Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Sposoby na ciekawskiego kota sąsiada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z kotem sąsiada... Jak robię coś przy aucie to chodzi po narzędziach, wskakuje gnój na maskę albo ostatnio nawet do samochodu... Nie wiem za bardzo co zrobić... Dzisiaj też obudziłem się, patrzę przez okno a skur.. siedzi mi na masce... Myślę, żeby go wywieść gdzieś do lasu. Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

pistolet na kulki i celuj :D

Gość -makaveli-
Opublikowano

złap dziada i do ogona przyczep mu wcześniej przygotowany zestaw pustych puszek po piwie .... będzie spierniczać aż miło :kox:

a najprościej to kupić psa i niech zaznaczy teren (obsika koła samochodu) :lol1:

Opublikowano
Myślę, żeby go wywieść gdzieś do lasu. Macie jakieś pomysły?

wez go do Polski przywiez :decayed: a miejscowe koty pogadaja z nim :baseball:

Opublikowano

z tymi puszkami do ogona bym uważał bo gorzej będzie jak razem z nimi przeleci po twoim aucie

Opublikowano

Taśma przylepna i walnij mu kawałek na grzbiet.. będzie się czołgał :kox:

..albo na bo to albo się położy..albo będzie śmigał bokiem :D

Opublikowano

pisz do deva on ponoc specem jest od kotow :decayed: da ci jakies wskazowki :wink4:

Opublikowano

Ogól go :)

Opublikowano

Mam wiatrówke wpadnij pożycze strzelisz w dupsko i już na 200% nie podejdzie :decayed:

Opublikowano

poderznij mu gardlo... albo zeby obeszlo sie bez rozlewu krwi zlap, za ogonek jedna reka a druga za glowe kotka. Nastepnie energicznie pociagnij jakbys naprezal line. Usluszysz chrupniecie. Bedzie to oznaczalo, ze jest juz po Twoim problemie. Pozdrawiam :hi:

Ps. Gdybys mogl, zrob jakies fotostory z opisem. Komus w przyszlosci moze sie przydac.

Opublikowano

zainwestuj w walerianowe krople i kropnij na płot , kocisko zakocha się w płocie a nie w OOOO

Opublikowano

poderznij mu gardlo... albo zeby obeszlo sie bez rozlewu krwi zlap, za ogonek jedna reka a druga za glowe kotka. Nastepnie energicznie pociagnij jakbys naprezal line. Usluszysz chrupniecie. Bedzie to oznaczalo, ze jest juz po Twoim problemie. Pozdrawiam :hi:

Ps. Gdybys mogl, zrob jakies fotostory z opisem. Komus w przyszlosci moze sie przydac.

:blink: :blink:

Opublikowano

Tutaj jest kilka filmikow, ktore pomga nam poznac ich zwyczaje: