Kierownik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 http://otomoto.pl/skoda-favorit-nowa-88km-okazja-C18619843.html
krzychu-trn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 http://otomoto.pl/skoda-favorit-nowa-88km-okazja-C18619843.html Nie często się takie auta znajdują
damian_qbass Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 za jakiś czas to będzie warte majątek jeśli ktoś utrzyma ten stan licznika...
Kempes_1985 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 pewnie milion przeskoczył Ale stan naprawdę Kupić, postawić na następne 18 lat do ocieplonego garażu i skosić porządną kasę
jedrekx Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jedrek musisz sobie odpowiedziec czy potzrebny bedzie Ci avant...ja tez sie nad tym zastanawiałem ale uznalem ze nie potrzebny mi avant... ...no i jeszcze jedno , wazam ze w avancie jest troszke gloisniej w srodku... powiem Ci tak - uważam, że w B8 avant wygląda ładniej - natomiast jeśli założy się ledy na tył to te do sedana są ja stwierdziłem tak, że nie będę szukał konkretnej budy tylko wezmę to co będzie w lepszym stanie i w lepszym wypasie nie robi mi to różnicy bo jeździłem już dosyć dużym autem jakim jest Mondeo kombi czy troszkę mniejszą Vectrą C sedan ale wszystko jest kwestią czasu... jak pójdzie A6 to wtedy poszukiwania A4 będą bardziej zaawansowane
przemciotorun Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Marcin moge oddac Ci klucze nie w tym tygodniu co teraz bedzie tylko w nastepnym? bo dalem wujasowi zeby mi takie dorobil a popoludniowki ma w nastepnym tygodniu..... a tylko na popoludniowkach moze mi to dorobic... i wyczysc skrzynke bo nie mozna nic wyslac do Ciebie
bebeto Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 witam Grupa brodnicka rośnie w siłe i pokazuje miejsce gdzie można zrobić spota oczywiście jeśli będziecie mieli ochotę wpaść. Miejsce jest świetne parking duuuży zaraz obok ładny park, Pałac Anny Wazówny i Wieża Krzyżacka, niedaleko rynek a jakieś 2km od parkingu plaża a tu są fotki tego parkingu więcej na moim profilu
jedrekx Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Artur, będziesz miał w poniedziałek na spocie te naklejki?
Artur82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Artur, będziesz miał w poniedziałek na spocie te naklejki? pewnie, ze bede miał
manny90 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Kieras, usuń linka, bo ktoś mi je zwinie ;P Właśnie wysłałem zapytanie o nie ;P
Kierownik Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 link juz usunięty Many polecam sie na przyszłość
manny90 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Idę jeszcze sprawdić do siebie która jest szersza, żeby się nie okazało, że to od angola.
Artur82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Manny bierz bo to szczegół a zupelnie zmienia wnętrze
manny90 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 i co manny ? Europa ? podobno europa, ale jeszcze dla pewności sprawdzam fotkę i porównuję. Tylko mam pewien problem, bo jestem troszkę pod wpływem %. EDIT! Niestety angole. Gościu już aukcję wycofał po moich pytaniach.
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Święta, święty czas już tuż wcinaj jajka ale już. Kiedy zając Cię zaś wzruszy, daj mu marchew, podrap uszy. A gdy jajko będzie puste, daj mu kopa wprost w kapustę. Niech nie myśli, że jest cwany, za to Ty miej rok udany. Życzę Wesołych Świąt Wielkiej Nocy pełnych jajek i dużo szczęścia
Rekomendowane odpowiedzi