Lukaszxxx Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no ale rozmawiamy o lusterkach, mam standard podłączony tak jak ma byc czyli bez zadnych domykaczy itd i chce tylko lusterka zamykane i otwierane po zamknieciu/otwarciu auta, gdzie to sie wpina ten twoj modul??
KFX Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Do mojego modulu podpina sie zasilanie, CAN-H i CAN-L z magistrali komfortu. Wszystko jest realizowane po CAN
Bromchit Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 no ale rozmawiamy o lusterkach, mam standard podłączony tak jak ma byc czyli bez zadnych domykaczy itd i chce tylko lusterka zamykane i otwierane po zamknieciu/otwarciu auta, gdzie to sie wpina ten twoj modul?? Dla mnie wygodniej było by, gdyby lusterka nie zamykały się bezpośrednio po zamknięciu auta, tylko po przytrzymaniu przycisku tak jak domykanie, szyb, a otwierały normalnie przy otwarciu auta. Jest wtedy możliwość wyboru czy lusterka mają się zamknąć czy nie. Do mojego modulu podpina sie zasilanie, CAN-H i CAN-L z magistrali komfortu.Wszystko jest realizowane po CAN Taki moduł to była by ciekawa sprawa, zwłaszcza, że podłączenie jego było banalnie proste.
KFX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wykrycie domykania szyb (przytrzymanie przycisku lub klucza w zamku) też można spokojnie odczytać, więc funkcjonalność dowolna pod indywidualne upodobanie Zaprogramować można bardzo dużo funkcji naraz.
Lukasz_mk2 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 KFX skąd jesteś też mógł bym wspomóc Cię moim autem przy testach takiego modułu
KFX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bielsko. jak by ktoś był chętny na zrobienie takiego modułu, to myślę że w jeden dzień (najlepiej weekend) się spotkać, odczytać ramki CAN, zaprogramować i potestować...
Lukasz_mk2 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 chętny to bym był tylko, że jednak trochę drogi mam do Ciebie.
KFX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 eeee, co to jest na 1.9 kiedyś się może zgadamy
michail55 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ciezko dostac ta centralke co ja masz opisana
zuni Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 faktycznie z tym modułem to świetna sprawa...
Lukasz_mk2 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 KFX w sumie to moglibyśmy się zgadać w jakiś weekend, ale to na razie odległa sprawa bo obecnie weekendy mam niestety zajęte
KFX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 no to daj znać trochę wcześniej i się zgadamy, wstępnie zaprogramuje płytkę pod CAN komfortu, a później odczytam i sklonuję ramki CAN do złożenia/rozłożenia lusterek i sygnały sterujące.
barrowiec1 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 KFX - jak już wykombinujecie taki moduł, to ja się piszę na niego... Razem z opuszczaniem pasażera przy wstecznym...
krzysieksc83 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 hey i jak sprawa się ma z modułem?
RalphA4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Niezły modzik oj cos czuje że wpadnie na moją liste oczekujacych
KFX Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 hmmmm, pozmieniały się trochę priorytety w życiu i kompletny brak czasu na zabawę z autem na ten moment
Vandit Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 lusterko 7 pin jest podgrzewane , el sterowane i składane bez pamięci, dobrze myślę?
marjankowi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Składane to 10p a z pamięcią 14p
Rekomendowane odpowiedzi