dliwski Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Panowie, trochę odejdę od Waszej rozmowy, ale Wy na pewno wiecie najlepiej z doświadczenia. Jeśli xenon świeci zdecydowanie słabiej niż kiedyś (nie jest to wina odbłyśnika w tym przypadku na bank), ale nie zmienił ani trochę barwy, nie miga, to winny jest żarnik, przetwornica czy może i tu i tu jest problem?
Chadury89 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 A miales uzywane zarniki czy nowe? Dlugo juz je masz?
dliwski Opublikowano 4 Grudnia 2015 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nowe jakoś od ponad roku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
luk448 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ma ktos z Was jaies dobre soczewki bi na sprzedaz?Intemo albo te evo.Potrzebuje w siebie w esce w koncu wymienic.PW
bidzio1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Luk448 poszło pw w sprawie evox-r Edytowane 7 Grudnia 2015 przez bidzio1
booolek Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mam intemo kilka sztuk.jeśli cie interesuje to pisz pw.
zgredek27 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Z cyklu, słabo świeciły i mało było widać pomimo bixenonu:Pacjent a4 b6 z końca produkcji: Cała góra czarna, wypalona do blachy
robitl Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 koledzy a co myślicie na pomalowaniu lamp w połowie na czarno?? tzn ten odbłyśnik co do niego jest soczewka przymocowana pomalować na czarno a ten z kierunkiem zostawić taki jak jest??? bo ogólnie nie chciałem malować ich w ogóle ale przy myciu ten chrom zaczął schodzić jak głupi
Hezen Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja mam całe pomalowane i w niczym to nie przeszkadza, kierunki ładnie widać Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
robitl Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja mam całe pomalowane i w niczym to nie przeszkadza, kierunki ładnie widać wiem wiem ale żona powiedziała, że nie chce czarnych lamp i tyle;d. nie wiem czym to zreanimować bo jakieś chromy w sprayu chyba nie zdadzą egzaminu więc pozostaje pomalować tylko połowę. może ma ktoś tak zrobione i mógłby wrzucić foto??
Trzesio Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 ten chrom wygląda bardziej jak srebrzanka, więc takiego lustra nie uzyskasz
misiek95 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja mam całe pomalowane i w niczym to nie przeszkadza, kierunki ładnie widaćwiem wiem ale żona powiedziała, że nie chce czarnych lamp i tyle;d. nie wiem czym to zreanimować bo jakieś chromy w sprayu chyba nie zdadzą egzaminu więc pozostaje pomalować tylko połowę. może ma ktoś tak zrobione i mógłby wrzucić foto??No ja tak mialem. Zajrzyj w temat z podpisu. Jezdzilem pare miesiecy tak i wrocilem do orginalu. Kupiłem drugie lampy za grosze
robitl Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) No ja tak mialem. Zajrzyj w temat z podpisu. Jezdzilem pare miesiecy tak i wrocilem do orginalu. Kupiłem drugie lampy za grosze oo właśnie o takie coś mi chodziło i powiem bez ściemy, że wygląda to średnio ja mam w sumie dwa komplety lamp bo kupiłem drugie żeby je spokojnie przerabiać na bixa w wolnym czasie a jedne na aucie, ale wiecie jak to jest w rozklejaniem...miałem nadzieję, że tego uniknę, będę chyba musiał wydrzeć odbłyśnik z drugiej lampy Edytowane 10 Grudnia 2015 przez robitl
misiek95 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 No wygląda slabo. Rob raz a dobrze. Ja musialem poprawiac:)
robitl Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) No wygląda slabo. Rob raz a dobrze. Ja musialem poprawiac:) ja to świr jestem, u mnie raz a dobrze znaczy wysłać odbłyśniki i soczewki do chromowania, i nie wiem czy to by nie była najlepsza opcja. bo w furę już tyle wpompowałem, że zostaje u żony do końca... macie jakąś polecaną firmę od tego?najlepiej z lubelskiego i jeszcze pytanie drugie: czym myliście te odbłyśniki?? bo wiadomo, że podczas szlifowania otworu na soczewkę się ubrudzą. ja umyłem delikatnie wodą z płynem do mycia naczyń, i chrom schodził jak po nitro Edytowane 10 Grudnia 2015 przez robitl
bidzio1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Polecam tego pana Otwór był powiększany i regeneracja odblysnikow
Maciej 6001 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Polecam tego pana Otwór był powiększany i regeneracja odblysnikow Bidzio tak z ciekawości ile taka usługa?[emoji6] Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Sedrak Dan Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja dziś swoje zajazdy wysłałem do Gwerty. Zobaczymy co to będzie.
zgredek27 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 No wygląda slabo. Rob raz a dobrze. Ja musialem poprawiac:) ja to świr jestem, u mnie raz a dobrze znaczy wysłać odbłyśniki i soczewki do chromowania, i nie wiem czy to by nie była najlepsza opcja. bo w furę już tyle wpompowałem, że zostaje u żony do końca... macie jakąś polecaną firmę od tego?najlepiej z lubelskiego i jeszcze pytanie drugie: czym myliście te odbłyśniki?? bo wiadomo, że podczas szlifowania otworu na soczewkę się ubrudzą. ja umyłem delikatnie wodą z płynem do mycia naczyń, i chrom schodził jak po nitro Co tam chcesz regenerować, jak dajesz świeżą soczewkę bixenonową, nie widziałem jeszcze brzydkich odbłyśników drogowych w B5, wszystko tylko brudne
bidzio1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Polecam tego pana Otwór był powiększany i regeneracja odblysnikow Bidzio tak z ciekawości ile taka usługa?[emoji6] Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Ja płaciłem 70zl szt za ten odblysnik co na zdjęciu i 30zl za kierunek to jest z a6 c5
Rekomendowane odpowiedzi