wladi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Siema mistrze widzę że nieźle kombinujecie:decayed:
WIŚNIA Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 no to już zapodać jakiś termin, puścic listę i walimy na zachem się pościgac itd. na dziś na 19 ktoś by byl chętny? trochę późno na organizację ale cóż
barteksak Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 proponował bym 6 lub 7 lipca godz np 19 na Zachemie jak ktoś nie wie jak dojechać można się spotkać przy giełdzie na glinkach i ruszyć razem potwierdzcie termin to zalatwie kamerzyste wszystko zalezne jest od tego ilu nas bedzie bo dla 5 aut to pewnie nie bedzie mu sie chcialo d*py ruszyc... puszczam liste: 1. barteksak
jedrekx Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 na 06.07 chętnie, 07.07 idę na żużel
winczako Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 6.07 mi pasuje. Ale lepiej ciut wczesniej. np 18?
bula87 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Myślę, że też wpadnę dziś już jestem po spocie w Lipnie
marcintuchola Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Niebieskie b6 widziane w legbadzie ok. 15:30
wera :) Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 DZIĘKUJĘ CHŁOPAKI ZA ŻYCZENIA mnie też dawno nie było miała troche więceh do czytania niż 5 stron jak cos ustalicie to tez chetnie przyjade tego 6.07 ale to musze wiedziec wczesiej co i jak bo jak wiecie tryb nocnej pracy nie na wszystko pozwala wiec tez zadziej jestem na spotach jezeli ide akurat do pracy
Marko42 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 i skończyło się rumakowanie moje pędzidełko odmówiło posłuszeństwa pojechaliśmy sobie z rodzinką odchamić się trochę nad wielką wodę 20 km do celu a tu...... zonk ja mu w gaz a on nic !!!!1 motor chodzi a nie jedzie lewarkiem przekładam na wszystkie strony i nic..... zero biegów Pozostał więc bidulek na parkingu a my drugim autem ( całe szczęście że jechaliśmy dwoma ) na miejsce odpoczynku. No ale co to za odpoczywanie jak człowiek ciągle myślał co się tam stało. Nic rozbierzemy i oblukamy problem ale prawdopodobnie sprzęgło
WIŚNIA Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 a Twoje auto czasem nie wisi na allegro? ja wiem ale nie powiem ---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- Myślę, że też wpadnę dziś już jestem po spocie w Lipnie ja miałem wczoraj 2 spoty najpierw z Dobis1 a później z silidariem
Kempes_1985 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 a Twoje auto czasem nie wisi na allegro? ja wiem ale nie powiem ---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- Myślę, że też wpadnę dziś już jestem po spocie w Lipnie ja miałem wczoraj 2 spoty najpierw z Dobis1 a później z silidariem gadaliśmy na fejsie miałeś dać znać!
musti Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Myślę, że też wpadnę dziś już jestem po spocie w Lipnie Dzięki Bart że wpadłeś na trochę chociaż
bula87 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Myślę, że też wpadnę dziś już jestem po spocie w Lipnie Dzięki Bart że wpadłeś na trochę chociaż dzięki również za gościnę fajna miejscówka no i Twoja fura...
barteksak Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 dobra to 06.07 godz 18 wszystkim Pasi ? Spotykamy się może najlepiej na Glinach pod Chemikiem i przejeżdzamy na Zachem puszczam liste 1. Barteksak
silidario Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 jedrekx a no wisialo jakis czas narazie ma przestuj :-P za duzego ruchu i tak nie bylo wiec pewnie zostanie b5 narazie ;-) Wyobrazcie sobie: siedze w pracy, ciezko pracuje, patrze a tu jakis duzy czarny alus od merca z rantem w a4 znajomo wyglada :-P mysle se jak nic Wisnia .. no i masz ;-) A co do spota ja sie pisze 6.07 na 18. Pasi mi
Rekomendowane odpowiedzi