topor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 dzieki!!!!!!!!! zrobie sobie z tego winyl na maske;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja sobie pierdolne taka dziare na tyl glowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja sobie pierdolne taka dziare na tyl glowy nie radzę ponieważ ta dziara z moim auto będzie tyle warta że głowe Ci zetną przy najbliższej okazji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUCHA1 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam ,bardzo mi przykro ale nie dam rady jutro musze wyfrunac... a jutro bedzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 a Panowie... jak podoba sie Wam moj nowy Avatar..? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 a Panowie... jak podoba sie Wam moj nowy Avatar..? :polew: No, nawet podobny .............................. uśmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Avatar jest Git Bierzcie aparaty na jutro. Ja zakladam moje 16'' co by lepiej wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas83 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Dobrze że jutro na 11:30 mam myjke zaklepaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Godzina 12-ta w niedzielę, nie jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem. Do tego jeszcze muszę jutro 'obskoczyć' Dzień Babci . Będę próbował jakoś to wszystko pogodzić, ale czy się uda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Wedlog mnie dzien babci jest w srode ale jak kto woli Ja jade na zacisze na myjke za 5 zl autko umyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 a Panowie... jak podoba sie Wam moj nowy Avatar..? :polew: no topor avatar jest ok :good: jutro na 12 będę napewno chłopaki [br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 15:19_________________________________________________ Wedlog mnie dzien babci jest w srode ale jak kto woli Ja jade na zacisze na myjke za 5 zl autko umyte ja dzisiaj moją fure doprowadziłem do ładu i składu bo była tak zaj........ :sick3: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 15:20_________________________________________________ Avatar jest Git Bierzcie aparaty na jutro. Ja zakladam moje 16'' co by lepiej wygladalo zakładaj zakładaj obadamy efekt napewno :good: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2009, 15:22_________________________________________________a tak na marginesie ciekawe ilu nas bedzie jutro :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 tez jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ja będę - świecacy znaczek już na aucie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 i jak to krotki sie prezenuje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krotki Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zobaczysz jutro - dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 no to jak mnie sie to spodoba to tez z tym zadzialam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambus Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Sory chlopy ale mnie ni bedzie jestem w pracy ale mam nadzieje , ze was kilku zawita Chcialbym takie naklejki na autko A-4 klub polska macie moze jakas na zbyciu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 No to napewno bedzie nas 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi