wentyl Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 a o kogo ci chodzi bo nie czaje stary :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 wentyl nie znam was na tyle dobrze, by rzucac ksywami , Ciebie akurat zapamietałem Ale moj post skierowałem do kolegi z chyba zielonej b5 (był w czpeczce z daszkiem) Wentyl a Ty byś po pierwszym spotkaniu zapamietał wszystkich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Wentyl ma notes i wszystko zapisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 ten od zielonej B5 z czapka z dzaskiem to ja;p Kamill tu masz link, am jest napisana procedura kodowania kluczyka,http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t33474.0.html;highlight=programowanie+kluczyka czytalem ze jak cos takiego nie pomaga to moglo byc cos kiedys grzebane z programem immo w kluczyku. Ale oby pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 dzieki topor teraz to juz Cie zapamietam ide juz do mojej niuni zrobic to co wyczytalem w linku od Ciebie czyli "wloz klucz do zamka i jednoczesnie zamykaj i nacisnij przycisk zamykania,otwoz i przycisk otwierania, mam nadzieje ze wroce tu zaraz z glowa podniesiona do gory, ale mam inne przeczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 bedzie git!!! chlopaki, tak z innej beczki. za Ile mohe opchnac opony letnie Dunlop Sport 9090 225/45 Zr17 dwie po 4,5mm i dwie po 3,7mm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 wrocilem, robilem tak jak we wskazowce i nic nie pomoglo!! coz mam teraz czynic? za wszelka cene musze to miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jeśli "za wszelką cene" to ASO :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_opony_dunlop_sport_9090_22545_r17-t60026.0.html wymienial ktos w b5 czujnik temp cieczy chlodzacej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Panowie kto z naszej LUBUSKIEJ paczki ma WAG-a? zanudzam Was pewnie moim problemem z kluczykiem, ale otrzymałem pewna wskazówkę... http://www.vag-com.pl/programowanie-pilotow.htm jest ktoś w stanie to zrobić? pomoże mi ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 malina ma Vaga;) dogada sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 a ten malina byl wczoraj na spocie? kumaty jest jesli chodzi o WAG-a? bo słyszałem że można wiele namieszać gdy ktoś nieumiejętnie się nim posługuje. Ile może mi zawołać za taką naprawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 no malina byl wcoraj, (b5 avant nogaro blue) :> w sumie namieszac mozna i to konkretnie. Udaj sie do Auto-Brum, -chlapoaki zajmuja sie tylko audi i moze cos poradza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Panowie zawias juz w chatce Super fajny git i wogle ma nawet Tuv. Topor narazie kasy brak zeby zalozyc wiec kontaktu do ziomka nie porzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 oki, w razie czego to wal do mnie odstaniesz dobre naamiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUCHA1 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Siema Malina jechles z Nowej Soli do Kozuchowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 siemka Mucha gdzie ty się podziewasz jak cie nie ma stary :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 no wlasnie... gdzie Ty jestes jak CIe nie ma...:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Mucha i jak lampi przednie chcesz kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy02 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 topor dzieki za zaproszenie jutro raano wyworze rozkrecone autko do lakiernika mam nadzieje odebrac z odnowionym lakierem do przyszlego weekendu jak wszystko ogarne, pojawie sie na najblizszym spociku zaraz po poskladaniu wszystkiego do tzw kupy Do zielonej mam okolo 30 kilometrow wiec jak juz nie bedzie wstydu wjechac pomiedzy wasze wychuchane a4 to napewno to zrobie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi