siemian Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ale ja napisałem do.jebałeś. To się automatycznie zmienia na doj**ałeś...?[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 12:46_________________________________________________ale jaja zmienia się... to ustawcie żeby moskal zmieniało się na kupa :polew:
jarko Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 ale jaja zmienia się... to ustawcie żeby moskal zmieniało się na kupa :polew:
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ale ja napisałem do.jebałeś. To się automatycznie zmienia na dowaliłeś...? a widzisz ??? znowu za ambitnie i nie pojąłeś ale jaja zmienia się... to ustawcie żeby siemian zmieniało się na kupa :polew: ale ty jestes dla siebie okrutny , podziwiam Cie
Bieniek Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ale ty jestes dla siebie okrutny , podziwiam Cie Tak Siemianowi nie mow, bo znowu cos zle zrozumie. :naughty:
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ale ty jestes dla siebie okrutny , podziwiam Cie Tak Siemianowi nie mow, bo znowu cos zle zrozumie. :naughty: no w sumie tak
Ponior Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 A na jakich oponkach jedziecie, bo ja nie mam zimówek, drogi raczej czarne powinny być na koniec marca
wojtekce Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 A na jakich oponkach jedziecie, bo ja nie mam zimówek, drogi raczej czarne powinny być na koniec marca widziałeś fotki z przed dwóch lat :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 ale w ubiegłym roku nie było śniegu byliśmy na letnich, co z tego że dwa dni później sporo napadało :>
Ponior Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja nie mam wyjścia jade na letnich co będzie to będzie :kox: Efekt cieplarniany zrobił swoje przez dwa lata :>
Bart-S Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja też myślałem aby do BT wrzucić letni felunek - po cichu liczę na to, że koniec marca będzie już mocno wiosenny... Trzeba poczekać bliżej terminu i obserwować prognozy pogody
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja nie mam wyjścia jade na letnich co będzie to będzie :kox: Efekt cieplarniany zrobił swoje przez dwa lata :> Jak będzie taka pogoda jak dwa lata temu to powodzenia
Bart-S Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 No fakt, na zimówkach nie dawali rady podjechać... Jakąś wodę ktoś rozlał czy coś
Cuber Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja też myślałem aby do BT wrzucić letni felunek - po cichu liczę na to, że koniec marca będzie już mocno wiosenny... Trzeba poczekać bliżej terminu i obserwować prognozy pogody Ja śmigam na letnim felunku da radę
Wihajster Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja też myślałem aby do BT wrzucić letni felunek - po cichu liczę na to, że koniec marca będzie już mocno wiosenny... Trzeba poczekać bliżej terminu i obserwować prognozy pogody Ja śmigam na letnim felunku da radę jak będziesz juz miał auto
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja śmigam na letnim felunku da radę no właśnie da rade Cytuję: "W Poroninie też jest fajnie"
Cuber Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Wihu Audiole po zabiegach S-linowskich i chromach wokoło szyb odbieram w Wtorek
Wihajster Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Wihu Audiole po zabiegach S-linowskich i chromach wokoło szyb odbieram w Wtorek to pieknie....znowu potrzebujesz kierowce na sobote jak w zeszłym roku
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja też myślałem aby do BT wrzucić letni felunek - po cichu liczę na to, że koniec marca będzie już mocno wiosenny... Trzeba poczekać bliżej terminu i obserwować prognozy pogody Ja śmigam na letnim felunku da radę lepiej się pochwal co tam masz na lato [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 15:27_________________________________________________jaki jest sens zastanawiania się nad rodzajem opon na których pojedziecie na miesiąc przed wyjazdem
Cuber Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 jaki jest sens zastanawiania się nad rodzajem opon na których pojedziecie na miesiąc przed wyjazdem a taki zeby Cię podenerwowac
Rekomendowane odpowiedzi