H4mm3R Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 hmm ciekawe jak by przygotował tak jak była mowa wcześniej wyszlifować zaszpachlować dać podkład i obkleić albo zostaje hydrografika To chyba taniej wyjdzie kupić ori.
laguna Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 dziwna obsługa z tej firmy www.hydrografika.pl Tydzień temu wysłałem do nich maila z zapytaniem jaka cena zrobienia dekorów i termin, nawet fotkę załączyłem tych elementów zero odpowiedzi
omerta Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja bym zaryzykował kupno szpojlera z laminatu, ale tylko lotkę . w ostateczności
MARCIN607 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 dziwna obsługa z tej firmy www.hydrografika.pl Tydzień temu wysłałem do nich maila z zapytaniem jaka cena zrobienia dekorów i termin, nawet fotkę załączyłem tych elementów zero odpowiedzi ok 150 zł pisalem do nich jakiś czas temu
Rabbi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja bym zaryzykował kupno szpojlera z laminatu, ale tylko lotkę . w ostateczności wyrzucisz kasę w błoto.lepiej przepij
omerta Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja bym zaryzykował kupno szpojlera z laminatu, ale tylko lotkę . w ostateczności wyrzucisz kasę w błoto.lepiej przepij ojjjj tam ojjjj tam, taka loteczka na klapie najmniej dostawałaby po pupie (kamyki itp) niż jakaś podkładka pod zderzak - a wiadomo co się dzieje z laminatem po kontakcie np. z krawężnikiem
H4mm3R Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ja bym zaryzykował kupno szpojlera z laminatu, ale tylko lotkę . w ostateczności wyrzucisz kasę w błoto.lepiej przepij ojjjj tam ojjjj tam, taka loteczka na klapie najmniej dostawałaby po pupie (kamyki itp) niż jakaś podkładka pod zderzak - a wiadomo co się dzieje z laminatem po kontakcie np. z krawężnikiem To nie temat o lotkach
omerta Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 H4mm3R wiem, ale na temat laminatu. Co do laminatu mogę dodać że mamy spojlerowanie właśnie z laminatu (u mnie i u ojca w ciągniku siodłowym) tragedii nie ma, trzyma się i nie pęka (a to rzemiosło nie ori). A dokładnie co do listw drzwiowych to - kupić, przed malowaniem przymierzyć, w razie konieczności podszlifować/wyrównać i pomalować (bo akurat w takich odlewach "firmę" się poprawia - może padaki nie będzie
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 I tak w kółko... Jedni ze swojego doświadczenia mówią, że masakra a inni twierdzą, że spoko nie mając żadnych doświadczeń z tym związanych...
laguna Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 dzięki Marcin, w takim razie dzwonię do nich
omerta Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Na 9 stronie kolega pokazał fote laminatu po malowaniu i leżakowaniu. Te falowania to chyba "odparzenia" a jeżeli odparzenia to: albo hu.. podkład, albo bez podkładu, albo nie odtłuszczone miejsce ale pupa lakiernik. Ja nie jedna listę malowałem (i nie tylko): http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=3571 (byłe auto kolegi z naszego forum) http://lakierowanko.info/viewtopic.php?t=3655 (moje byłe) to nie wszystkie auta Powiem tyle: jest różnie z malowaniem, czystej gołej blachy, laminatu, czy plastiku ABS, felg itp. Nie każdy plastik jest taki sam i czasem to
kkam Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 główny problem to nie malowanie, a jakość tego laminatu. listwy są krzywe, nie pasują. Jak reklamowałem swoje listwy to musiałem zrobić szczegółowe zdjęcia, bo koleś się wypierał ze powinny być ok. A jak już się przyznał i powiedział, że zwróci mi kasę to porozmawiałem z nim na temat laminatu. Mówił, że to wina kiepskich form Wie, że ma kiepskie formy, listwy są krzywe a pomimo tego cały czas to sprzedaje.
omerta Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Fakt, z tym "długopisem" to porażka na całej linii
laguna Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie ma co się dziwić, że cały czas sprzedaje, tu jest już 12 strona o tym jaki to badziew, a ludzie dalej kupują
omerta Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 laguna może nie każde są takie "proste"
laguna Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 na pewno i nie każde po pomalowaniu wyglądają jak po wypadku
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nie ma co się dziwić, że cały czas sprzedaje, tu jest już 12 strona o tym jaki to badziew, a ludzie dalej kupują Wiesz to po sobie
laguna Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 No widzisz akurat nie, bo mam ori nie stać mnie na badziew a wracając do hydrografika.pl - firma dość dziwna - nie odpowiedzieli na maila przez 2 tyg, a dzisiaj dzwoniłem 3 razy i nikt nie odebrał, nie wspomnę już o oddzwonieniu. Olewka, dziwne w dzisiejszych czasach
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 No widzisz akurat nie, bo mam ori nie stać mnie na badziew Sorki, chodziło mi o kkam :gwizdanie:
omerta Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 laguna może zamiast dzwonić to samemu coś zaszpącić , ja po zimie coś powalczę choć wiem że walka będzie nie równa
Rekomendowane odpowiedzi