loco87 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ładna.... ochydek dla mnie. Wszytskie zmiany na duuuuzy - [br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 20:49 _________________________________________________Edit: Ej soroweczka ocenialem te z pierwszych linkow na dolne nie zagladalem Jest nieco lepiej. LAdna felga LAdne tylne lampki przednie mi sie nie podobaja I ta rejestracja
dawid195a Opublikowano 7 Września 2008 Autor Opublikowano 7 Września 2008 Przednie lampy .. no coz sa bo kupilem duzo wczsniej,wiem ze kicha, poczekam az odpadnie soczewka i wstawie depo albo FK. [br]Dopisany: 14 Sierpień 2008, 21:05 _________________________________________________To są nowe konkretne foty .[br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 19:24_________________________________________________Auto po malowaniu w 1 poście.
Yelo Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Wcześniej nie miałem okazji obejrzeć tego auta - teraz widząc stan początkowy i co zostało z autem zrobione - powiem, że zmiany na duży plus, z czegoś co powodowało uśmiech politowania auto przeobraziło się w bardzo przyjemną furkę
dawid195a Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Fotki poświetlanych klamek w 1 poscie.
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Wcześniej jeździł nią father : he he widze ostro dzialasz:) :gwizdanie: pochwal sie jak zamontowales te diody w klamkch, pod co podpiales? EDIT moze jakiegos manuala na szybko skrec
dsz33 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Ładnie "poprawiłeś" to autko naprawde idzie w dobrą strone oby tak dalej Tak jak kolega wyżej pochwal sie tym podświetleniem klamek co gdzie i jako podłaczyłeś
dawid195a Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 Szkoda że nie zrobiłem fotek jak to zakładałem teraz żałuje. Podłączyłem pod oświetlenie numeru rejestracyjnego, za bezpiecznikiem odnalazlem kabelki od spodu za plastikową zaślepką. Podświetlanie włącza sie razem z zapaleniam numeru ,czyli jak świecą pozycyjne nawet. Co do osadzenia diód to trzeba siągać każdy boczek osobno, wyiercic delkatnie mała dziure aby dioda weszła ,tak aby nie zniszczyc tapicerki i tak by nie bylo jej widać z poziomu osoby siedzącej na fotelu. Kupiłem diody czerwone pod 12V (więcej sztuk jakby się miały przepalić) , poźniej zeszlifowałem glówke diody tak by nie dawała punktowego światła tylko bardziej rozproszone. Potem umiejscowiamy diode w boczku, ja ją podkleiłem delikatnie klejem od środka by nie wpadła(moża kupić specjalne kapturki i obejdzie sie bez kleju). Ciągniemy instalacje przez drzwi ,mostkujemy wszystkie kabelki równolegle ,wpinamy się i działa.
dsz33 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 a mógłbyś zrobić jakies foto bliższe klamki tak żeby było widać tą diode w którym dokładnie miejscu zamontowałeś ??
dawid195a Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Opublikowano 15 Lutego 2009 ok ide robić foto _________________________________________________
mrogal Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Szkoda że nie zrobiłem fotek jak to zakładałem teraz żałuje. Podłączyłem pod oświetlenie numeru rejestracyjnego, za bezpiecznikiem odnalazlem kabelki od spodu za plastikową zaślepką. Podświetlanie włącza sie razem z zapaleniam numeru ,czyli jak świecą pozycyjne nawet. Co do osadzenia diód to trzeba siągać każdy boczek osobno, wyiercic delkatnie mała dziure aby dioda weszła ,tak aby nie zniszczyc tapicerki i tak by nie bylo jej widać z poziomu osoby siedzącej na fotelu. Kupiłem diody czerwone pod 12V (więcej sztuk jakby się miały przepalić) , poźniej zeszlifowałem glówke diody tak by nie dawała punktowego światła tylko bardziej rozproszone. Potem umiejscowiamy diode w boczku, ja ją podkleiłem delikatnie klejem od środka by nie wpadła(moża kupić specjalne kapturki i obejdzie sie bez kleju). Ciągniemy instalacje przez drzwi ,mostkujemy wszystkie kabelki równolegle ,wpinamy się i działa. aha myslalem ze podlaczyles pod oswietlenie przyciskow, czyli swieci juz po otwarciu auta tak jak podswietlenie przyciskow oswietlania szyb, ale widze ze nie masz szyb w pradzie..
Filutek Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Slabiutkie jak dlamnie ale bardzo ladnie sie prezentoje
dawid195a Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jak w temacie, nowe fotosy , 1 post[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 14:38_________________________________________________Nowe fotki w 1 poście.
musti Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ładnie się prezentuje , teraz wypadałoby pogrzebać pod maską
slepy Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 jak już robisz przód w prądzie to walnij i tył , fajnie wygląda na tych dystansach
Bandit81 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Fajne mody , ma charakter Powodzenia w dalszych zmianach :>
Rekomendowane odpowiedzi