SID Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 RS4 sedan wraca do właściciela Ajax'a Moc 320ps mu starczała ale seryjne K03 powoli się konczą wiec padła decyzja na K04 z RS6. Że auto jest u mnie i udało się skompletować wszystkie graty zaczynamy. Setap części jest na 460-500ps ale cel to bezpieczne max 450ps i do 550-600 Nm Wykonanie/strojenie RS-Service Nadzór SID :-) - S4 B5 z 2001r kompleksowo przerobione body na RS4 B5 - seryjny silnik 2,7 bi - głowice 2,8l (bo były pod ręką :-P ) - turbo K04 z RS6 - rury dolotowe RS4 (a może większej średnicy z nierdzewki ?) - wtryski 440cc (pod ręką w każdej chwili 520 lub 630cc jak zajdzie potrzeba) - IC centralny już siedzi - pompa paliwa Bosch 044 - wzmacniany trójnik przepustnicy - filtr stożkowy w obudowie (jesli będą problemy z przepływka wróci ori puszka) - wydech zmodyfikowany z RS4 B5 - chłodnica oleju i podstawka Mocal - świece NGK 8 - wskażniki dołądowania, cis oleju i inne STACK - sprzęgło LOBA organiczne, koło jedno masowe, docisk Sachs do 700 Nm - zawory DV Forge Dojdzie niebawem: - wydajniejsze hamulce - sportowe zawieszenie - inne No aż sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie 8-) na dniach weszły fotele Recaro z RS4, było z nimi jazdy bo mocowania musiałem z budy RS4 wydzierać :-x znależne po poprzednim właścicielu w USA :-P
Armi Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Jak dobrze, że uratowana Ciekawe co "Słodki_MS" na to, ostatnio nazywał takie modyfikacje szopką
domjenick Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 no to rezajcie-chętnie się będę temu przyglądał
mrogal Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 RS4 sedan wraca do właściciela Ajax'a DISTURB wraca na drogi ciekawe ile Przemek chce za "stare" foteliki
Michał Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 do tej pory była piękna, a teraz jeszcze będzie pięknie za***rdalac :kox: powtarzam się, ale to najlepsze b5 w sedanie w PL BTW czyli przygoda z transporterem nie była aż taka straszna?
SID Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 do tej pory była piękna, a teraz jeszcze będzie pięknie za***rdalac :kox: powtarzam się, ale to najlepsze b5 w sedanie w PL BTW czyli przygoda z transporterem nie była aż taka straszna? tylny zderzak, klapa i błotnik uszkodzone sam błotnik został ori ten sam uratowany, klapa nowa a zderzak nowy ale jeszcze nie skonczony/nie przerobiony na RS auto po pomiarach i przegladzie bdb
David Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 kozacko wyglada te b5 jakby na sterydach takie przypakowane i ta moc jeszcze
ajax Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 BTW czyli przygoda z transporterem nie była aż taka straszna? :naughty Ja nie mialem czasu zajac sie samochodem - dlatego spisalem go na straty. Na szczescie SID w pore zareagowal, bo jak sie okazalo, uszkodzenia nie byly duze. Dziekuje Sid za profi robote i przykro mi, ze nie mozesz d1sturb-a zatrzymac na stale A tak powaznie, to niezmiernie sie ciesze P.S. Czesci pozostale po modach bedzie sprzedawal Andrzej i On ustala ich cene. Do zobaczenia na drodze!
SID Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 jak ja sprzedawał ! sam sobie sprzedasz he he no nie stać mnie na kilka RS'ów - w drodze są już nast szt. :> niebawem będzie głośno ...
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Piękny samochód :slina: dobrze ze wrócił na droge :notworthy:
ktokolwiek Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Klasa Ja też takie chce ! A tak poważnie to gratuluje samozaparcia i super autka, mam nadzieje że jeździ tak samo jak wygląda
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jak ja sprzedawał ! sam sobie sprzedasz he he no nie stać mnie na kilka RS'ów - w drodze są już nast szt. :> niebawem będzie głośno ... czekamy z niecierpliwoscia
rafalekx Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Fajno, że uszkodzenia jednak nie takie duże Ale lampy tył ze Sieny mogliście odpuścić
Thom4s Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Śledzę wątek na innym forum. Projekt Szkoda, że nie było seryjnego RS4 sedan.
Rekomendowane odpowiedzi