Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa motocyklistów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie cieplutko :banan::decayed:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 203,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie też pogoda sprzyja i CBR-a lata co dzień ...:wink:

Opublikowano

no dzisiaj też mam ładną to i polatam cebrą :decayed:

Opublikowano

Kumpel dzisiaj wywinął na crossie :facepalm: była czołówka z drugim motocyklistą :facepalm:

Opublikowano
Kumpel dzisiaj wywinął na crossie :facepalm: była czołówka z drugim motocyklistą :facepalm:

jeden z nich jechał pod prąd czy jak ?

Opublikowano

jeden z nich jechał pod prąd czy jak ?

Dokładnie :doh: Jakiś świeżak nie wiedział w którą stronę ma latać... ale nie ważne, chłopaka w ciężkim stanie zabrał śmigłowiec...mamy wszyscy nadzieje, że żyje i dojdzie do siebie. Kumpel zaś lekkie wstrząśnienie mózgu i szyte udo.

Opublikowano

Koledzy wiem, że nie ten dział, ale tu najwięcej forumowych motocyklistów się kręci więc.... :wink: Chcę sprzedać Yamahę Fazer FZS 600 z 2001r.; niestety z lekkim defektem :kwasny: Jakby ktoś był zainteresowany to proszę PW i przepraszam za OT :hi:

Opublikowano

hej, macie jakieś strony ewentualnie program gdzie można poczytać o testach specjalistycznych na kat. A - oprócz PORD

Opublikowano

Są tu jacyś jeźdźcy z Dolnośląskiego? :eusathink:

Opublikowano

Są a to taki filmik z lotów z kumplem :) ten na niebieskiej R6 w białym kasku na początku filmu ..na końcu filmu tylko wkradł się błąd w napisach ale trudno :)

Opublikowano
Są a to taki filmik z lotów z kumplem :) ten na niebieskiej R6 w białym kasku na początku filmu ..na końcu filmu tylko wkradł się błąd w napisach ale trudno :)

ciebie matka nie kocha! o kręcimy rurę do końca "ogień z rury przód do góry":decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

koledzy szukam jakiś opinii o Suzuki Gsxf.. ?? może ktoś z forum śmiga na takim sprzęcie.. ?:wink:

Opublikowano

:hi:sezon w pełni a tu cisza :whistling::decayed:

Dzisiaj nakręciłem 300km :kox::banan: Niestety nie uniknąłem wkurwień :facepalm: bilans dnia: 1 jełop na czerwonym mi wyleciał na skrzyżowaniu oraz drugi zawodnik, nawet nie wiem jak go nazwać :facepalm: łeb yebany na dwupasmowej drodze, chyba nawet obwodnica to była, jadąc z naprzeciwka chciał zawrócić jakieś 100m przedemną...oczywiście bez kierunku i nie wspomnę o podwójnej ciągłej. Przy 2pakach zapiąłem tylny hebel na max, kłęba dymu i udało mi się go ominąć jakoś cudem :shock3: gdyby jechał sam, bez dziecka i żony, przysięgam byłby nokaut :thumbdown: zapytałem jedynie jak się czuje ze świadomością, że mógł zabić swoja córkę siedzącą z tyłu bez fotelika :doh:

Opublikowano
koledzy szukam jakiś opinii o Suzuki Gsxf.. ?? może ktoś z forum śmiga na takim sprzęcie.. ?:wink:

Przyzwoity turystyk, olejak, ale dobrze sobie radzi.

Bierz 750-kę.

Opublikowano

Przyzwoity turystyk, olejak, ale dobrze sobie radzi.

Bierz 750-kę.

do tego kręci przebiegi rzędu 100Kkm bez problemów, kumpel na korsyke takim jechał, nawet oleju za duzo nie brał, a przebieg powyżej 1oo tys

DEv a ty czym śmigasz??? ja ostatnio Banditem 600, na miasto wstarcza,. pozdr

Opublikowano

Teraz ? Na miotle :facepalm:

W tym sezonie nie zrobilem ani kilometra na jednosladzie.

Nie ma kiedy, za duzo roboty :kwasny:

Opublikowano

Panowie ma ktoś może dojście do części motocyklowych,potrzebuję jedną końcówkę kierownicy do CBR-y F4i ....:hi:

Opublikowano
Panowie ma ktoś może dojście do części motocyklowych,potrzebuję jedną końcówkę kierownicy do CBR-y F4i ....:hi:

chodzi ci o ciężarek kierownicy?,

ostatnio kupiłem jedną sztukę nówkę na allegro do F4i,

u mnie sezon już zakończony, był szlif na VFR nad morzem, 2 śruby mam w barku, po zdjęciu ortezy rehabilitacja... szkoda :kwasny:

Opublikowano

wracaj do zdrowia:hi: