Rossi_46 Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 na początek z tego co pamietam był jeszcze alkochol izopropylowy. Numer 1 do odtłuszczenia lakieru przed woskowaniem. Jest to jedyny środek który odparowywuje w 100%. Nawet rozmawiałem z gościem z car-spa i polecił zastosowanie tego przed nałożeniem wosku:) Teraz nie mam lakieru Ibis weiss lecz gletscherweiss metalic też biały niby nowość na 2011 Zastanawiałem się też nad suzukagrey ale on jest taki jakiś w niebieski/pastel wpadający no nie podobał mi się aż tak. wiadomo kwestia gustu. No napewno się zastanowie przed zakupem nad Swissvax Glacier. A może ktoś zna opinie na temat Cquartz 30ml Kit Pack http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/568/cq30kit-cquartz-30ml-kit-pack.html pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 alkohol izoprylowy jest the best do czyszczenia elektroniki ale takie zastosowanie do lakieru też mi się podoba trochę drogi i małe pojemności w spray'u są, BTW ładnie się pali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Naprawde przed zastosowaniem wosku warto..Polecam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Gratulacje :good: ps. zdecydowanie wiecej fotek by sie przydalo, srodek rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 furka jest :kox: mam nadzieje zobaczyc na zywo w czerwcu na spocie gratuluje zakupu :good: [br]Dopisany: 31-03-2011, 18:52:31_________________________________________________ jak mogę zapytać to gdzie ten Zymöl można kupić ? w all4auto chyba nie mają, ja kupiłem ostatnio wosk Dodo Juice Orange Crush ale nie miałem okazji jeszcze przetestować, jedno co wiem to smakowicie pachnie znalazlem stronke w United Kingdom jesliby cie to interesowalo http://www.autouseful.co.uk/products.php?categoryid=53&gclid=CMe357Si-acCFZBkfAodExZ_qQ jesli jestes chetny na zakup powyzej 35 funa masz wysylke gratis na terenie UK napisz jak chcesz pw bo ja w czerwcu jade do polski autem i moglbym ci to przywiez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Rossi ty masz model 2011 , czy da sie u ciebie wylaczyc ESP ? albo inaczej jaki komunikat dostajesz jak przytrzymasz dluzej przycisk od ESP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tak produkcja 8-9 tydzien 2011..Wiesz co ja tylko raz przyciskalem to wylaczylo sie napewno ASR..ale nie przytrzymywalem dluzej....Chociaz w zime napewno przyjdzie chec.. Wracajac do woskow to na dniach bedzie zamowiony Swissvax Glacier:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Tak produkcja 8-9 tydzien 2011..Wiesz co ja tylko raz przyciskalem to wylaczylo sie napewno ASR..ale nie przytrzymywalem dluzej....Chociaz w zime napewno przyjdzie chec.. Wracajac do woskow to na dniach bedzie zamowiony Swissvax Glacier:) to sprawdz jak bys mogl przytrzymaj dluzej przycisz i napisz co pojawilo sie na wysletlaczu.Bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jest sobota,czekamy na zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No juz zrobione tylko nie bylo czasu wstawic.. Jutro wolny od pracy dzien takze napewno cos sie pokaze:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Rossi sprawdzisz mi to ESP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaraz wyjezdzam to Ci opisze co i jak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zaraz wyjezdzam to Ci opisze co i jak;) super , bede wdzieczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Nie moglem esp wylaczyc tylko asr sie wylacza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to kijowo ;(,trzymales przycisk duzej tak z 5 sek.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :shocked: bez jaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 no bez jaj,bez jaj,a zdjęcia? caaaaały dzień czekałem! ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to Turdzi to co mowia w ASO jednak prawda.. ALE lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Normalnie bokiem idzie jak tylko asr sie wylaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 bokiem idzie bo masz szpere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi