Reniu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dlatego Grzegorz powinno to być dobrze skompletowane, wtedy nie ma tragedii Coś za coś... jak laska chce ładnie wyglądać to wbija się w szpilki i kusą kieckę, a jak chce wygodę to zakłada dresik i trampki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 mogłem w FIS-a tą kase zainwestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Myślę, że przy 1BE i 17" nie będzie zbytni allroad. Jak będzie to będę myśleć dalej... Tylko teraz mam dylemat: Konsola polift czy odłożyć kasę na felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 przyszła paczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Pusta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 śmiejcie się ,śmiejcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 No to już sie pochwal co przyszło skoro zacząłeś temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 podłokietnik :gwizdanie: dobra spadam do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Co tam Reniu słychać? Chyba cię TDU wciągnął, bo coś mało aktywny jesteś ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 TDU walcze jedynie wieczorkami, ogólnie za dużo spraw do ogarnięcia a za mało czasu. Czekam cieplejsze dni to podłubiemy coś przy autku, ogólnie to już ta zima mnie wkoorza :ranting1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 TDU walcze jedynie wieczorkami, ogólnie za dużo spraw do ogarnięcia a za mało czasu. Czekam cieplejsze dni to podłubiemy coś przy autku, ogólnie to już ta zima mnie wkoorza :ranting1: Chyba każego Ostatnio mam jakieś parcie na modzenie auta, tylko siuty nie ma na to co bym chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dlatego Grzegorz powinno to być dobrze skompletowane, wtedy nie ma tragedii Coś za coś... jak laska chce ładnie wyglądać to wbija się w szpilki i kusą kieckę, a jak chce wygodę to zakłada dresik i trampki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nowa A3 http://auto.dziennik.pl/artykuly/323001,nowe-audi-a3-oto-rewolucja-z-napedem-na-cztery-kola.html[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 18:17_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Concert I Plus właściwie kupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 hał macz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 działająca grawitacja co do gleby to powiem Wam że wróciła radość z jazdy po przejściu na seryjne zawieszenie wiem że to wina amorów ,ale jednak mimo wszystko trzeba wtedy uważać na byle wyboje czy nierówności na drodze (nawet na utwardzonych amorach) a straty to druga sprawa....wahacze,przeguby,końcówki drążków,powgniatana podłoga,pęknięta osłona silnika itd z mojego doświadczenia wiem że nie warto pchać się w sportowe zawieszenie :gwizdanie: przecież Ty aż takiej gleby nie miałeś... znam osoby, które mają glebę -60 i jeżdżą tak prawie przez cały rok (gwint). mój brat też ma jakoś -50 czy -60 i jeździ (co prawda Mazda jeździ tylko w sezonie). a ja u siebie na -20 jeżdżę prawie 2 lata i jest bardzo dobrze moim zdaniem... a to czy trzeba uważać czy nie to na każdym zawieszeniu bo takie nasze drogi.. Kierownik, sorki że tak wczoraj wyskoczyłem szybciej koło Freda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 hał macz ? 300 PLN z przesyłką Concert I Plus i Concert I z uszkodzonym prockiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 przecież Ty aż takiej gleby nie miałeś... ale miałem seryjne amory przyjacielu a to samobójstwo PS powiem Wam że ledy wewnątrz dają rade jak jest ciemno (w dzień też się odznaczają) schowek teraz jak otworze to przednie siedzenia oświetla ,a tak to ledwo w schowku świeciło no i bez porównania sam efekt białego światla a nie żółte polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 przecież Ty aż takiej gleby nie miałeś... ale miałem seryjne amory przyjacielu a to samobójstwo PS powiem Wam że ledy wewnątrz dają rade jak jest ciemno (w dzień też się odznaczają) schowek teraz jak otworze to przednie siedzenia oświetla ,a tak to ledwo w schowku świeciło no i bez porównania sam efekt białego światla a nie żółte polecam Co tam masz za ledy? Ja swego czasu miałem najzwyklejsze z osiedlowego elektroniczengo i kupa była nie oświetlenie. Nie mówiąc o tym, że musiałem przerabiać lampkę z przodu, bo bieguny były pomieszne w bocznych ledach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi