worm87 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opcja ze składaniem jest ok, Ale rozkładanie pasowałoby zrobić najlepiej na otwieraniu samochodu po prostu, wtedy by był git majonez
chopin Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Opcja ze składaniem jest ok, Ale rozkładanie pasowałoby zrobić najlepiej na otwieraniu samochodu po prostu, wtedy by był git majonez jak ktoś ogarnie to ja sie pisze na jakieś wspolne rezanko
szeryf Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Nie da się tego zrobić bez dodatkowych układów. Nie wiem dlaczego, ale po wyciągnięciu kluczyka nie ma już napięcia na sterowaniu lusterkami, nawet jak się wyciągnie kluczyć jak lusterka się już składają to przestaną się składać :/
oprych Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 panowie jest sprawa, pomoże ktoś? na pewno macie dojścia http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/potrzebny-schemat-podnosnikow-szyb-317406/ myśle nad ciekawym modem który może akurat wypalić ale potrzeba mi dokładnego schematu
rafi10612 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 wkoncu ktoś myśli o tym samym czekam niecierpliwie az sie komus uda to zrobić
tomasm64 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 W grudniu opracowałem schemat i zrobiłem u siebie składanie i rozkładanie lusterek po włączeniu i wyłączeniu stacyjki na bazie modułu - przekaźnika AUDI 361. Jest to oryginalny przekaźnik do sterowania składaniem lusterek w samochodach Audi o numerze 4A0 907 440 [361]. Działa wyśmienicie. Dodatkowo wstawiłem wyłącznik , którym można wyłączyć te funkcje zimą , ze względów bezpieczeństwa lusterek - wtedy działa składanie z joysticka. Koszt całości ok. 100zł + koszt lusterek z funkcją składania.!!! Jeśli ktoś chętny to pomogę.
chopin Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 W grudniu opracowałem schemat i zrobiłem u siebie składanie i rozkładanie lusterek po włączeniu i wyłączeniu stacyjki na bazie modułu - przekaźnika AUDI 361. Jest to oryginalny przekaźnik do sterowania składaniem lusterek w samochodach Audi o numerze 4A0 907 440 [361]. Działa wyśmienicie. Dodatkowo wstawiłem wyłącznik , którym można wyłączyć te funkcje zimą , ze względów bezpieczeństwa lusterek - wtedy działa składanie z joysticka. Koszt całości ok. 100zł + koszt lusterek z funkcją składania.!!! Jeśli ktoś chętny to pomogę. czyli temat ze składaniem luster po zamknięciu i otwarciu z klucza dalej pozostaje zagadką ?
tomasm64 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Niekoniecznie, spójrz tutaj:http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-skladanie-lusterek-automatycznie-zamknieciu-samochodu-162853/index3.html#post2756326 ...
krzysiekvtec Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 To tez ciekawy pomysl z pilota czy ze stacyjki wszystko jedno. Trzeba poszukac tego przekaznika.
Quatro7 Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 tak się zastanawiam nad tematem automatycznie składanych lusterek, widzę że temat niestety przycichł. Z tego co kojarzę to lusterka składają się gdy pojawi się masa podana przełącznikiem. Po wyłączeniu zapłonu system nie działa działa, bo brak jest zasilania. a gdyby pociągnąć stały plus a masę podawać po sygnale z radia, tym samym który opowiada za wyłączenie się go po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki i włączeniu radia po włączeniu zapłonu? ma ta szanse działać?
czachapll Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 http://allegro.pl/modul-domykania-2-szyb-kolejno-domykacz-2d-lub-i6752224206.html Bedzie taki domykacz działał? Niestety tamtego nie mogę znaleźć.
gilas Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Witam czy rezał ktoś to teraz jakiś domykacz czy inny moduł kupić? Może przekaźnik 361 ?interesuje mnie żeby składały i rozkładały po otwarciu z pilota
Rekomendowane odpowiedzi