Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Zderzak przód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

niestety muszę wymienić przedni zderzak w moim Audi. Patrząc na allegro nie ma zbytnio w czym wybierać, ale znalazłem coś takiego:

http://allegro.pl/nowy-zderzak-przedni-przod-audi-a4-a-4-do-przodu-i1417862584.html

Czy warto coś takiego kupować czy lepiej szukać ori używki :mysli:

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej szukac ORI używki :cool1:

Opublikowano

bierz nowy w używce, najlepiej ze spryskami :wink4:

Opublikowano

No chyba będzie trzeba tak zrobić. Pojeżdżę jeszcze po szrotach okolicznych, może coś trafię.

Opublikowano

No chyba będzie trzeba tak zrobić. Pojeżdżę jeszcze po szrotach okolicznych, może coś trafię.

Do srebrnego to masz spore szanse dostać w kolorze na szrocie :wink4:

Opublikowano

Te podróby są g... warte, kupiłem kiedyś do innego auta, przy montażu było istne rezanie.

A twarde jak cholera. Nie polecam

Opublikowano

Adam, musiałbym sprawdzić co to za kod lakieru, a masz taki zderzak :gwizdanie:

Opublikowano

czy to jest LY7M :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

na moje oko to zdecydowanie LY7M, chyba nie było innych sreberek w B5 przed liftem i też polecam ori używkę niż to nowe coś

Opublikowano

No tak, to odpuszczam tą podróbę. Teraz tylko znaleźć coś w kolorze trzeba.

Opublikowano

bierz ori bo te nowe podróby są chu** warte i dużo trzeba przy nich rzeźbić bo nie pasują. nie możesz sprawdzić jaki masz dokładnie kod lakieru we wlepce która jest we wnęce koła zapasowego?

Opublikowano

No jutro sprawdzę jaki jest kod, ale póki co allegro obdzwonione i nie ma nikt w srebrnym.

Opublikowano

No jutro sprawdzę jaki jest kod, ale póki co allegro obdzwonione i nie ma nikt w srebrnym.

jak nie zależy Ci na czasie to warto poczekać, niedawno ktoś wyrwał na forum kompletny zderzak do polifta (z kratkami i halogenami) za ok 250-300zł

Opublikowano

No nie śpieszy mi się aż tak dlatego spokojnie mogę poczekać na jakąś okazję. A właśnie, zderzak z polifta będzie pasował do auta z 1995 roku?? :embarrassed:

Opublikowano

No nie śpieszy mi się aż tak dlatego spokojnie mogę poczekać na jakąś okazję. A właśnie, zderzak z polifta będzie pasował do auta z 1995 roku?? :embarrassed:

słyszałem że jeśli się zmieni boczne mocowania to będzie pasował :wink4: ale niech ktoś to jeszcze potwierdzi

Opublikowano

Trzeba wywiercić dziury na zaczepu po bokach, coś tam jeszcze i powinno podejść :) Poliftowe fajna kompletne masz za 500zł minimum:P Chcesz do Ci sprzedam przedliftowy granatowy ale za to z kompletnymi spryskiwaczami, belką, ślizgami itp. Miałem zakładać do siebie,, do zenonów ale mam inne wydatki niestety pilniejsze :(

Opublikowano

Trzeba wywiercić dziury na zaczepu po bokach, coś tam jeszcze i powinno podejść :) Poliftowe fajna kompletne masz za 500zł minimum:P Chcesz do Ci sprzedam przedliftowy granatowy ale za to z kompletnymi spryskiwaczami, belką, ślizgami itp. Miałem zakładać do siebie,, do zenonów ale mam inne wydatki niestety pilniejsze :(

kod lakieru tego zderzaka jaki jest? :mysli:

Opublikowano

Ciemny granat metalic. Na razie nie mogę go wystawić w dziale sprzedam bo mam za mało wiad. napisanych. Jak by ktoś chciał prosze o wiad. priv z mailem to podeśle dokładne foto.

Opublikowano

a mnie sie wydaje ze ten zderzak to pod malowanie jest :D