Dev Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Fajny klekot, szerokosci !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 22 godziny temu, Dev napisał(a): Fajny klekot, szerokosci !!! Dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Dziś wypolerowałem plastiki i zabezpieczyłem lakier powłoką ceramiczną AQUA COATING 9H oraz zrobiłem formatki pod folie ppf . Edytowane 31 Marca 2023 przez marcinch001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azbest Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Dołączam do tematu moto moto. Od 2017 roku posiadam Yamahę FJR 1300 i bardzo dobrze mi z tym. Moc jest, wygoda jest i banan na gębie też jest. Szkoda, że już praktycznie po sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z@mela Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Temat jednośladów to i ja coś dodam od siebie . Obecnie śmigam xrv 750 bez zbędnego lanserstwa i szpanu czyli czerpanie radości z jazdy itp Kilka krótkich tras tym sprzętem na koncie ale bez szaleñstw bo sytuacja jest jaka jest ale udało się zaliczyć Ukrainę w poszukiwaniu korzeni przodków z IIRP oraz kraje ościenne a w tym roku miaø by© wyjazd do Rosji ale finalnie pojechałem samochodem Petersburg , Psków , trochę na północ oraz kraje bałtyckie Litwa Øotwa Estonia . Preferuję wyjazdy do "normalnych państw" do tego noclegi tylko i wyłącznie biwak chyba że płatne noclegi są warte swej ceny 2-10zł doba . Kilka lat użytkowałem wsk125 którą kupiłem w stanie agonalnym ale całą wyremontowałem do takiego stanu że pozwoliła bezawaryjnie objechać Polskę dookoła 5500km w 13 dni i po powrocie poszła do "żyda" a teraz żałuje ale mówi się trudno. Śmigałem tez DR350 którą opyliłem i też żałuję ALE .... . W planach nie mam zmiany moto i raczej afrika dostała dożywocie chyba że banda czworga lub eewactwo ekofilskie mnie zmusi ale to wtedy będzie migracja z Polin na stałe. Edytowane 22 Grudnia 2023 przez z@mela dodanie zdjęć ,poprawienie błędów a kopiowac nie mozna bo firefoks się 100x dziennie wiesza i ginie cały tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Zbroja się do sezonu ? 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Jo, buty se kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego A jeszcze butów nie mam😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego ostatnio o mało nie zabiłem pieciu na takich moturach wylecieli mi z lasu dosłownie przed nosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Pewnie małolaty na odcince, bo przecież nieśmiertelni.. Ja na spokojnie sobie latam😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego W dniu 20.02.2024 o 20:54, Dev napisał(a): Jo, buty se kupiłem Od czegoś trzeba zacząć 🫠 moto jakieś w planie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 14 godzin temu, Adam87 napisał(a): Pewnie małolaty na odcince, bo przecież nieśmiertelni.. Ja na spokojnie sobie latam😉 Na spokojnie jak wszyscy 😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 22 godziny temu, Adam87 napisał(a): A jeszcze butów nie mam😅 Kolega ostatnio też bez butów był po przecież nic się nie stanie i się wyjeb… wywalił… nogi obdarte i odrazu buty kupil 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Norbas napisał(a): Od czegoś trzeba zacząć 🫠 moto jakieś w planie ? Na te chwile mam tylko burgman-a 650 EX K8. HD sprzedany w zeszłym roku i tak na prawdę to nie mam żadnego pomysłu na coś szybszego. Może jakieś BMW ale na razie bez widoku na model. Edytowane 21 Lutego przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego No ale burgman to raczej do pracy i bułki 😁 co za hadeka miałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Burgmanem latam zwykle po części bo schowek pod fotelem ma spora pojemność, autem jadę w dwie strony jakieś 20-25 minut jak są korki a motorowerem 10 HD to był Street bob 107 Edytowane 24 Lutego przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Kurczę do boba 107 to ciężko ci będzie podobny klimat z bmw ogarnąć… 😁 najbliżej to chyba r18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Ma ktoś jakieś suzi albo hondę za ok 15tzł ? Szukam dla smarkacza cbrkę albo gsxra 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Taką za 8k moge Ci sprzedać 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 29 Lutego Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Wrzuc mi trochę info na WhatsAppa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi