kasku22 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 wiesz koszta sa spore ale najgorsza jest dostepnosc czesci.o tylnych blotnikach nie rozmawiam bo w aso sztuka ponad 4k wiec masakra.prawe tylne drzwi musze az z niemiec ciagnac bo tez nie ma.no ale to nie miejsce na to romowe jutro sie zalozy odpowiedni watek do rozmowy
MARCIN607 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie Danelowi tak schodzi z każdym autem-ponieważ gdyż on z każdego silnika 2.7 wyciąga jakieś graty (komplwetuje następny) i najwięcej czasu zajmuje mu wymyślenie co wsadzić w miejsce statej części :polew:
Flyer Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie Danelowi tak schodzi z każdym autem-ponieważ gdyż on z każdego silnika 2.7 wyciąga jakieś graty (komplwetuje następny) i najwięcej czasu zajmuje mu wymyślenie co wsadzić w miejsce statej części :polew: Ty lepiej sie zastanow co z Twojego wyjal...
Buba Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie Danelowi tak schodzi z każdym autem-ponieważ gdyż on z każdego silnika 2.7 wyciąga jakieś graty (komplwetuje następny) i najwięcej czasu zajmuje mu wymyślenie co wsadzić w miejsce statej części :polew:
MARCIN607 Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie Danelowi tak schodzi z każdym autem-ponieważ gdyż on z każdego silnika 2.7 wyciąga jakieś graty (komplwetuje następny) i najwięcej czasu zajmuje mu wymyślenie co wsadzić w miejsce statej części :polew: Ty lepiej sie zastanow co z Twojego wyjal... wsadził mi stare świece cewki olej spuścił i zalał stary z frytek ale ja mu muściłem bąka w garażu ale cicho cicho jadę do niego w czwartek :gwizdanie:
abdul81 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 Ty lepiej sie zastanow co z Twojego wyjal... wsadził mi stare świece cewki olej spuścił i zalał stary z frytek ale ja mu muściłem bąka w garażu ale cicho cicho jadę do niego w czwartek :gwizdanie: hmmm olej z frytek ..... a koledzy się zastanawiali co tak ładnie zawsze za mną pachnie jak przycisnę trochę turbinke pewnie do mnie też sie trochę zostało co jak co ale jest
abdul81 Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Opublikowano 27 Maja 2011 no cóż moja lala dostała trochę odpoczynku bo zerwałem wiązadła jakiś miesiąc :( Uploaded with ImageShack.us
mrogal Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 no cóż moja lala dostała trochę odpoczynku bo zerwałem wiązadła jakiś miesiąc :( Uploaded with ImageShack.us no to
Gość Damian A4 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Abdul współczuje....... Benzyna w baku Ci się zestarzeje
abdul81 Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Opublikowano 27 Maja 2011 no a dopiero dzisiaj do pełna zatankowałem.... ale spoko teraz moja kobieta dopadła audiczkę bo jej golf sie dzisiaj sprzedał więc wypali wszystko zanim coś innego dla niej kupie...... a lekkiej nogi to za bardzo tez nie ma bo po odebraniu od Nosba samochodu w drodze powrotnej wyszło jej spalanie 19l na trasie :>
abdul81 Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Opublikowano 27 Maja 2011 no właśnie nikogo jak by tak było to chociaż jakis pożytek by z tego był a tu w głupi sposób na schodach do sklepu
LCQ Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 powrotu do formy stary , kobieta chyba w obcasach jechała myśląc że muska gaz :> pozdr.
Spartan_Wroc. Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Czy ona nie stała na allegro nie dawno? Jak szukałem dla siebie to poważnie się zastanawiałem nad nią (wtedy jeszcze 1.8T)
moskal Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 w drodze powrotnej wyszło jej spalanie 19l na trasie :> to w takim razie masz popsuty samochód
Rekomendowane odpowiedzi