Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Co powiecie na 19" 9J 255/35 Turbo Twist od TT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, co myślicie o tej feldze do mojej B6? Mam pomysłów kilka na inne felgi, i kupca na te koła, które dopiero co sam kupiłem.

Dobrze się spasuje z tą budą?

ET52, z dystansem 15mm z przodu i tyłu jest wręcz idealnie w połączeniu z zawieszeniem 1BE.

felga oryginalna, dość lekka jak na swój rozmiar. W dodatku rzadka i czarna (chociaż to nie jest do końca +, ani też -).

dscf0088m.th.jpg

1374245890_1

czekam na motywujące i demotywujące odpowiedzi :decayed:

Opublikowano

jak to z czarnymi felgami, z paru metrów niczym nie różnią się od stalówki :wink4:

Opublikowano

Dobrze będzie z tyłu wyglądał na tym kapciu ale muła złapie :wink4:

Opublikowano

pomaluj dokladki , relingi czarne i projekt Czern bedziesz mial :decayed:

Opublikowano

jak dla mnie za czarno, fajnie to wygląda jak rant jest srebrny środek czarny, a tak to albo jak stal, bądz kołpak z tesco za 19,99 PLN - ale tobie ma sie to podobac

Opublikowano

Czarno to widze... :wink4: jak dla mnie :thumbdown: Ale jak zawsze dodam "kwestia gustu"

Opublikowano

A mi się podoba właśnie wszystko w black, tak jak Grzesiek wcześniej pisał dokładki w kolor czarne relingi i będziesz miał black fure :good: Wzór felg taki trochę ala honda albo coś w ten deseń ale mi osobiście się podoba :good: chociaż nie będą jak 80% w B6, co do koloru to bardziej bym je widział w czarnym macie niż w tym połysku ale to Tobie ma się podobać :gwizdanie: A fakt na szerokim kapciu 235 odczujesz różnice na przyśpieszeniu :/a na tym to już wogóle ... Mi się ogólnie projekt podoba tylko pamiętaj przy czarnym liczą się detale i smak z jakim to zrobisz bo jeżeli czegoś nie dopilnujesz to auto będzie wyglądało z 4 lata starzej i będzie obleśne ale jeżeli się przyłożysz i obmyślisz wszystko będzie :kox:

Opublikowano

nie róbcie sobie żartów, że 9 calowa felga będzie wyglądała na stalówkę tylko dlatego, że jest czarna :tongue4: po za tym nie jest cała czarna :wink4:

Opublikowano

Jak wyzej, reling na czarno i masz BLACK projekt ;) Czarna felga nie wygląda fajnie na czarnym samochodzie :thumbdown: Optycznie będzie jak 18 wyglądała, ale kwesta gustu ;)