Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 No i za pargr godz bede w ZG :> Karol jak bede to sie odezwe to podjedziemy zobaczyc navi A i dla Pawla tez moze bede cos mial :gwizdanie: a dla mnie??
Smieszny Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 No i za pargr godz bede w ZG :> Karol jak bede to sie odezwe to podjedziemy zobaczyc navi A i dla Pawla tez moze bede cos mial :gwizdanie: a dla mnie?? A co Ci potrzebne Adamie?
Madas Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 oj k**** na spot liste Ci zrobie panie Mikołaju
topor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 No i za pargr godz bede w ZG :> Karol jak bede to sie odezwe to podjedziemy zobaczyc navi A i dla Pawla tez moze bede cos mial :gwizdanie: Navi odeszlo w zapomnienie:) na tapecie cos innego :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 kalor szybko zmienia plany co do felg i navi
Ghost Dog Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Przypominam ze Niedziela godz. 17 Parking carefour Zg Licze na kawke
krotki Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 moje dzisiaj pojechaly do rzeszowa;) - Karolku... - czyżbyś sprzedał fele??? - kupujesz te które Ci pokazałem???
MUCHA1 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam kawka bedzie napewno ,mam nadzieje ze nie bedzie fotek.Duzo ostatnio ganiam i co umyje moja A4 to po dwoch dniach jest czarna ;(
WiesiekM Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 co umyje moja A4 to po dwoch dniach jest czarna ;( Kurcze, a u mnie wprost przeciwnie. Chciałbym żeby została czarna, a robi się siwa.
Nowak_zg Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 co umyje moja A4 to po dwoch dniach jest czarna ;( Kurcze, a u mnie wprost przeciwnie. Chciałbym żeby została czarna, a robi się siwa. o to to to to .... mam to samo ;p
topor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 to ja zagram na nerwach i umyje auto przed zlotem ha;p
Ghost Dog Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 To ja sie nie wpowiadam na temt widocznosci brudu na aucie.
wentyl Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 no panowie dzisiaj frekwencja dopisała nareszcie
topor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 rowniez sie ciesze;) oby tak dalej!!! ale wracajac do domu wjechalabby we mnie jakas pusta blondi wytrabilem ja jak psa, zatrzymalem auto, wysiadlem z auta a Panna uciekla w druga strone:D
wentyl Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 a ja troche przy wyjeżdzie z parkingu gościa podepchnąłem bo chyba sie bał jechać do przodu :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 20:41_________________________________________________ rowniez sie ciesze;) oby tak dalej!!! ale wracajac do domu wjechalabby we mnie jakas pusta blondi wytrabilem ja jak psa, zatrzymalem auto, wysiadlem z auta a Panna uciekla w druga strone:D a blondi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Nowak_zg Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 mogles brac numer od niej ... ja bym dal pouczenie ;p wentyl widzialem te podepchniecie z toporem hehe ale delikatnie naszczescie jakies rysy na zderzaku sa ?
topor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 no wlasnie... zapomnialem zapytac... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi