spolprog Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Najnowsze fotki, pogoda jest nie bardzo więc się zabrudził ..
kamil21 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 felga konkretna, ale zawias w dół
M.Audi Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 przydalo by sie go troche obnizyc ale tak :th:
L3Vy Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 felga nawet nawet.. tylko gleby brakuje bo teraz to taki offroad mały... Pozdro
ykk Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Popieram przedmowcow.. :th: Swietna jest ta fela nie wyglada wcale na 17'. Na pierwszy rzut oka myslalem ze to 18' jest.. Jakies zmiany nastapia w autku..?
Rafaell Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 fela jednym słowem super :drool: jeszcze zawias troche w dół, kierunki boczne białe i będzie miód malina :th:
spolprog Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 Zmiany jakie planuje : -tylne lampy diodowe -Przyciemnić szyby -Obniżyć go troche Polecalibyście coś jeszcze ? Coś żeby zmniejszyć na spalaniu ?
ykk Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 spolprog o masakra.. Jak Ty jezdzisz ze Ci tyle ten traktorek pali..? Rozumiem ze fela 17' moze podniesc spalanie ale nie az tak.. Zmien jeszcze lampki przednie na poliftowe i bedzie super..
spolprog Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 no może za ciężka noga mam go dopiero 2 tydzień a na trasie wyprobowałem go, starałem się nie schodzić poniżej 110 w końcu 1 Audi to trzeba było wypróbować ykk powiedz mi co ty z nim zrobiłeś, że ci tyle pali ? Zobaczymy jak zmienie felgi i opony na zimowe.
Nowak_zg Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 ladna ale uglebil bym ja w pierwszej kolejnosci felge masz avanta masz diesla masz ;D jeszcze tylko gleba i szybki a potem to drobiazki w stylu swiatel z przodu itp itd... spolprog mi tez przy bucie pali ok 7.0-7.5 w miescie na oponach 225/45R17. a na 16" pali o litr mniej przynajmniej na trasie wg komputera pokladowego na 16" udawalo mi sie zejsc do sredniego spalania 4.2L a mojemu bratu 3.9L czyli tak jak podaje producent przy 90km/h a w miescie na 16" palila mi ok 6L wiec sie nie przejmuj spalaniem wg mnie jest dobre jesli masz dosc ciezka noge .... jesli bedziesz jezdzil oszczednie to uda ci sie urwac 1-1.5L w miescie skoro masz go dopiero drugi tydzien to wymien wszystkie filtry i olej ;> na poczatek i rozrzad mam nadzieje wymieniles ? pozatym pozytywna a4
harylog Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 radze wybrac sie na VAGowanie zeby sprawdzic logi, bo moze cos nie tak z mieszanką lub czymś innym, specjalistą nie jestem. Silnik mam ten sam i spalanie mam w przedziale 5,8/7,2 (ta większa to jak sie dobrze w korku postoi). Tak poza tym to felunek bardzo ładny. No a co do obniżenia spalania to ponoć CHIPowanko pomaga nawet zaoszczędzić 0,5L ON, no ale to zależy od stylu jazdy.
TTom3k Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Kolego fela jest ok. Ale nie wyglupiaj sie z tylnymi lampami diodowymi bo sa do avantow paskudne! Lepiej zmien przednie lampy - tylko nie sonary.
spolprog Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Opublikowano 26 Listopada 2007 to jakie polecacie przednie lampy ?
Gość spedyt Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 to jakie polecacie przednie lampy ? Połowa działu Stylizacja i Tuning Optyczny jest o lampach. Przy okazji fajne felgi :th:
dorian30 Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Fele super...troszkę w dół...a co do spalania to może sonda Pozdro
wustyle Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 oj musisz dac w dol '-) moze nie tyle co mialem ja po sprowadzeniu z niemiec (-52 mm )
Maniusiek28 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 widzę ze kolega świeży jest.....koniecznie przednie lampy zespolone Valeo,białe kierunki boczne,mała gleba tak -30mm powinno wystarczyć....i będzie super!!! Felgi bardzo fajne!!! Nie przejmuj się spalaniem kolegów mi też w zimę na 17' pali 8-9l w zależności od stylu jazdy, a lampki które wszyscy koledzy ci polecają wyglądają tak (sam ja mam i jestem mega zadowolony).
taktuś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 tak, te lampy valeo są ostre, też na nie mam chęć :th:
Rekomendowane odpowiedzi