Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

100lat!!! Jedrek!! :drunk:

Opublikowano

SPOT 17.04.2011 ŚWIECIE PARKING LIDL (KOŁO STACJI BP) GODZINA 18.00 i po problemie z uwagi na to że nie mam hamulców tam jakoś sie doczłapie. Skoro CB i CT nie odpowiada niech będzie CSW.

1. WIŚNIA

2.Kempes

Ale wymyśliłeś :good:

:cool1: tylko ciekawe czy ten pomysł przejdzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 09:27_________________________________________________możemy sie spotkać pod Lidlem,a później na zamek pojechać :naughty:http://miasteria.pl/miejsce/Zamek-Krzyzacki-w-Swieciu.html[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 10:06_________________________________________________W razie zaakceptowania planów,jestem pod fonem :naughty:

Najwyżej będziemy na 2 auta.

Jędrek 100 lat :drunk:

Opublikowano

100 lat Jedrzej :gwizdanie:

Opublikowano

a co powiecie na spot w TRN ale o 15?? bylby ktos chetny :mysli:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 11:36_________________________________________________albo moze byc o 15 CSW ??

Opublikowano

a co powiecie na spot w TRN ale o 15?? bylby ktos chetny :mysli:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 11:36_________________________________________________albo moze byc o 15 CSW ??

Mi tam już nie robi gdzie, ale faktycznie mógłby być wcześniej, niż o 18. Myślę, że 16 byłaby optymalna.

Opublikowano

Mi godzina obojętna, dostosuję się :> mam nowe alu :naughty:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 12:24_________________________________________________Wszystkiego najlepszego Jędrek :drunk:

Opublikowano

wcześniej to mi średnio pasuje .. Krzysia raczej dzisiaj nie będzie bo ma pare spraw do załatwienia

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego Jedrek!!

Opublikowano

Najlepszego Jędrek :drunk:

Ja dzisiaj kibluję w domu :disgust:

Opublikowano

:hi:

dzięki Nowek za pozdrowienka

ustalajcie gdzie ten spot w końcu ma być

mi obojętnie czy w świeciu bydgoszczy czy w toruniu

żeby się z moim kolegą Arturem spotkać i sprawdzić moje seryjne 150 koni z jego niemieckimi zchipowanymi... podjede gdzie bedzie trzeba :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

dzięki Nowek za pozdrowienka

ustalajcie gdzie ten spot w końcu ma być

mi obojętnie czy w świeciu bydgoszczy czy w toruniu

żeby się z moim kolegą Arturem spotkać i sprawdzić moje seryjne 150 koni z jego niemieckimi zchipowanymi... podjede gdzie bedzie trzeba :gwizdanie:

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Niech już będzie ta 18:00 pod PiPem.

Ja już nie będę miał dostępu do internetu, więć jakby coś się zmieniło, proszę o smsa.

Opublikowano

Czyli godzina 16 Toruń miejsce spotu Piotr i Paweł? Osoby jadące ze Świecia parking Lidl godzina 15 max kwadrans studencki i odjazd prosze żebyśmy już przy tym zostali chce przyjechac a neta już nie będę miał

Opublikowano

dziękuję wszystkim za życzenia :hi: ale ja już stary jestem :polew:

Opublikowano

dzieki za spota... :good:

Opublikowano

Dzięki wszystkim za spota;)

Blondi koła pierwsza klasa :kox:

Arturo dzięki za naklejki, jutro z rańca na aucie będą :D