacje gniady79
mariuszsmietana Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 22.01.2011 22.00 szpital Mysłowice . 2,7 kg Julia Eliza
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Eliza Piękne imię Moja była, pierwsza przed reszta byłych miała tak na imię.. porządne dziewczę było, a jakie piękne Gratuleszn
hornet Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Moja była, pierwsza przed reszta byłych miała tak na imię.. porządne dziewczę było, a jakie piękne Gratuleszn Jesteś w stanie wszystkie byłe zliczyć ??? Mało musiało ich być
Kimi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 22.01.2011 22.00 szpital Mysłowice . 2,7 kg Julia Eliza :good: :good: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 09:02_________________________________________________ Moja była, pierwsza przed reszta byłych miała tak na imię.. porządne dziewczę było, a jakie piękne Gratuleszn Jesteś w stanie wszystkie byłe zliczyć ??? Mało musiało ich być Wiesz, jak już dorośniesz, zrozumiesz, że nie liczy się ilość, tylko jakość :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Moja była, pierwsza przed reszta byłych miała tak na imię.. porządne dziewczę było, a jakie piękne Gratuleszn Jesteś w stanie wszystkie byłe zliczyć ??? Mało musiało ich być Pamiętam dobrze imiona.. nawet tak dobrze, że Natalie i Kaśki omijam z daleka Wiesz, jak już dorośniesz, zrozumiesz, że nie liczy się ilość, tylko jakość :polew: :polew:
krzysiek23 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 22.01.2011 22.00 szpital Mysłowice . 2,7 kg Julia Eliza no to teraz sie przygotuj.... :tongue4: gratulacje
Maxito Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 to i ja się pochwalę 25 03 2011 mam termin więc troche czasu jeszcze mi zostało.
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 to i ja się pochwalę 25 03 2011 mam termin więc troche czasu jeszcze mi zostało. Maxiu albo nie nadrobiłem spamu albo się nie chwaliłeś na Kato Tak czy siak GRATULACJE
Gniady Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Panowie nie gadamy tutaj o babach tylko o dzieciach :> gratulacje dla kolegi Mariusza oby dużo jadło i kupki robiło bo to utrapienie dla takich małych kluseczek :)Pozdrawiam i przespanych nocy życze
Rekomendowane odpowiedzi