Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] A4 3.0 Tdi By Orzeł, 381Ps/726Nm By Dynosoft, Gwint -Black B*tch-

Orzeł

Rekomendowane odpowiedzi

jazda na wprost a jazda po torze to całkiem inna bajka smiley.

wiem bo TDIkiem objechałem Ese w b5, S4 C4 i S8 na wyrazowie, tyle ze ten tor to tragedia

Orzełek podobno biłeś wszyskich swoim potworem na zlocie LEONA na Miedziance?

jakoś tak wyszło ;). Między pierwszym a drugim zawodnikiem było ponad 22 sek różnicy w generalce. Miejsca 2-4 dzieliły z tego co pamiętam 3 sek.

Żółty leon to też forumowe auto- on chyba 2gi był

Orzeł, zdrowe masz podejście, ale jak sam wiesz Miedzainka nie jest w stanie pokazać możliwości Twojego auta, najlpeszym przykładem jest fakt, że na małej pentli rozjechałem moją seryjną kanapą remapowane sti i evo ix, a nie musze chyba mówić gdzie byłbym na Poznaniu czy ułezu :wink4:

masz za***iście szybkie auto i podejrzewam, że na szybkich torach typu poznań, brno czy lub przede wszystkim zielone piekło zjadłbyś grubsze fury, ale do tego trzeba by juz coś pomyśleć o heblach i zawieszeniu, żeby po trzech hamowaniach było jak się zatrzymać przy czwartym :wink4:

1/4 mnie nie kręci i się nie wypowiadam, bo ledwie sie auto rozbuja juz koniec sparingu :decayed:

Najbardziej podoba mi się że auto masz cichociemne :wink4:

Snejk w tyłek...

z rolki jeszcze jako tako ale z kreski :gwizdanie:

to było S4 po sofcie

a co ma ten snejk oprocz rynny zamiast wydechu? jakis cooler? strojenie porzadne, czy soft gotowiec?

mysle, ze jakby mial fmic, wydech i dobre strojenie, to nie byloby tak latwo, szczegolnie z miejsca.

a co ma ten snejk oprocz rynny zamiast wydechu? jakis cooler? strojenie porzadne, czy soft gotowiec?

mysle, ze jakby mial fmic, wydech i dobre strojenie, to nie byloby tak latwo, szczegolnie z miejsca.

nie ma nic...

bo Auto poszło do Zyda... motorownia powiedziała ,,pa pa''

Orzeł, zdrowe masz podejście, ale jak sam wiesz Miedzainka nie jest w stanie pokazać możliwości Twojego auta, najlpeszym przykładem jest fakt, że na małej pentli rozjechałem moją seryjną kanapą remapowane sti i evo ix, a nie musze chyba mówić gdzie byłbym na Poznaniu czy ułezu :wink4:

masz za***iście szybkie auto i podejrzewam, że na szybkich torach typu poznań, brno czy lub przede wszystkim zielone piekło zjadłbyś grubsze fury, ale do tego trzeba by juz coś pomyśleć o heblach i zawieszeniu, żeby po trzech hamowaniach było jak się zatrzymać przy czwartym :wink4:

1/4 mnie nie kręci i się nie wypowiadam, bo ledwie sie auto rozbuja juz koniec sparingu :decayed:

Temat hebli może niebawem zostanie zaktualizowany. Jak się uda to oczywiście wrzuce fotki myślę, że w ciągu 2 tygodni będzie czym hamować :decayed:

Moje auto jest w pełni funkcjonalne. Mogę nim jechać w długą podróż na wakacje bez żadnych obaw i jednoczesnie po drodze wskoczyć na jakiś tor czy 1/4 (jednak zdecydowanie mniej frajdy jest z tych zmagań) :wink4:

No LCQ zawsze ma dopasione auta.... Ibize tez miał na wypasie i tam nie ma półśrodków :cool1:

cóz Orzeł startujesz na ostrowach 25?

Miałem startować, ale wypadł mi wyjazd i raczej nie będzie mi to dane :(

S4 z którym jeździłem po kielcach też pojechało SNAKE'a. Niestety nie sprawdziliśmy jak wyglądałaby walka między mną i tą S4. Ma cooler, wydech i remap jednak nie jest shamowana..

Temat hebli może niebawem zostanie zaktualizowany. Jak się uda to oczywiście wrzuce fotki myślę, że w ciągu 2 tygodni będzie czym hamować :decayed:

Moje auto jest w pełni funkcjonalne. Mogę nim jechać w długą podróż na wakacje bez żadnych obaw i jednoczesnie po drodze wskoczyć na jakiś tor czy 1/4 (jednak zdecydowanie mniej frajdy jest z tych zmagań) :wink4:

No LCQ zawsze ma dopasione auta.... Ibize tez miał na wypasie i tam nie ma półśrodków :cool1:

cóz Orzeł startujesz na ostrowach 25?

Miałem startować, ale wypadł mi wyjazd i raczej nie będzie mi to dane :(

S4 z którym jeździłem po kielcach też pojechało SNAKE'a. Niestety nie sprawdziliśmy jak wyglądałaby walka między mną i tą S4. Ma cooler, wydech i remap jednak nie jest shamowana..

Z tego co pamietam to jechales wtedy ze Snakiem i z Witkiem. I jednego i drugiego pojechales ;) Teraz pora na czarne S4 B8 z czewy ;)

Dopadles heble ? :decayed: czy cos innowacyjnego :rolleyes:

Coś innowacyjnego jak się uda ;)

S4 B8 już czeka tylko musimy się zgadać bo co rusz nam coś wypada ;). Sam jestem mega ciekaw jak to wypadnie ;)

S4 B8 już czeka tylko musimy się zgadać bo co rusz nam coś wypada wink. Sam jestem mega ciekaw jak to wypadnie wink

Daj Cynka. chetnie zobacze i reszta ekipy z czewy pewnie tez

Wcale sie nie zdziwie jak S4 dostanie po pupie od dieselka ;) Ale patrzac na filmik w ktorym bralo udzial jedzie i to bardzo dobrze ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...