Młody_drog Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Mam problem z kotem sąsiada... Jak robię coś przy aucie to chodzi po narzędziach, wskakuje gnój na maskę albo ostatnio nawet do samochodu... Nie wiem za bardzo co zrobić... Dzisiaj też obudziłem się, patrzę przez okno a skur.. siedzi mi na masce... Myślę, żeby go wywieść gdzieś do lasu. Macie jakieś pomysły?
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 złap dziada i do ogona przyczep mu wcześniej przygotowany zestaw pustych puszek po piwie .... będzie spierniczać aż miło a najprościej to kupić psa i niech zaznaczy teren (obsika koła samochodu)
wrclaguna Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Myślę, żeby go wywieść gdzieś do lasu. Macie jakieś pomysły? wez go do Polski przywiez a miejscowe koty pogadaja z nim
grzesiek88 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 mój kot też tak łaził ale dostał kilka razy czym popadło i juz nawet do samochodu nie podejdzie
greg2505 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 z tymi puszkami do ogona bym uważał bo gorzej będzie jak razem z nimi przeleci po twoim aucie
Reggi Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Taśma przylepna i walnij mu kawałek na grzbiet.. będzie się czołgał ..albo na bo to albo się położy..albo będzie śmigał bokiem
wrclaguna Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 pisz do deva on ponoc specem jest od kotow da ci jakies wskazowki
Azazello Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Kup sobie gaz pieprzowy i gazem go Sprawdzone do auta już nie podejdzie
kubson Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Mam wiatrówke wpadnij pożycze strzelisz w dupsko i już na 200% nie podejdzie
miro1983 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 poderznij mu gardlo... albo zeby obeszlo sie bez rozlewu krwi zlap, za ogonek jedna reka a druga za glowe kotka. Nastepnie energicznie pociagnij jakbys naprezal line. Usluszysz chrupniecie. Bedzie to oznaczalo, ze jest juz po Twoim problemie. Pozdrawiam Ps. Gdybys mogl, zrob jakies fotostory z opisem. Komus w przyszlosci moze sie przydac.
RAWULI Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 zainwestuj w walerianowe krople i kropnij na płot , kocisko zakocha się w płocie a nie w OOOO
Tas2die4 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 poderznij mu gardlo... albo zeby obeszlo sie bez rozlewu krwi zlap, za ogonek jedna reka a druga za glowe kotka. Nastepnie energicznie pociagnij jakbys naprezal line. Usluszysz chrupniecie. Bedzie to oznaczalo, ze jest juz po Twoim problemie. Pozdrawiam Ps. Gdybys mogl, zrob jakies fotostory z opisem. Komus w przyszlosci moze sie przydac. :blink:
koziol1990 Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Kolego przypomniał mi się kawał jednego z polskiego hip-hopu
miro1983 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Tutaj jest kilka filmikow, ktore pomga nam poznac ich zwyczaje:
Rekomendowane odpowiedzi