Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

felipe.avant

Rekomendowane odpowiedzi

Dlatego Grzegorz powinno to być dobrze skompletowane, wtedy nie ma tragedii :cool1:

Coś za coś... jak laska chce ładnie wyglądać to wbija się w szpilki i kusą kieckę, a jak chce wygodę to zakłada dresik i trampki :decayed:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę, że przy 1BE i 17" nie będzie zbytni allroad. Jak będzie to będę myśleć dalej...

Tylko teraz mam dylemat: Konsola polift czy odłożyć kasę na felgi ;)

TDU walcze jedynie wieczorkami, ogólnie za dużo spraw do ogarnięcia a za mało czasu. Czekam cieplejsze dni to podłubiemy coś przy autku, ogólnie to już ta zima mnie wkoorza :ranting1:

TDU walcze jedynie wieczorkami, ogólnie za dużo spraw do ogarnięcia a za mało czasu. Czekam cieplejsze dni to podłubiemy coś przy autku, ogólnie to już ta zima mnie wkoorza :ranting1:

Chyba każego ;) Ostatnio mam jakieś parcie na modzenie auta, tylko siuty nie ma na to co bym chciał :polew:

Dlatego Grzegorz powinno to być dobrze skompletowane, wtedy nie ma tragedii :cool1:

Coś za coś... jak laska chce ładnie wyglądać to wbija się w szpilki i kusą kieckę, a jak chce wygodę to zakłada dresik i trampki :decayed:

:good:

Nowa A3

http://auto.dziennik.pl/artykuly/323001,nowe-audi-a3-oto-rewolucja-z-napedem-na-cztery-kola.html[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 18:17_________________________________________________

działająca grawitacja

co do gleby to powiem Wam że wróciła radość z jazdy po przejściu na seryjne zawieszenie :kox: wiem że to wina amorów ,ale jednak mimo wszystko trzeba wtedy uważać na byle wyboje czy nierówności na drodze (nawet na utwardzonych amorach) :cool1:

a straty to druga sprawa....wahacze,przeguby,końcówki drążków,powgniatana podłoga,pęknięta osłona silnika itd

z mojego doświadczenia wiem że nie warto pchać się w sportowe zawieszenie :gwizdanie:

przecież Ty aż takiej gleby nie miałeś... znam osoby, które mają glebę -60 i jeżdżą tak prawie przez cały rok (gwint). mój brat też ma jakoś -50 czy -60 i jeździ (co prawda Mazda jeździ tylko w sezonie). a ja u siebie na -20 jeżdżę prawie 2 lata i jest bardzo dobrze moim zdaniem... a to czy trzeba uważać czy nie to na każdym zawieszeniu bo takie nasze drogi.. :wallbash:

Kierownik, sorki że tak wczoraj wyskoczyłem szybciej koło Freda :hi:

Gość -makaveli-

przecież Ty aż takiej gleby nie miałeś...

ale miałem seryjne amory przyjacielu :cool1: a to samobójstwo :decayed:

PS powiem Wam że ledy wewnątrz dają rade jak jest ciemno (w dzień też się odznaczają) :kox:

schowek teraz jak otworze to przednie siedzenia oświetla ,a tak to ledwo w schowku świeciło :kox:

no i bez porównania sam efekt białego światla a nie żółte :kox:

polecam :good:

przecież Ty aż takiej gleby nie miałeś...

ale miałem seryjne amory przyjacielu :cool1: a to samobójstwo :decayed:

PS powiem Wam że ledy wewnątrz dają rade jak jest ciemno (w dzień też się odznaczają) :kox:

schowek teraz jak otworze to przednie siedzenia oświetla ,a tak to ledwo w schowku świeciło :kox:

no i bez porównania sam efekt białego światla a nie żółte :kox:

polecam :good:

Co tam masz za ledy? Ja swego czasu miałem najzwyklejsze z osiedlowego elektroniczengo i kupa była nie oświetlenie. Nie mówiąc o tym, że musiałem przerabiać lampkę z przodu, bo bieguny były pomieszne w bocznych ledach...