Rafał34 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam wszystkich, Chciałbym zaprezentować swoją "czarną perełkę", którą nabyłem w lipcu 2010 r. i w końcu znalazłem chwilkę, żeby ją pokazać. Auto pochodzi z Niemiec, posiada pełną historię serwisową ASO. Przed zakupem sprawdzone po nr VIN, przebieg potwierdzony (114 tyś. km). Rok produkcji: kwiecień 2007. Z ważniejszego wyposażenia posiada : • napęd • silnik BPW 2.0 TDI 140 PS • bixenon samopoziomujący • system nagłaśniający BOSE • RNS-E • tempomat • DRL (światła do jazdy dziennej) • zawieszenie S-line, felga 225/40/18 • pakiet S-line wewnętrzny: - sportowe siedzenia z bokami pokrytymi czarną skórą i środkową częścią z tkaniny „Speed” w kolorze czarnym - wstawki w tapicerce drzwi z tkaniny „Speed” w kolorze czarnym - podparcie odcinka lędźwiowego kręgosłupa, regulowane elektrycznie, dla obu przednich foteli - podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym - elementy dekoracyjne z szczotkowanego aluminium - sportowa trójramienna kierownica, pokryta czarną, perforowaną skórą - gałka drążka zmiany biegów pokryta czarną perforowaną skórą - osłona drążka zmiany biegów z czarnej skóry - uchwyt hamulca ręcznego pokryty czarną skórą - system informacji kierowcy FIS • pakiet S-line zewnętrzny: - przedni i tylny zderzak ze sportowym wykończeniem - listwa drzwiowa ze sportowym wykończeniem - listwa progowa w drzwiach z emblematem S-line - emblemat S-line na tylnych listwach ochronnych drzwi po obu stronach pojazdu - emblemat S-line na atrapie grilla - spojler S-line na pokrywie bagażnika Miłego oglądania
MARCIN607 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 :slina: :slina: a Stary piekne auto [br]Dopisany: 10 Luty 2011, 18:49_________________________________________________ale te korby z tyłu to wstyd dla marki :polew: żeby w takiej opcji dwie szyby w prądzie dać ale i tak chętnie bym ją przytulił
akjam Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 No gratki furki! Bezawaryjności! Q Ja bym koło zmienił... :gwizdanie:
sysek27 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie no piekna :kox: bezawaryjnej jazdy zycze
antonio Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 super autko szerokiej, bezawaryjnej drogi życzę
marda16 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 ładny sedanik i pełny S-line szukałem takiego w dobrej cenie w tamtym roku,będę musiał swój też tu pokazać bo w czerwcu minie już rok
audia4a4 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 kox furka szerokości i bezawaryjności
jozek726 Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 mega furka niezły wypas tak to powinno wyglądać w każdym aucie ale korby z tyłu ;( to byłby pierwsze co bym wyrezał
marcin18T Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Super furka ,pięknie się prezentuje, Bezawaryjności
skrab Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 No no świetna fura i jeszcze w Q fajnie się prezentuje :good:
VinCe Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 super wygląda sedan w Sline. bezwawaryjej jazdy !
simi49 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Jak dla mnie auto rewelacja słuszny wybór
Rafał34 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Dziękuję Wszystkim za miłe komentarze. Noszę się z zamiarem zainstalować DVD i TV, co polecacie??.
Ponior Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Mega wypas, a ja musze rezać, żebym miał s-lina Brak tylko podstopnicy i ładnych nakładek na pedały no i te nieszczęsne korbki z tyłu Powodzenia w modach ps. jakiś sofcik , jest quattro więc z nm możesz poszaleć.
Rafał34 Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 Teraz czeka mnie wymiana rozrządu, oleju, filtrów. Póżniej pomyślę o feldze 18'' od RS4 (repliki) tylko nie wiem jak jest z ich wytrzymałością .
WITT33 Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Teraz czeka mnie wymiana rozrządu, oleju, filtrów. Póżniej pomyślę o feldze 18'' od RS4 (repliki) tylko nie wiem jak jest z ich wytrzymałością . zapytaj wrclaguna
David Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 piekny sedan w pelnym s-line mozesz napisac mi ile dales w Niemcach za takie auto? ja bym posadzil troche przod bo stoi wyzej niz tyl
piotr26a4 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 piękna perła :oklaski: - czarna bestia!!!
Rekomendowane odpowiedzi