Kierownik Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Witaj grzegorz widze że szczęśliwy jesteś z posiadania swojego Audi , ja niestety musze jeszcze czekać ... i nie wiem ile bo kompletnie jest niezdecydowany Do Bydgoszczy ? czemu nie , zapraszam w imieniu wszystkich chłopaków z bdg
Gość -makaveli- Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ja niestety musze jeszcze czekać ... i nie wiem ile bo kompletnie jest niezdecydowany moją bierz
Kierownik Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a jaką chciałabyś mieć antenę ? Jaka podstawa , jaka długość , jaki zasieg ? Żebym to ja się na tym znała, kierownik... wy jesteście moją wyrocznią... myślę ze tak długi bat jak ML-145 byłby dla ciebie zbyt "niezgrabnty" , wydaje mi sie ze Florida była by dla ciebie w sam raz , mała, zgrabna, powinna być w sam raz http://www.allegro.pl/item1038038840_president_harry_2_asc_ant_florida_2_gratisy_lodz.html
gurban6 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Paweł jak cos to zadzwonie i dam znać jutro.Będziesz i miał swoje Audi jak znajdziesz takiego jakiego szukasz,czego Ci serdecznie życzę
siucek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Witam wszystkich, prośba do wszystkich macie może jakiegoś taniego speca który wymontowałby mi turbinkę żebym mógł ją zanieść do ekspertyzy?? Dobrze będzie jak nie zawoła dużo Pozdro
karolusss Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 z tego co pamietam to zuz@ jezdzi duzo w delegacje czy jakiestam podroze sluzbowe, dlatego kierownik bym nie polecil akurat tej anteny Bo na trasie te krotkie baty sie nie sprawdzaja wogole, jakie by nie byly zajebis..e http://www.allegro.pl/item1031091693_antena_cb_sirio_omega_27_mag_sklep_krakow_fv_gw.html - to takie minimum jak dla zuzy bym powiedzial, poza tym masz antene na motylka i mozesz sobie ja zamontowac zarowno na magnesie jak i na stale na uchwyt
Kierownik Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 z tego co pamietam to zuz@ jezdzi duzo w delegacje czy jakiestam podroze sluzbowe, dlatego kierownik bym nie polecil akurat tej anteny Bo na trasie te krotkie baty sie nie sprawdzaja wogole, jakie by nie byly zajebis..e http://www.allegro.pl/item1031091693_antena_cb_sirio_omega_27_mag_sklep_krakow_fv_gw.html - to takie minimum jak dla zuzy bym powiedzial, poza tym masz antene na motylka i mozesz sobie ja zamontowac zarowno na magnesie jak i na stale na uchwyt karolu , powiedz mi skad miałem wiedzieć ze zuza jezdzi w delegacje etc ... w takim razie ml-145
Zuzk@ Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Karol ma rację, dużo podróżuję ale tylko własnym autem. Chciałabym zamontować radio na stałe i tak przy okazji zastanawiam się, czy lutować do radio kabel do zapalniczki, czy lepiej wybrać się gdzieś, żeby podłączyli mi je bezpośrednio pod akumulator. Tak przy okazji, to czy u Ciebie, Karol, pod kierownicą też jest kieszeń, tak w sam raz na radyjko??? Tam planuję je zamontować...[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:33_________________________________________________i tak przy okazji, co myślicie o tej antenie? To nie to samo co Sirio niestety... http://allegro.pl/item1038038857_president_harry_2_asc_missouri_2_gratisy_lodz.html
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 mrt pisał, że pod podłokietnikiem zamontował u siebie w B7... ja też zawsze wkładam moje radio pod podłokietnik [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:39_________________________________________________na taką antenę czai się mój ojciec obecnie
Kierownik Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 22:33_________________________________________________i tak przy okazji, co myślicie o tej antenie? To nie to samo co Sirio niestety... http://allegro.pl/item1038038857_president_harry_2_asc_missouri_2_gratisy_lodz.html wolałbym juz brać tą floride
Zuzk@ Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 U mnie pod podłokietnikiem to chyba nie bardzo...może jakoś inaczej mamy wnętrze, bo jakoś radio sobie tam nie wyobrażam...
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 tfu, to nie jest widzę antena presidenta, a mój ojciec właśnie presidenta missouri chce
Zuzk@ Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Florida ma dużo słabszy zysk więc przez Missouri lepsza będzie jakość...
Kierownik Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ja osobiscie nie polecałbym ci żadnej z oferty tego sprzedawcy , bo praktycznie ma Floride , Misuri i tego pseudo ML-a jezeli uda ci sie okazyjnie kupic samego harrego II z nowym Asc , to pozniej dokupić inna antene lepsza niz z oferty tego "allegrowicza"
durek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Mam problem drobny odlaczylem aku zeby troche go po zimie odkurzyc i niestety po podlaczeniu radio prosi o kod a 1234 nie dziala.... Zna ktos na to jakis myk bo na forum narazie znalalzem tylko o tym kodzie....
Zuzk@ Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Tak jak mówi jedrekx kod jest w instrukcji od radio.
jedrekx Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a które radio masz? może jest instrukcja do pobrania w necie
Rekomendowane odpowiedzi