Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dokumentacja jakaś musi być czekam w takim razie na efekt końcowy
przemciotorun Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 many a po Ci komp? musisz przekodowac licznik? czy chcesz wylaczyc jakies bajery? masuj wszystko i bedie git
manny90 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Na dziś koniec. FIS generalnie działa. Muszę kupić czujki sprysków, temp oleju, i temp zewn. Niestety muszę jeszcze posiedzieć jutro, bo nie pokazuje mi spalania,musiałem się źle podpiąć. No i jeszcze prawie wszystkie żarówki powymieniać. Jak na razie średnio RDS też nie działa na razie...
jedrekx Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 spoko.. mało niestety.. gdyby ten pajac nas nie wywalił z Kauflandu to pewnie byłoby więcej
Kierownik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 o przepraszam ... on nas nie wywalił , sami pojechaliśmy
jedrekx Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 no dobra, ale podszedł do nas z zamiarem przegonienia nas a potem stał i patrzył czy robimy zdjęcia
Kierownik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ale rozpieprzył mnie tym tekstem ... - To jest parking dla klientów ... " ale dużo macie tych klientów ... "
Artur82 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jedrek fotki Manny sam grzebales z tym licznikiem itd??? [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 22:41_________________________________________________aha kieras co to za wrzuta w dziale fotki...
Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To do przedzielenia postów by nie skleiło następujących po sobie postów jednego użytkownika
Kierownik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Przerywnik ... zeby nie bylo posta pod postem ze strony Jędrzeja [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 22:52_________________________________________________A Reniu już wyjaśnił
gurban6 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 No i chyba tak po cichu powiem że biała parówka zostaje w Toruniu,ale lepiej niech wypowie się sprzedajacy :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Bry wszystkim Na dziś koniec. FIS generalnie działa. Muszę kupić czujki sprysków, temp oleju, i temp zewn. Niestety muszę jeszcze posiedzieć jutro, bo nie pokazuje mi spalania,musiałem się źle podpiąć. No i jeszcze prawie wszystkie żarówki powymieniać. Jak na razie średnio RDS też nie działa na razie... Wczoraj wieczorem się przejechałem i jednak spalanie i wszystkie informacje pokazuje. :good: Najprawdopodobniej trzeba odblokować, żeby pokazywało RDS, bo wpiąłem się na pewno dobrze. Z rzeczy bardziej przykrych: Coś nie działa wyświetlacz z przebiegiem i przejechanym dystansem na paliwie. I jedna linia FISu przepalona. Jak wszystkim czasami przy postoju pokazuje mi spalanie ~51.3. Jedrek fotki Manny sam grzebales z tym licznikiem itd??? [br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 22:41_________________________________________________aha kieras co to za wrzuta w dziale fotki... Powiem szczerze, na początku przerażała mnie akcja FIS, ale po przeczytaniu wątku na forum od deski do deski spisałem wszystkie informacje i stwierdziłem, że to nie takie trudne. Jak się okazało miałem rację. Nie taki diabeł straszny. No i dobrze, że Dropsoneowi d*py nie zawracałem Manny.... dajesz rade A co mam nie dawać
manny90 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Najnowsze wieści: Wszystko w 100% działa powymieniane wszystkie żarówki i śmiga aż miło! Jest do 9:00 ktoś z Vagiem dostępny w bydgoszczy? Ruszam do Sopotu, a chętnie odblokowałbym RDS-a.
gurban6 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Super mod Też myślę o nim,ale najpierw chip i wtryski :gwizdanie: Szerokiej drogi do Sopotu
manny90 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Chyba mod dający największą satysfakcję Jeszcze tylko niech dojdą wszystkie czujki i będzie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=101383.new#new
Reniu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Super Manny Dorzuć podświetlane kratki :gwizdanie: mi przez ponad dwa lata to się nie chce udać
Rekomendowane odpowiedzi