Kamillo5 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja jutro jestem ...kto następny? Malin będziesz na spocie? chciałbym abyś podłączył "mnie" do Vaga
Kamillo5 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 są dwie osoby... Panowie nie róbcie wiochy... wpisywać się !!!
Nowak_zg Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 ja bede i pawel od s3 raczej tez
wentyl Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no to kilku nas bedzie :gwizdanie: :gwizdanie:
Kamillo5 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 to ile mamy na te chwile osob? wentyl nowak pawel (s3) bambus wiesiek balot krotki ja ... a gdzie reszta składu? rozpaczają po meczu z litwą? kto jeszcze?????????????????
hary_ns Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ja rozpaczam bo już nie mogę jeździć na 15" no ile można
topor Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 chlopy... mnie dziiaj nie bedzie rozchorowalem sie i to pozadnie:( jezeli mielibyscie chwile czasu zrobicie glosowanie na temat xenonu. czy 4300K leszpszy czy 6000K (miedzy Pawla S3 a Nowaka A4) bo nie moge ie zdecydowac co zalozyc;) zycze udanego spotu!! u czekam na werdykt;) Mysle ze za tydzien wpadne juz troche porobiona furka;)
Kamillo5 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 bedzie nas dzisiaj powyżej 10ciu? a gdzie CI Panowie co 2 tygodnie temu byli b5-mi?
Smieszny Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ja panowie bede ale nie wiem o ktorej dokladnie bo bede jechal prosto ze spotu z Poznania
Nowak_zg Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 smieszny to za***rdalaj ile wlezie zebys sie nie spoznil za duzo ps. topor napewno nie dasz rady ? ja tez jesetm chory... smarkam tak ze co chwile wycieram sie z gili ;p[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 13:30_________________________________________________ale bede bo dzis zapowaida sie nawet niezla frekwencja
Rekomendowane odpowiedzi