kupczak90 Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Koledzy, co myślicie o tym zestawie ? http://allegro.pl/listwy-drzwiowe-audi-a4-b7-s-line-spoiler-gratis-i6305811383.html Zamierzam kupić listwy drzwiowe + lotka i zastanawiam sie czy jest sens brać taki zestaw żebym nie był potem rozczarowany efektem końcowym "Produkt jest nowy wykonany z żywicy poliestrowej i włókna szklanego. " Owszem będziesz rozczarowany..... Polecam lekturę całego tematu, potem stwierdzisz, że warto dozbierać na zestaw ori
Dominik93 Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Pare postów wstecz forumowicz wstawiał te listwy i jest zadowolony i efekt końcowy na fotach wyszedł OK. Czyli lepiej szukać zamiennika z pianki, tak?
greg2505 Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 lepiej szukać ori ,można wyrwać w dobrej cenie ,tylko trochę cierpliwości trzeba mieć
boguc Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Moje się trzymają i nie ma z nimi absolutnie problemu. Jak bym miał wybierać jesCze raz ,na bank bym się zdecydował. Z tym ze montowal i przygotowywał je lakiernik. A cena ori listw s4 wg mnie to przegięcie.
Dominik93 Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Ja zdecydowałem się na zamiennik firmy CETUS z Łodzi którzy robią listwy drzwiowe z Pianki PUR . Dokładki dolne w kolor lakieru będą malowane oraz dokładane będą listwy drzwiowe które również będą pryskane w kolor lakieru. Gdy odbiore auto od lakiernika to dam znać. Również uważam że ori używane listwy drzwiowe oraz lotki to mega przegięciem z cenami.
Rabbi Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Widziałem ostatnio u znajomego te listwy i ich jakość jest słaba.Ale i cena adekwatna do jakości. Wszystko zależy kto czego oczekuje ...
Dominik93 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ja wstawiłem listwy z pianki PUR i zostało odrazu pomalowane dokładki szare w kolor oraz listwy i powiem Wam że efekt jest naprawdę mega na PLUS.
ww-piasek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ja wstawiłem listwy z pianki PUR i zostało odrazu pomalowane dokładki szare w kolor oraz listwy i powiem Wam że efekt jest naprawdę mega na PLUS.Wstaw zdjęcia tych listw Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
impackt Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Ja wstawiłem listwy z pianki PUR i zostało odrazu pomalowane dokładki szare w kolor oraz listwy i powiem Wam że efekt jest naprawdę mega na PLUS.Wstaw zdjęcia tych listw Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka podbijam
3r4 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Wcześniej kolega pisał, że są w temacie jego auta
Frimuś Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Ja chetnie zobacze jak to wyglada ale kolegi temtu nie znalazłem
kubix9417 Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Wklejam swoje firmy cetus Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka z dalsza Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
tomastbg Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Powiem szczerze, że nie wygląda to najgorzej. Były w jakikolwiek sposób szlifowane itp czy siadły tak jak są? Czy to są te wykonane z PURu?
kubix9417 Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Otwory montażowe przerabiane i były szlifowane Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
tomastbg Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Tzn otwory nie pasowały czy jakiś inny sposób znalazłeś na ich montaż? To jest laminat czy PUR?
kubix9417 Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Pur, nie pasowały otwory.. już nie pamiętam czy góra dół czy prawo lewo ale przerobił lakiernik i na kleju do szyb zamocowal Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
3r4 Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 no niestety, spasowanie mają takie sobie. 2mm wystarczą i będzie problem
tomastbg Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Najbardziej mnie martwi spasowanie tych listw do boków drzwi. Nie wiem czy tylko na zdjęciach ale wyglądają jak by były za szerokie, a znowu do góry drzwi jak by wypukle.
3r4 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 ori listwy trzymają się na całej długości do drzwi, te "zamienniki" tylko na śrubach... Przednie listwy są długie i jak spasowanie jest średnie to listwy mogą się lekko wybrzuszać i odkształcić (u mnie tak było niestety)
aleksbend Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Te zamienniki z firmy CETUS to gówno jakich mało ! po czasie puchną i się odkształcają. Nie kupujcie tych listew w zadnym wypadku o.O a ! i nie pasują w otwory bo po zamknięciu auta odzierają się o próg ! idzie sobie z tym poradzić ale zpomnijcie, że zamontujecie to gówno i będziecie się cieszyć listwami.... po czasie nawet lekko pękają w okolicach śrub
Rekomendowane odpowiedzi