jedrekx Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Grzechu bo teraz mundial jest to trzeba oglądać, a forum po ostatnim meczu trzeba zapisywać
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja mam mundial w pracy od 14 - 22 wczoraj ukochanej Brazylii nawet nie oglądałem ;(
jedrekx Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 w sumie nie masz czego żałować... nic ciekawego, nie postarali się Canarinos ale ważne, że 3 pkt zdobyli
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 jedyne co żałuje że już nie ma Ronaldo (nie mylić z lalusiem Cristiano),jak grał "Ronnie" to były emocje.w drużynie brazylijskiej zakochałem się podczas mundialu 94 w USA....
jedrekx Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja w 98, to był pierwszy mundial jaki oglądałem
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 France 98 najbardziej utkwił mi w głowie ...pewnie dlatego że po finale płakałem jak dziecko :>
jedrekx Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja płakałem też 4 lata później.. ale wtedy to z radości
Blondi89 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Pozwolcie, ze Wam przerwę rozmowe... Jedrek wiesz moze co tam kolo Ciebie buduja? To duże coś? Ciekawa jestem :gwizdanie:
jedrekx Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 tak, wiem - supermarket Stokrotka + ich galeria jakaś... bardzo mnie to irytuje bo jest cholernie głośno i mam problem żeby się skupić na nauce dodatkowo pajace rozkopali skrzyżowanie bo sobie ciągną kanalizację (wszystko ok - to zrozumiałe, ale mogliby uprzedzić, że będzie utrudniony dojazd do domu tak jak to zrobili przy remoncie ulicy) i jest problem żeby dojechać do domu od drugiej strony...
manny90 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Na moje wczoraj Korea powinna wygrać, grali dużo lepszą piłkę. Brazylia była sztywna przez większość czasu. Karolusss Pisz na PW jak coś się będzie szykować, z przyjemnością na meczyk wpadnę
majki77 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 08:31_________________________________________________ co tu dziś ciekawego się szykuje Argentyna-Korea Płd Grecja-Nigeria Francja-Meksyk hmm,hitu meczowego dziś tu nie widzę hyba dużo sie nie straci gdy się nie obejrzy :gwizdanie: w każdym bądź razie, MIŁEGO DZiONKA ŻYCZE WSZYSTKIM
damian_qbass Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 :> prawdopodobnie z Grzegorzem robimy małego spota w piernikowie i przy okazji jeśli pogoda dopisze chcemy rozpalic grilla, jesli ktoś chętny to zapraszamy:) miejce i czas jest jeszcze do ustalenia
Blondi89 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 tak, wiem - supermarket Stokrotka + ich galeria jakaś... bardzo mnie to irytuje bo jest cholernie głośno i mam problem żeby się skupić na nauce dodatkowo pajace rozkopali skrzyżowanie bo sobie ciągną kanalizację (wszystko ok - to zrozumiałe, ale mogliby uprzedzić, że będzie utrudniony dojazd do domu tak jak to zrobili przy remoncie ulicy) i jest problem żeby dojechać do domu od drugiej strony... Uuu no to faktycznie lipa
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Czołem koleżanki i koledzy w totka wygrałeś??
Rekomendowane odpowiedzi