paput Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 jakos nie pasuje... mi pasi do dekorów, może dlatego że nie ujołem na fotkach dekorów
Mati_23 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 czym malowane? spray? NA pewno to drugie, ja u siebie walne pistoletem ten element
paput Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 czym malowane? spray? oklejone tym co dekory ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- czym malowane? spray? NA pewno to drugie, ja u siebie walne pistoletem ten element czemu twierdzisz że gdy pomalujesz będzie lepiej? zwróć uwagę jaka jest struktura elementu, to nie rączki w drzwiach które mają idealnie gładką powierzchnie
Mati_23 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 czym malowane? spray? oklejone tym co dekory ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- czym malowane? spray? NA pewno to drugie, ja u siebie walne pistoletem ten element czemu twierdzisz że gdy pomalujesz będzie lepiej? zwróć uwagę jaka jest struktura elementu, to nie rączki w drzwiach które mają idealnie gładką powierzchnie dla tego kolego gdyż zrobię na gładko zeszlifuje podkład i pomaluje dla tego wyjdzie lepiej, po za tym rączki z drzwi miałem w gumie i tez było z tym sporo roboty Ps. nie twierdze że wyszło źle tylko ja zrobię u siebie inaczej i tyle
paput Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 czym malowane? spray? oklejone tym co dekory ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- czym malowane? spray? NA pewno to drugie, ja u siebie walne pistoletem ten element czemu twierdzisz że gdy pomalujesz będzie lepiej? zwróć uwagę jaka jest struktura elementu, to nie rączki w drzwiach które mają idealnie gładką powierzchnie dla tego kolego wyjdzie lepiej gdyż zrobię na gładko zeszlifuje podkład i pomaluje dla tego wyjdzie lepiej, po za tym rączki z drzwi miałem w gumie i tez było z tym sporo roboty jeśli tak to inna rozmowa folia niesamowicie imituje lakier, sami macie problemy z odróżnieniem:grin: mi tam owa struktura pasuje, folia się fajnie ułożyła na znaczku ECU i wszystko wygląda jak moalowane
Mati_23 Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 czym malowane? spray? oklejone tym co dekory ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- czym malowane? spray? NA pewno to drugie, ja u siebie walne pistoletem ten element czemu twierdzisz że gdy pomalujesz będzie lepiej? zwróć uwagę jaka jest struktura elementu, to nie rączki w drzwiach które mają idealnie gładką powierzchnie dla tego kolego wyjdzie lepiej gdyż zrobię na gładko zeszlifuje podkład i pomaluje dla tego wyjdzie lepiej, po za tym rączki z drzwi miałem w gumie i tez było z tym sporo roboty jeśli tak to inna rozmowa folia niesamowicie imituje lakier, sami macie problemy z odróżnieniem:grin: mi tam owa struktura pasuje, folia się fajnie ułożyła na znaczku ECU i wszystko wygląda jak moalowane hehe no właśnie dla tego mnie to zmyliło że ECU tak ładnie wyszło stawiałem że folia nie da rady ale pozytywnie zaskoczyła
paput Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 czym malowane? spray? oklejone tym co dekory ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- czym malowane? spray? NA pewno to drugie, ja u siebie walne pistoletem ten element czemu twierdzisz że gdy pomalujesz będzie lepiej? zwróć uwagę jaka jest struktura elementu, to nie rączki w drzwiach które mają idealnie gładką powierzchnie dla tego kolego wyjdzie lepiej gdyż zrobię na gładko zeszlifuje podkład i pomaluje dla tego wyjdzie lepiej, po za tym rączki z drzwi miałem w gumie i tez było z tym sporo roboty jeśli tak to inna rozmowa folia niesamowicie imituje lakier, sami macie problemy z odróżnieniem:grin: mi tam owa struktura pasuje, folia się fajnie ułożyła na znaczku ECU i wszystko wygląda jak moalowane hehe no właśnie dla tego mnie to zmyliło że ECU tak ładnie wyszło stawiałem że folia nie da rady ale pozytywnie zaskoczyła tu lepiej widac, 3M ma mikrokanaliki którymi da się ładnie wypchnąć powietrze
mrogal Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 czym malowane? spray? oklejone tym co dekory ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- czym malowane? spray? NA pewno to drugie, ja u siebie walne pistoletem ten element czemu twierdzisz że gdy pomalujesz będzie lepiej? zwróć uwagę jaka jest struktura elementu, to nie rączki w drzwiach które mają idealnie gładką powierzchnie ty wujek jak to sie uklada na ori dekorze w delikatna strukture podrobki karbonu? gladko czy sie przylepia i odciska wzor?
paput Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 czym malowane? spray? oklejone tym co dekory ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ---------- czym malowane? spray? NA pewno to drugie, ja u siebie walne pistoletem ten element czemu twierdzisz że gdy pomalujesz będzie lepiej? zwróć uwagę jaka jest struktura elementu, to nie rączki w drzwiach które mają idealnie gładką powierzchnie ty wujek jak to sie uklada na ori dekorze w delikatna strukture podrobki karbonu? gladko czy sie przylepia i odciska wzor? tego nie wiem, ja miałem drewno i wyszło idealnie płasko a na takim dekorze ala carbon zapewne wyjdzie to prążkowanie ---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- trochę fot w zimowej scenerii ---------- Post dopisany at 15:49 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ----------
radimm Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 podoba mi się sam dorzeźbiałeś spryskiwacze? Czy ori były? Właśnie planuje, gdy się zrobi cieplej coś takiego zrobić
Olaf Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 ale te auto brzydkie !!!!!!! i ten zrypany silnik wszystko przez to ze nie chciales mi go sprzedac a tak serio jest kozak ale to nie zmienia faktu ze i tak jestem zly na ciebie ;p
paput Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 podoba mi się sam dorzeźbiałeś spryskiwacze? Czy ori były? Właśnie planuje, gdy się zrobi cieplej coś takiego zrobić spryski były z wypasu:grin:
paput Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 ale te auto brzydkie !!!!!!! i ten zrypany silnik wszystko przez to ze nie chciales mi go sprzedaca tak serio jest kozak ale to nie zmienia faktu ze i tak jestem zly na ciebie ;p hehe, no w sumie za 10 kafli szkoda go było sprzedawać jak widzę jakie padła są na allegro:kwasny: ---------- Post dopisany at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ---------- wyślij jakieś foto do kalendarza tylko które?
paput Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Opublikowano 19 Marca 2013 to, które Ci się najbardziej podoba waham się 1. czy 2. ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ---------- skłaniam sie przy 2
jedrekx Opublikowano 19 Marca 2013 Opublikowano 19 Marca 2013 zdjęcie w pionie więc odpada. musi być poziome
paput Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Opublikowano 20 Marca 2013 zdjęcie w pionie więc odpada. musi być poziome to w poziomie jest ---------- Post dopisany 20-03-2013 at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany 19-03-2013 at 22:01 ---------- malować rączki od boczków na czarno czy to już będzie przesada?
Rekomendowane odpowiedzi