Gość -makaveli- Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 wszystkim laptop mi padł więc jakby coś się działo (spot,spontan,zlot) to dawać info przez SMS-a pozdro
nowekbdg Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Bez urazy chlopacy ale albo ustawicie ta pierdo... policje i parkingowych w turoniu albo przestane tam jeździć... :angry:Mandat za to ze z babka (inwalida) postawiłem samochód na starówce i nie uniosłem opłaty za parking z której jestem zwolniony... Po raz 2 juz potraktowali bydgoszczanina jak przyjaciela naprawdę..
hbd Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Mi w piątek też by pasowało, ale dużo wcześniej... Także jakby ktoś chciał poświęcić godzinkę mniej więcej o 16:30 to podjadę :>
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Bez urazy chlopacy ale albo ustawicie ta pierdo... policje i parkingowych w turoniu albo przestane tam jeździć... :angry:Mandat za to ze z babka (inwalida) postawiłem samochód na starówce i nie uniosłem opłaty za parking z której jestem zwolniony... Po raz 2 juz potraktowali bydgoszczanina jak przyjaciela naprawdę.. u nas kolegów z Torunia nie lepiej traktują....tak to już jest niestety.ale nasze Krzyżaki klubowe swoje chłopy [br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 17:24_________________________________________________ Mi w piątek też by pasowało, ale dużo wcześniej... Także jakby ktoś chciał poświęcić godzinkę mniej więcej o 16:30 to podjadę :> ja mam urlop więc nie widze problemu jak co to sms
nowekbdg Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 O takie gowno po sadach musze latac...
Artur82 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Nowek masz moje smycze ?? moze bys podjechal tam gdzie byles kiedys na tej gorce u mnie z Patrycja?? Bo ja nie mam kiedy sie po nie zglosic
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Nowek masz moje smycze ?? to nie wiedziałeś że termin na odbiór to 3 dni
przemciotorun Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 sa tu jacys spamerzy?? o spamie mowa zapraszam tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=143328.0 A Ty kiedy zawitasz do PL?? Heloł, jestem jak zawsze, Artur... no na Ciebie zawsze mozna liczyc niedlugo na spocie sie pojawie jesli przygarniecie mnie ze kirownica z innej strony nie ma mowy! ile razy mam Ci Michas pisac ze albo kiera z lewej albo sie nie pokazuj
CZERWONAniunia Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 sa tu jacys spamerzy?? o spamie mowa zapraszam tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=143328.0 A Ty kiedy zawitasz do PL?? Heloł, jestem jak zawsze, Artur... no na Ciebie zawsze mozna liczyc niedlugo na spocie sie pojawie jesli przygarniecie mnie ze kirownica z innej strony nie ma mowy! ile razy mam Ci Michas pisac ze albo kiera z lewej albo sie nie pokazuj dzieki jasiu a ja myslalem ze ze wzgledu na stara znajomosc bede mogl sie pojawic
hbd Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Napiszę jeszcze tu, bo pisałem w giełdzie, ale tam pewnie mało kto zagląda Ma ktoś plastikowy klosz od tylnej lampy (lewej) B5 avant przedliftową ponadliczbową? Miałem nieudane cofanie i troche sie posypała ;] Chętnie odkupię
nowekbdg Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Artur sam szukam czasu moj dzien ma 30 godzin...
karolusss Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ...moj dzien ma 30 godzin... Nowek zdradz mi tajemnice jak to zrobic? Tylko nie mow ze musze sie zrobic na "Kudłatego"
nowekbdg Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Cofam zegar jak dochodzi do 24;] i żyje jednym dniem jakieś piwo?
manny90 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 Na piątek jestem chętny! Dopiero dzisiaj mój mechanik dorwał się do auta, okazało się, że nie padła pompa wspomagania, tylko przekładnia kierownicza :wallbash: :wallbash: Cholera, ciężka sprawa, koszt zdecydowanie wyższy...
przemciotorun Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ponoc od ciula roboty jest z wyciagnieciem..... tez ostatnio o tym gadalem z moim mechanikiem
manny90 Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 ponoc od ciula roboty jest z wyciagnieciem..... tez ostatnio o tym gadalem z moim mechanikiem Tym się najmniej martwię, za robociznę dużo mnie nie skasuje, to dobry znajomy. Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie regeneracja tej maglownicy, koszt i tak spory...
Zuzk@ Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 A kuku... mnie piątek nie pasuje... sobota bardziej... No ale cóż, może zobaczymy się w najgorszym razie za 2 tygodnie!!!
damian_qbass Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Dzień Dobry zapowiada się kolejny przyjemny dzionek bez upałów
Rekomendowane odpowiedzi