Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Gość -makaveli-
Opublikowano

na moje może być nawet w NY :kox:

pracuje popołudniu także mnie nie będzie w tym tygodniu ;([br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 08:22_________________________________________________PS ma ktoś klubowe chorągiewki na samochód (chyba Majki kiedys chciał zamówić :mysli:),na zlot bym pożyczył :kox:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

Grzechu wiec powiem krotko jak Ciebie ma nie byc to po co sie w...dalasz...

Moim zdaniem teraz kolej na BYDGOSZCZ...

WIEC Ustalmy spot (nie spocik) w Bydgoszczy pod HSW na niedziele...

Co WY na to??

Opublikowano

i po chu*a zaczynacie sprzeczkę? ale z drugiej strony też Artur ma rację, że jak nie ma kogoś być to po co się udziela w temacie.. wyluzujcie Panowie, w końcu wszyscy jesteśmy znajomymi i mamy wspólną pasję:good:

Opublikowano

Uspokujcie bajerę koledzy :bicz:

Po co te spory? Zamiast spierać się gdzie spot powinien teraz wypaść, lepiej ustalić gdzie większości (oczywiście tych którzy planują się pojawić) będzie pasować. Proste to jak szczanie :decayed:

A jeśli ktoś zamierza powalczyć o wyższość jednego miasta nad drugim, to niech wybierze się na jakiś meczyć i da sobie obić ryja. ;)

Gość -makaveli-
Opublikowano

ale z drugiej strony też Artur ma rację, że jak nie ma kogoś być to po co się udziela w temacie..

jeszcze mam jeden dzień urlopu na rządanie do wykorzystania :naughty:
Opublikowano

Uspokujcie bajerę koledzy :bicz:

Po co te spory? Zamiast spierać się gdzie spot powinien teraz wypaść, lepiej ustalić gdzie większości (oczywiście tych którzy planują się pojawić) będzie pasować. Proste to jak szczanie :decayed:

A jeśli ktoś zamierza powalczyć o wyższość jednego miasta nad drugim, to niech wybierze się na jakiś meczyć i da sobie obić ryja. ;)

święte słowa :good:

Opublikowano

czasami jakis dym musi być :evil:

może zrobimy jakąś ustawke z innym klubem (np Honda) :baseball:

a co my jesteśmy z BKB żeby robić ustawki? :wallbash:

Opublikowano

Nie pomyliłeś Grzechu przypadkiem forów? ;)

Opublikowano

:punish:

Masz rację, powinieneś sobie wymierzyć karę :bicz3:

Opublikowano

Skoro nie mozna dojsc do porozumienia gdzie nastepny spot ja proponuję Inowrocław :P Tylko pasjonaci z Ina coś nieaktywni ostatnio...

Opublikowano

Grzechu wiec powiem krotko jak Ciebie ma nie byc to po co sie w...dalasz...

chyba coś ci się pomyliło dziewczynko :mysli:

takie teksty to w domu możesz gadać

a Ty przy kuflu z piwem nauczyles sie takich tekstów...bo jak narazie w życiu chyba tylko picie alkoholu Ci wychodzi :thumbdown:

Opublikowano
:wallbash:
Opublikowano

Ręce opadają :wallbash:

Opublikowano

Panowie, zachowujecie się jak dzieci z gimnazjum.. wyluzujcie, albo idźcie na gadu się kłócić albo na PW, a nie publicznie... chyba jesteśmy dorośli, prawda?

Opublikowano

ouups.... :banned:

fajny płaszczyk i szpilki :naughty:

czujny jak zawsze... mam to samo zdanie :))) :guma:

zeby troche rozluźnić sytuacje...

bardzo sympatyczna i piekna dziewczyna... troszke ang. do podszlifowania ;)

Opublikowano

Zastanawiam się czy takie sytuacje muszą mieć miejsce.Może czasem lepiej ugryść się w język i zamilczeć :sick3: niż kogoś obrażać.Sami powiedzcie co o nas pomyślą inni z forum.Każdy forumowicz może tu wejść i zobaczyć jak pięknie rozmawiamy ze sobą :kwasny: Chyba lepiej porozmawiać o tym co nas interesuje,o naszych pasjach ,problemach itd.Mam nadzieję że to chyba było już ostatni raz.Jesteśmy dorosłymi ludzmi,a nie jakimiś tam młokosami co szukają zaczepki i tylko robią ferment na forum,dążąc do kłótni i waśni.Jak mogą dołączyć do nas nowi ludzie skoro widzą takie sytuacje?Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem,ale nie chodziło mi o to.Chyba reszta kolegów podziela moje zdanie?

Opublikowano

Grzegorz zgadzam się w 100%