Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 bajerka jest tylko coś wysoko stoi trochę tak ale weź go teraz na takim niskim profilu opuść to będzię rył mordą o każdą nierówność trza było sobie 40ke kupic, a nie teraz beczysz:grin: pucuj tego cudaka na 9 czerwca:decayed:
mrogal Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 bajerka jest tylko coś wysoko stoi trochę tak ale weź go teraz na takim niskim profilu opuść to będzię rył mordą o każdą nierówność to tak jak zamontowac air'a i jezdzic tylko na maks wysoko, cos kosztem czegos po co kupowac cos czego nie uzyjesz
Armi Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 szybki strzał z balkonu na brudasa:kwasny:http://s18.postimage.org/pat31okz9/aaa.jpg Wygląda całkiem nieźle:kox:
paput Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 bajerka jest tylko coś wysoko stoi trochę tak ale weź go teraz na takim niskim profilu opuść to będzię rył mordą o każdą nierówność to tak jak zamontowac air'a i jezdzic tylko na maks wysoko, cos kosztem czegos po co kupowac cos czego nie uzyjeszauto ma być chociaz w jakiejś części funkcjonale i w miarę możliwości wyglądać.
mrogal Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 bajerka jest tylko coś wysoko stoi trochę tak ale weź go teraz na takim niskim profilu opuść to będzię rył mordą o każdą nierówność to tak jak zamontowac air'a i jezdzic tylko na maks wysoko, cos kosztem czegos po co kupowac cos czego nie uzyjeszauto ma być chociaz w jakiejś części funkcjonale i w miarę możliwości wyglądać. oj nie pier**l spusc chociaz do fotek dekle masz?
paput Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 bajerka jest tylko coś wysoko stoi trochę tak ale weź go teraz na takim niskim profilu opuść to będzię rył mordą o każdą nierówność to tak jak zamontowac air'a i jezdzic tylko na maks wysoko, cos kosztem czegos po co kupowac cos czego nie uzyjeszauto ma być chociaz w jakiejś części funkcjonale i w miarę możliwości wyglądać. oj nie pier**l spusc chociaz do fotek dekle masz? dekle mam, ale jeszcze nie pomalowane, potrzebne mi będą jeszcze znaczki bbsa bo te alu już niebardzo
mrogal Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 bajerka jest tylko coś wysoko stoi trochę tak ale weź go teraz na takim niskim profilu opuść to będzię rył mordą o każdą nierówność to tak jak zamontowac air'a i jezdzic tylko na maks wysoko, cos kosztem czegos po co kupowac cos czego nie uzyjeszauto ma być chociaz w jakiejś części funkcjonale i w miarę możliwości wyglądać. oj nie pier**l spusc chociaz do fotek dekle masz? dekle mam, ale jeszcze nie pomalowane, potrzebne mi będą jeszcze znaczki bbsa bo te alu już niebardzo poka foto delki pilnuj ich bo sztuka kolo 200pln
paput Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 wpadły boczne kierunki w dymie, te wystające cycki nie widziały mi sie:thumbdown: ---------- Post dopisany at 14:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ---------- i stare fotki stickera
Magicbattle Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Paput wracalem wczoraj z Poznania i na wylocie z pulaw do lbn Twoja furka stala chyba pod lidlem czy czyms takim. fajnie sie prezentuja te biale alu. koksik fura:wink:
paput Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Paput wracalem wczoraj z Poznania i na wylocie z pulaw do lbn Twoja furka stala chyba pod lidlem czy czyms takim. fajnie sie prezentuja te biale alu. koksik fura:wink: zgadłeś cza było poczekać byśmy spota walnęli:decayed:
Magicbattle Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 heh mialem wlasnie przystanac na mala przerwe ale kur pogoda do d*py byla i jakos tak przepryslem szybko. jeszcze bedzie okazja
paput Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 heh mialem wlasnie przystanac na mala przerwe ale kur pogoda do d*py byla i jakos tak przepryslem szybko. jeszcze bedzie okazja akurat spotkałem innego kolegę z forum to byłoby nas 3:decayed: to Ty z Lbn jesteś?
Magicbattle Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 no z Lublina ale wiecej jestem na Wlkp. teraz na dwa tygodnie do rodzinki przyjechalem ;p
paput Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 panowie jak myślicie ile mógłbym wołać za swoją a4? wiem wiem rocznik i nikt nie oddaje za tjun:decayed: ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ---------- 10 tysi bez kół 18" to dużo/mało? ---------- Post dopisany 15-06-2012 at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany 11-06-2012 at 17:46 ---------- panowie auto będzie do sprzedania w lipcu/początek sierpnia http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/sprzedam-czarny-a4-b5-avant-2-4-b-g-quattro-97-rok-minilift-237907/
paput Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 Wstępnego klienta mam na twoje auto któż to taki?
vdm Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Z pracy kolega, obecnie szuka b5 z gazem i na twoją go naprowadzam
paput Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2012 Z pracy kolega, obecnie szuka b5 z gazem i na twoją go naprowadzam aha, kurde nie mam aparatu można by rzec i fotki brudasa robiłem kanapką z szynką
Rekomendowane odpowiedzi