barszczyna Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 A ja się tylko głowię, jak wy z taką glebą jeździcie po Polskich drogach? Dla mnie jest masakra na ori zawieszeniu, a co dopiero na niższym i większych felach. ;d
Armi Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 A ja się tylko głowię, jak wy z taką glebą jeździcie po Polskich drogach? Dla mnie jest masakra na ori zawieszeniu, a co dopiero na niższym i większych felach. ;d Przesadzasz Ori zawieszenie to dopiero masakra, nie wiem jak można jeździć takim tapczanem na kółkach
HaVoK Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 A ja się tylko głowię, jak wy z taką glebą jeździcie po Polskich drogach? Dla mnie jest masakra na ori zawieszeniu, a co dopiero na niższym i większych felach. ;d Przesadzasz Ori zawieszenie to dopiero masakra, nie wiem jak można jeździć takim tapczanem na kółkach Ori zawieszenie jest trochę (jak dla mnie) jak z kauczuku... Im głębszy dołek tym wyżej się odbije i przez to auto nie takie pewne w prowadzeniu :/
Armi Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 A ja się tylko głowię, jak wy z taką glebą jeździcie po Polskich drogach? Dla mnie jest masakra na ori zawieszeniu, a co dopiero na niższym i większych felach. ;d Przesadzasz Ori zawieszenie to dopiero masakra, nie wiem jak można jeździć takim tapczanem na kółkach Ori zawieszenie jest trochę (jak dla mnie) jak z kauczuku... Im głębszy dołek tym wyżej się odbije i przez to auto nie takie pewne w prowadzeniu :/ Dla mnie tak samo, wolałem jeździć na seryjnym zawieszeniu i 17" niż na serii i 15" (podobno taki komfort). Prawda jest taka, że im większa gleba tym lepsze prowadzenie i taka pewność, że auto nie wyskoczy w powietrze ma dziurze
HaVoK Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 A ja się tylko głowię, jak wy z taką glebą jeździcie po Polskich drogach? Dla mnie jest masakra na ori zawieszeniu, a co dopiero na niższym i większych felach. ;d Przesadzasz Ori zawieszenie to dopiero masakra, nie wiem jak można jeździć takim tapczanem na kółkach Ori zawieszenie jest trochę (jak dla mnie) jak z kauczuku... Im głębszy dołek tym wyżej się odbije i przez to auto nie takie pewne w prowadzeniu :/ Dla mnie tak samo, wolałem jeździć na seryjnym zawieszeniu i 17" niż na serii i 15" (podobno taki komfort). Prawda jest taka, że im większa gleba tym lepsze prowadzenie i taka pewność, że auto nie wyskoczy w powietrze ma dziurze No i dlatego planuję założyć 17, a potem jeżeli najdzie mnie chcica to pewnie wleci gwint... aaaaaale to odległa przyyyszłooość.
paput Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 A ja się tylko głowię, jak wy z taką glebą jeździcie po Polskich drogach? Dla mnie jest masakra na ori zawieszeniu, a co dopiero na niższym i większych felach. ;d Przesadzasz Ori zawieszenie to dopiero masakra, nie wiem jak można jeździć takim tapczanem na kółkach Ori zawieszenie jest trochę (jak dla mnie) jak z kauczuku... Im głębszy dołek tym wyżej się odbije i przez to auto nie takie pewne w prowadzeniu :/ Dla mnie tak samo, wolałem jeździć na seryjnym zawieszeniu i 17" niż na serii i 15" (podobno taki komfort). Prawda jest taka, że im większa gleba tym lepsze prowadzenie i taka pewność, że auto nie wyskoczy w powietrze ma dziurze No i dlatego planuję założyć 17, a potem jeżeli najdzie mnie chcica to pewnie wleci gwint... aaaaaale to odległa przyyyszłooość.
barszczyna Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ori zawieszenie jest trochę (jak dla mnie) jak z kauczuku... Im głębszy dołek tym wyżej się odbije i przez to auto nie takie pewne w prowadzeniu :/ Zgadzam się, to jest masakra jakaś. Jak skończę silnik i osprzęt robić, to biorę się za zawieszenie (pewnie gleba, bo chociaż auto wcale wysokie nie jest, to mogłoby zawsze siedzieć niżej ;d), a felgi większe wpadną jakoś przy wymianie opon na letnie. Ale np takie opony, jakie widnieją w awatarze Paputa to bym się bał założyć na śląskie drogi. ;d
pawelwarsze Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ale np takie opony, jakie widnieją w awatarze Paputa to bym się bał założyć na śląskie drogi. ;d a tam niema przypadkiem samej felgi ?
pastaldo Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ale np takie opony, jakie widnieją w awatarze Paputa to bym się bał założyć na śląskie drogi. ;d a tam niema przypadkiem samej felgi ? Jest
HaVoK Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Nawinął naleśnika z dżemem na felgę i szczęśliwy.
pastaldo Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Nawinął naleśnika z dżemem na felgę i szczęśliwy. :polew: Znając papucia pewnie tak A tak poważnie to zejdźmy z niego bo mu duszno
paput Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 Nawinął naleśnika z dżemem na felgę i szczęśliwy. :polew: Znając papucia pewnie tak A tak poważnie to zejdźmy z niego bo mu duszno jakiego naleśnika?? przeca to łopoonka 45
rafalekx Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 papucik rób takiego czarnucha jak pokazałeś
paput Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 papucik rób takiego czarnucha jak pokazałeś no brakuje mi: takiej gleby oraz lamp tal to reszta jest jeszcze musiałbym ramkę grila na czarno walnąć i kierunki wymienić
Armi Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Nie do końca :gwizdanie: Twoja ma chrom Może wyjść niespójnie, tak to czarno a chrom w okół szyb. Albo chrom albo czarno.
paput Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 Nie do końca :gwizdanie: Twoja ma chrom Może wyjść niespójnie, tak to czarno a chrom w okół szyb. Albo chrom albo czarno. dlatego na felgach mam chromowane znaczki audi serio ale mi się jakoś przestaje widzieć przyciemniona szyba do chromu tak jak mam, to wyglada niespójnie
Armi Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Też tak uważam, chociaż z drugiej strony szkoda zrywać folię
paput Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 Też tak uważam, chociaż z drugiej strony szkoda zrywać folię właśnie szkoda bo się przydaje, np transport czegoś co chce się ukryć
paput Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 czyli wywal chrom....?! :gwizdanie: własnie nie wiem co mam zrobić[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 15:10_________________________________________________ale ten jest świetny
Rekomendowane odpowiedzi