komar865 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ale czysciles pod komputerem?? tam jest taka szczelina ale ona udrażnia odpływ... ja miałem wszystko niby czyste a tam tylko zapchane i już była pupa. odkrecalem tylko ta obudowe od góry, a to mowisz calego kompa tez odrecic i tam pod nim a dokladnie pod ta jego plastikowa obudowa tez cos jest tam? qwa i znowu tam wszystko odkrecac
Newman Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 nie musisz odkrecac.. wystarczy kawał jakiegos drutu... i tam u mnie było pełno liści.. wystarczy przepchac na druga strone.. ja nic nie odkrecalem.
Kempes_1985 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Witam Mam pytanie - czy podejdą te klocki http://motoallegro.pl/klocki-bosch-audi-a3-a4-a6-golf-4-leon-passat-tyl-i1207082771.html do mnie do tyłu? Patrzyłem w Etce i katalogu foty i numery niby się zgadzają ale w focie są też z innymi rozmiarami i nie jestem pewien.
Reniu Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Ja ostatnio do przetkania użyłem palucha są dwa odpływy w tym jeden pod akumulatorem (trzeba wyjąć). Przetkałem liście i zgromadzony piasek aż było słuchać jak ucieka woda dołem. Myślę że do wiosny przetrzyma. PS. wypad na grzybki udany
Newman Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Reniu gdzie byles co zebrales ile chodziles ?
Kierownik Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Witam Mam pytanie - czy podejdą te klocki http://motoallegro.pl/klocki-bosch-audi-a3-a4-a6-golf-4-leon-passat-tyl-i1207082771.html do mnie do tyłu? Patrzyłem w Etce i katalogu foty i numery niby się zgadzają ale w focie są też z innymi rozmiarami i nie jestem pewien. powinny pasować
Krystian1987 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 w Łodzi pod Silverem myślalem że w Koronowie W Koronowie wszystko ładnie oznakowane, więc ciężko się tam zgubić
Reniu Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Reniu gdzie byles co zebrales ile chodziles ? Czas operacyjny: 9:00 wyjście z domu, koło 15 byłem z powrotem. Miejsce akcji: ul. Dąbrowa kierunek na Piecki, potem w las. Mam mniej więcej 3 swoje miejsca, w 2 była lipa, w 3 fucking-awesome-wysyp Naciąłem się masę malutkich podgrzybków (świeżutkie, po wczorajszym deszczu ), w sam raz do octu, większe poszły do suszenia, reszta w sól na zupę. Trafiły mi się też 3 prawdziwki i kilka zajączków. Wiadro jest większe niż standard, na foto tego nie widać Zjebałem się jak koń po westernie ale mam ogromną satysfakcję Hehe... śmiać mi się chciało, duma mnie rozpierała bo można powiedzieć że wyjaśniłem innym grzybiarzom w lesie co to znaczy zbierać grzyby
damian_qbass Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 ostatnio byłem na grzybach to 3 wiaderka się uzbierało , wieć jakiś tam wysyp ich jest
Kierownik Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 w tym plecaku to pewnie prowiant ma sie rozumieć ?
Newman Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 wlasnie gadalem z kumplem jego syn znalasł prawdziwka 1,5kg... bede mial zdjecie niedlugo bo maszrum do gazety poszedł p.s. no a wracajac do twojego zbioru.... fakin grejt... w weekend ruszam.. moze w piatek
Reniu Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 w tym plecaku to pewnie prowiant ma sie rozumieć ? Jak by tam było to grzybki musiałbym kupić na rynku
damian_qbass Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 w tym plecaku to pewnie prowiant ma sie rozumieć ? Jak by tam było to grzybki musiałbym kupić na rynku
manny90 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Nareszcie w domu, cały dzień w trasie No i spotkała mnie dzisiaj niesamowita przyjemność, usiadłem za kółkiem A8 4,2 Quattro i chwilę się pobujałem... Jakoś mi się przykro zrobiło jak musiałem wracać do swojego Ech, świetne.
damian_qbass Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Majki jedziesz w piątek na TRN'a???
Rekomendowane odpowiedzi