piotrsob1 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Wydać pewnie ze 2-2,5 kPLN na koło .......
clinque Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 albo to kameleon i tak swiatlo pada albo aerografem malowana felga
ŁYSY44 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Mi się właśnie wydaje że to jest kameleon ale nie mam pewności
BARTOL Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tak wygląda albo kolor sie odbija. Bierz fote i szukaj warsztatu co zajmuje się felgami
Kamyk Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to raczej kameleon też mi się tak wydaje
Maciek3c Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam widziałem podobny efekt na jednych felgach ale tam były tylko ranty i pytałem gościa to powiedział mi że to kameleon a dodatkowo siknięte lakierem żeby efekt był lepszy
Rdzewek_RdK Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to najprawdopodobniej jest jakaś powłoka galwaniczna, trzeba by się tylko doszukać jaka..
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wydać pewnie ze 2-2,5 kPLN na koło ....... Jak uzyskać efekt jak na zdjęciu ja bym tu widzial: podklad grafitowy ew. czarny (polecam Novol'a), baza kameleon/fiolet (polecam Standox'a), bezbarwny
Rekomendowane odpowiedzi