Wihajster Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Noooo dobra, udało Ci się :gwizdanie: Ale pieluche i tak możesz przyjść założyć :naughty: 3 lata i jeszcze pieluchy
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Noooo dobra, udało Ci się :gwizdanie: :evil:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 EDYTA Dopisany: 09 Luty 2011, 14:07 Noooo dobra, udało Ci się :gwizdanie: Ale pieluche i tak możesz przyjść założyć :naughty: 3 lata i jeszcze pieluchy Nooo na noc...
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 cytrynówkę Łoooo masz...ale odrobinkę Nie no, tylko jeden baniaczek
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 cytrynówkę Łoooo masz...ale odrobinkę Nie no, tylko jeden baniaczek Przemian miał tez taki plan. No dobra ale zrobimy jeden baniaczek i basta. Zgoda ? Bo chce fajerwerki pamiętać :gwizdanie:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 cytrynówkę Łoooo masz...ale odrobinkę Nie no, tylko jeden baniaczek Przemian miał tez taki plan. No dobra ale zrobimy jeden baniaczek i basta. Zgoda ? Bo chce fajerwerki pamiętać :gwizdanie: Chudi jak zwykle nagra, obejrzysz Sobie EDYTA Dopisany: 09 Luty 2011, 14:32 Albo mcm Ci o :polew:
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Łooooooo masz. Znowu ? :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Chudi jak zwykle nagra on na bank nic nie nagra :naughty: :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Chudi jak zwykle nagra on na bank nic nie nagra :naughty: :naughty: :naughty: nagra nagra :naughty:
domin79 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pany jak tam planujecie już o której ewentualny start z Wawy co by sie dołączyć jak cuś
Nosfer Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 pany jak tam planujecie już o której ewentualny start z Wawy co by sie dołączyć jak cuś Jeszcze nie ma planów. Obserwuj dział mazowiecki - Otworzymy tam osobny wątek na wyjazd.
zieluch Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Z Nowej Huty przecież jestem Jebnij mu Bicie na hucie wyszło z mody, tam się teraz kosuje [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 16:48_________________________________________________ Mnie nie wolno... Myślisz że Tobie pozwoli Poza tym był już taki jeden co za cudze żony się zabierał - więcej z Tobą wódki pić nie będę true true :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 16:49_________________________________________________ cytrynówkę Łoooo masz...ale odrobinkę Nie no, tylko jeden baniaczek 20l ?
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 20l ? kurfa powiedzcie mi, że to było 10L w tym baniaczku
zieluch Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 no bo wszyscy to cieńkie bolki... ekhm przepraszam cieńkie bolce... A słyszałem że jeden czerwony bolec z LUB jest teraz też cieńki :decayed: Nie wiem jaki tam z ciebie bolec, stolec czy może kolec
Szamek Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Tak, śpisz z Hugo i Nosferem w jednym pokoju jesli juz to Oni śpia ze mna a nie ja z nimi , to raz , a dwa to mam pokój z Łatkiem i Kolkovem , mozesz dorzucić kogoś kto lubi zapalić , mozesz to być Ty :naughty: :naughty: jakby była możliwość to bym gdzieś tam z boku Was wziął pokój co by blisko było podskoczyć na jakiegoś bongosa :naughty:
moskal Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 jakby była możliwość to bym gdzieś tam z boku Was wziął pokój co by blisko było podskoczyć na jakiegoś bongosa :naughty: obserwuj temat , i przydział pokoi
Rekomendowane odpowiedzi