Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się czy takie sytuacje muszą mieć miejsce.Może czasem lepiej ugryść się w język i zamilczeć :sick3: niż kogoś obrażać.Sami powiedzcie co o nas pomyślą inni z forum.Każdy forumowicz może tu wejść i zobaczyć jak pięknie rozmawiamy ze sobą :kwasny: Chyba lepiej porozmawiać o tym co nas interesuje,o naszych pasjach ,problemach itd.Mam nadzieję że to chyba było już ostatni raz.Jesteśmy dorosłymi ludzmi,a nie jakimiś tam młokosami co szukają zaczepki i tylko robią ferment na forum,dążąc do kłótni i waśni.Jak mogą dołączyć do nas nowi ludzie skoro widzą takie sytuacje?Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem,ale nie chodziło mi o to.Chyba reszta kolegów podziela moje zdanie?

Jak najbardziej się z tym zgadzam. Liczę na to, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą się zdarzały.

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bardzo sympatyczna i piekna dziewczyna... troszke ang. do podszlifowania ;)

trudno się z tym nie zgodzić :decayed:

Opublikowano

No ładnie... mówił co będzie następne?

Opublikowano

z tego co pamiętam już kiedyś robił przymiarkę do sprzedaży... ładne auto i dużo za nie nie chce..

Opublikowano

Jeszcze nic nie mówił,autko kilka razy było u mnie w garażu.Godne polecenia ,no i jak pisał Jędrzej -za dużo za nie nie chce.Może sąsiada namówię,ale on szuka Astry 2 :kwasny: .

Opublikowano

Grzegorz to wybij to sasiadowi z glowy i niech birze audiole :wink4:

Opublikowano

a do ilu chce tą Astrę? bo mój brat szuka kupca na swoją, a jego przyszły teść nie jest do końca zdecydowany :decayed:

Opublikowano

Miał robić program i inne pierdoły w silniku. Kata chyba wywalał, robił reszte?

Opublikowano

Chyba już nie dał rady(wiadomo jak każdy stoi z kasą).

Opublikowano

Tu jest kilka zdjęć archiwalnych z Otłoczyna

Opublikowano

No proszę, kto się odezwał ;)

Opublikowano

Witam, panie i panowie mam pytanie, nie wybiera sie ktos w najblizszym czasie w okolice niemiec ESSEN, DORTMUND albo okolice ? Albo moze zna ktos jakas dobra TANIA firme przewozowa, chcialbym wyslac z niemiec do polski paczke :)

a może podejdz do przewoźników międzynarodowych (Domis-Tour przy PKS) albo od razu na PKS na perony międzynarodowe (te z tyłu dworca) i zapytaj się kierowcy czy nie ma miejsca na dodatkowy bagaż. Dasz 30zł i gra gitara. Ja tak wysyłałem do Dusseldorfu bagaże :D

Opublikowano

:hi:

widze ze jednak dugi raz pod rząd szykuje sie spot w bydgoszczy :mysli:

wiekszość potencjalnych uczestników jest z bydzi więc nic dziwnego ze pewnie tak zostanie :gwizdanie:

dzieki za szacun i moje ostatnie poświecenie :sick3:

nie bądźcie żałośni,pokażcie że bydgoszcz jest stac na przyjazd do torunia i bierzcie przykład z Grzecha, ostatnio widziałem wasze mordy w bydgoszczy wiec chcialbym tez w toruniu w kolejności po bydgoszczy gdzie ostatnio był spot nie wazne cz to co tydzień co dwa kolejność sie liczy :naughty:

pozdrawionka :evil:

Opublikowano

Witam wieczorkiem

Kierownik widziany o 13:10 na Kamiennej :gwizdanie: