Piteros1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a co się dzieje z światłami długimi skoro są tam dzienne ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a co się dzieje z światłami długimi skoro są tam dzienne ??? A kolega wogóle wie co to bixenon? Czy robi bo wszyscy to mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a co się dzieje z światłami długimi skoro są tam dzienne ??? A kolega wogóle wie co to bixenon? Czy robi bo wszyscy to mają? bidzio nie bądz złośliwy:decayed:. wracając do pytania. a co ma się dziać. światła mijania i drogowe masz w jednym projektorze i uprzedzę kolejne pytanie. bixenon zapewnia projektor z ruchomą przesłoną. a nie jak niektórzy myślą , że palnik i przetwornica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Oj tam Grzesiu. Po prostu niektóre pytania nie powinny być zadawane zanim ktoś sobie nie przeczyta tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Panowie ostrzeżenie. nie montować tak projektorów:facepalm:: i nie chodzi mi o czerwoną linię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Panowie ostrzeżenie. nie montować tak projektorów:facepalm:: http://s30.postimg.org/s8mp5egr1/bix_do_dupy.jpg i nie chodzi mi o czerwoną linię. A co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgredek27 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Krzywo odcięty promień światła? Tak mi się zdaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Krzywo odcięty promień światła? Tak mi się zdaje projektor obrócony o 180.( przesłona od góry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Krzywo odcięty promień światła? Tak mi się zdaje projektor obrócony o 180.( przesłona od góry) A potem komentarz. Zrobiłem sobie bix ale lipa straszna wogóle to nie daje światła ma drogę. Świeci po drzewach... Grzesiu pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek9055 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Siema wszystkim;) Na oryginalnej soczewce dużo gorzej świcie bixenon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A to masz ori bixenon ze sie tak pytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmyz Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A moze zastosowac taki modul : http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3941140115 i wtedy na starych h7 beda dzienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 A moze zastosowac taki modul : http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3941140115i wtedy na starych h7 beda dzienne. Ja mam coś takiego u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmyz Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 I jak ? Spoko to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmyz Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 A palniki i przetwornice ori czy jakis zestaw hid na d2s? Np. taki http://www.sklepowisko.com/oswietlenie-xenonowe/zestawy-xenonowe/xenon-ultra-slim/Zestaw%20xenon%20slim%20D2S I czy przetwornice slim mieszcza sie w kloszu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 jak już robisz bixenon to raduj sobie moduły SD do świateł drogowych których juz mieć nie będziesz, po co robić bixenon i dopalac go żółtą żarówką? zrób odzielne sterowanie dla starych odbłysników w lampach i wsadź cos ledowego zapalane po kluczyku:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 jak już robisz bixenon to raduj sobie moduły SD do świateł drogowych których juz mieć nie będziesz, po co robić bixenon i dopalac go żółtą żarówką?zrób odzielne sterowanie dla starych odbłysników w lampach i wsadź cos ledowego zapalane po kluczyku:whistling: Mnie osobiście zarowka nie przeszkadza. Przydaje się każde źródło światła. Dużo jeżdżę przez lasy i w nocy to wiesz. Zawsze to coś daje. Takie ot. Bylem ostatnio żony Ibiza na przeglądzie i gościu powiedział ze mu zepsułem statystyki. Pytam dlaczego? Bo wszystkie żarówki mam sprawne.... bo każdy kto przyjeżdżał to nie miał jakiegoś światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgredek27 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Krzywo odcięty promień światła? Tak mi się zdaje projektor obrócony o 180.( przesłona od góry) HAHA, aż o takiej wpadce nie pomyślałem... za mało się przyjrzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmyz Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Krzywo odcięty promień światła? Tak mi się zdaje projektor obrócony o 180.( przesłona od góry) HAHA, aż o takiej wpadce nie pomyślałem... za mało się przyjrzałem Czyli przesłona na dole ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi