Ponior Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bartek Ten znaczek audi co tam leży sobie na podłodze, to znaczek z karoserii czy z osłony silnika ? Z osłony silnika, właśnie go przylutowałem.
dominbr Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bartek Ten znaczek audi co tam leży sobie na podłodze, to znaczek z karoserii czy z osłony silnika ? Z osłony silnika, właśnie go przylutowałem. Gdzie go dorwałeś i ile mniej więcej kosztuje?
adamooo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 a masz może jakiś numer tego znaczka ? właśnie mi jest taki potrzebny..nawet 2 szt
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bartek Ten znaczek audi co tam leży sobie na podłodze, to znaczek z karoserii czy z osłony silnika ? Z osłony silnika, właśnie go przylutowałem. Gdzie go dorwałeś i ile mniej więcej kosztuje? a masz może jakiś numer tego znaczka ? właśnie mi jest taki potrzebny..nawet 2 szt No właśnie :?: Ja też go gdzieś zgubiłem... :gwizdanie:
Ponior Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 numer znaczka to 06c 103 940 c. kosztuje w ASO jakieś 35zł Widze, że znaczek to dośc awaryjna rzecz w audi
Rdzewek_RdK Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 dobre oko miałem :polew: dzięki wielkie za numer :kox:
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 numer znaczka to 06c 103 940 c. kosztuje w ASO jakieś 35zł Widze, że znaczek to dośc awaryjna rzecz w audi Ja zgubiłem jak program był robiony. dobre oko miałem :polew: dzięki wielkie za numer :kox: No właśnie miałem mówić żes go wypatrzył. [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 20:39_________________________________________________U Gajosa ok. 62pln... Kiedy zamawiałeś?
Ponior Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zamawiałem pare dni temu, u gajosa zawsze drogo. Zamówcie tutaj, po zalogowaniu z hasłem są rabaty. http://www.aso-vag.pl/
Rdzewek_RdK Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 jutro będę w ASO skody, to wam podam cenę jak coś
Ponior Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 jutro będę w ASO skody, to wam podam cenę jak coś podobno napis "FABIA 1.2 HTP "tez pasuje w wycięcie :polew: A tak na poważnie to wiekszośc rzeczy w serwisie skody jest dostępna i jest tańsza.
Rdzewek_RdK Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 podobno napis "FABIA 1.2 HTP "tez pasuje w wycięcie :polew: A tak na poważnie to wiekszośc rzeczy w serwisie skody jest dostępna i jest tańsza. Chyba muszę zapytać o ten znaczek.. :naughty: Ja mam akurat kawałeczek do Skody, a na częściach pracuje mój znajomy więc nie narzekam. Ogólnie nie ma żadnego problemu z zamówieniem części do Audi.na gębę każdy może dostać te 10% zniżki na ten przykład i cała sprawa wcale nie wygląda źle.. Ale wracając do patentu znaczka 1.2 HPT, to faktycznie jakby go tak dopasować i wstawić, to ktoś mógłby mieć niezłą minę otwierając maskę
jedrekx Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ja też muszę znaczek na osłonę kupić bo mi podpierdzielili jak stał w blacharni :/
mgtan Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 to tak jak w ASO Audi, sprzedają siatkę do bagarznika na podłogę... wersja ze znaczkiem Audi "na pudełku"- 420 zł, ta sama siatak ze znaczkiem VW "na pudełku oczywiście" 200 zł :-)
MARCIN607 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 to tak jak w ASO Audi, sprzedają siatkę do bagarznika na podłogę... wersja ze znaczkiem Audi "na pudełku"- 420 zł, ta sama siatak ze znaczkiem VW "na pudełku oczywiście" 200 zł :-) a na allegro za 70plna widziałem pare dni temu
Ponior Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dzisiaj po godzinnej walce założona nowa gałka z mieszkiem. Gałeczka była do audi a3 także mieszek był troche mały, ale jakos dałem rade Wymieniłem też filtr powietrza i paliwa, który tani nie jest
Chuck Norris Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Bardzo ładna gałka, fajnie się prezentuje na aucie jak jest pikowana, auto kox, życzę udanych modów Mnie właśnie też teraz czeka wymiana wszystkich filtrów i oleju, tylko czekam na info od Dzika.
czajaa22 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 No kolego gratki bardzo ciekawe auto i sporo do zrobienia ale sadząc po twoim mk4 A4 będzie dopieszczona jak trzeba . Na jaki program liczysz ile przybędzie mocy? Czy te silniki maja jeszcze jakieś wady oprócz tych napinaczy i wtrysków?
Ponior Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 No kolego gratki bardzo ciekawe auto i sporo do zrobienia ale sadząc po twoim mk4 A4 będzie dopieszczona jak trzeba . Na jaki program liczysz ile przybędzie mocy? Czy te silniki maja jeszcze jakieś wady oprócz tych napinaczy i wtrysków? miło spotkac starego znajomego z forum golfa. Mnie czeka tylko wymiana wtrysków, napinacze mam nowe. Ale wymienie dopiero jak zobacze biały dym z rury Po sofcie mam nadzieje na ok 280ps i 550nm. Jak Bóg da oczywiście Autko jest całe rozebrane z foteli zderzaków, lamp itp. Robie drobna kosmetyke i czyszcze wszystko. Także musi dobrze wygladać.
bajk Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Powodzenia. Już w chwili obecnej wygląda dobrze - podoba mi się ten wydech. Odkryłeś w końcu co tam masz za zawias?
Ponior Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 Powodzenia. Już w chwili obecnej wygląda dobrze - podoba mi się ten wydech. Odkryłeś w końcu co tam masz za zawias? patrzyliśmy dzisiaj z Patrykiem i tył jest s-line a przód amorki s-line i sprężyny HR. Troche się działo ale nie było czasu pisać i zdjęć robic, część zdjęć z telefonu jest jednak . 1. Osłony w komorze silnika 2. Czarne lampki 3. Felgi pomalowane i wyprostowane. (troche zapylone ) 4. Nowe tarcze nawiercane i klocki zimmermann, jak sie okazało mam z tyłu dość dużą tarcza 288mm :> A tu samo szefostwo w trakcie pracy, ja stałem z boku i pilnowałem :bicz2: Dzięki Patryk za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi