Opublikowano 24 Października 20178 l Jakie polecacie przetwornice d2s do 300zl para ?Koito z toyoty, lexusa itp
Opublikowano 24 Października 20178 l Polecam 101 napraw 5 odc 8. (wczorajszy)Mamy tam mały tutorial.Niektórym przyda się by zrozumieć o co w tym biega. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 30 Października 20178 l Witam panowie jakiej srednicy szpilki uzywaliscie do montazu soczewek ? 4mm ? 6 mm ? proszę o szybką odpowiedz pozdrawiam
Opublikowano 31 Października 20178 l 5 godzin temu, szymonb5 napisał: Witam panowie jakiej srednicy szpilki uzywaliscie do montazu soczewek ? 4mm ? 6 mm ? proszę o szybką odpowiedz pozdrawiam 2x2
Opublikowano 31 Października 20178 l 6 godzin temu, wesz82 napisał: 2x2 Ale 2mm srednica na 2cm długości czy jak ?
Opublikowano 5 Listopada 20178 l Witajcie. Chce zrobić tak. Manetka na 1 pozycje. Pali się Led w miejscu długich jako dzienne . Manetka pozycji 2 zapala się bix, gasną dzienne. Ktoś pomoże? By nie było błędów na fisie. W sposób najprostszy tak jak opisałem. Niestety zdjęcia, schematy z tematu nie otwierają się.
Opublikowano 5 Listopada 20178 l W sensie te małe zaroweczki ? Przepinam to na długie h7 ? A zasilanie z długich na przesłone?
Opublikowano 5 Listopada 20178 l Nie wiem o jakich "małych żaróweczkach" piszesz. Jedyne co mi przychodzi na myśl to pozycje, ale nie. One na DRL nie świecą. B5 ma ori DRL w drogowych w wypustach bodajże skandynawskich a co za tym idzie manetka musi i ma wyjście na DRL w pozycji 0. Reszta pozycji działa standardowo. Takie rozwiązanie przy montażu jakichś tam zewnętrznych DRL nie wymaga żadnych przekaźników chyba, że w ori instalacji, wtedy to są chyba nawet 2.
Opublikowano 5 Listopada 20178 l 6 godzin temu, kiciKic napisał: Witajcie. Chce zrobić tak. Manetka na 1 pozycje. Pali się Led w miejscu długich jako dzienne . Manetka pozycji 2 zapala się bix, gasną dzienne. Ktoś pomoże? By nie było błędów na fisie. W sposób najprostszy tak jak opisałem. Niestety zdjęcia, schematy z tematu nie otwierają się. Ale manetka na 1 pozycji MUSI włączać POZYCJE czyli gasić DZIENNE a na 2 pozycji POZYCJE I MIJANIA! Robisz nielegal i jeszcze go pogłębiasz. Powtórzę bo chyba nie rozumiesz albo źle liczysz. Manetka ma 3 pozycje zgodnie z instrukcją i zasadami. Drogowych FIS nie zgłasza, więc nie ważne czy są czy nie. Jedynie mijania spalone pokażą się na FIS. Wyjście z manetki na drogowe muszą wyzwalać przysłonę a na pozycji 0 podłącz te ledy z pinu jaki wskazałem. EOT.
Opublikowano 5 Listopada 20178 l Ok, najprościej na pozycji 2 pala się mijania/drogowe. Chce zrobić dzienne czyli w miejscu drogowych daje jakiegos leda . I po zapaleniu auta, ew. inna pozycja manetki. Podajesz rozwiązanie, ale widzę na kostce przy manetce. Jest inne rozwiązanie ? Ew. opcja z tym przekaźnikiem i stykiem rozwiernym. Wiem tez, że są moduły. Edytowane 5 Listopada 20178 l przez kiciKic
Opublikowano 5 Listopada 20178 l ale po co tak kombinowac? kupujesz modul na allegro za pare zlotych, ktory po zaplonie w pozycji manetki 0 robi z dlugich swiatla swiecace na 30%, podpinasz i z bani, roboty na 5 minut. W momencie jak pchniesz manetke na pozycje 1 lub 2 to 'drl' sie automatycznie wylaczaja i wszystko dziala jak normalnie. Oczywiscie nawet jak masz manetke na pozycji 0 to mozesz również mrugnac dlugimi na 100% lub je zaswiecic. mam tak od momentu jak wrzucilem bixa (okolo 1.5 roku) i dziala bez problemu. Edytowane 5 Listopada 20178 l przez Radekst
Opublikowano 5 Listopada 20178 l Jak chcesz mieć drl na ledach w miejscu długich to wystarczy zwykły przekaźnik rozwierny . Znajdujesz prąd po zapłonie, podłączasz i śmiga.ja tak mam kilka lat i jest ok
Opublikowano 6 Listopada 20178 l W dniu 8.10.2017 o 08:54, bidzio1 napisał: Pytam bo czasem coś by może się uszkodziło i poszło na części Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka Ma kolega jeszcze jakieś zestawy hella 3?
Opublikowano 6 Listopada 20178 l W dniu 6.10.2017 o 06:46, soulmaster3m napisał: Jakby ktoś potrzebował to chyba wiem kto ma Hella 3 i adaptery. Aktualne?
Opublikowano 6 Listopada 20178 l Ma kolega jeszcze jakieś zestawy hella 3? [emoji6]Niestety nie mam.Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka