pastaldo Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Jak najbardziej każdy będzie chciał zobaczyc to cudo Tak więc czekamy z niecierpliwością na fotki i relację
4lo Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Dawaj dalej Aż zrobiłeś mi ochotę na takie mody Chyba trzeba sobie zamówić taką A4...
!Tommy Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 Autko dostało drugą warstwę podkładu i schnie w "komorze lakierniczej" z pudełka po butów może jutro uda się położyć pierwszą warstwę czarnego lakieru
OGr Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 pewnie się rozbił na którymś zakręcie ;-)
pokson Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Widze że są ludzie na forum zajmujący się modelarstwem Może jakiś ogólny temacik o modelarstwie???
!Tommy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a wiec tak, wypadł mi mały remont w domu, który przerodził się w mega remont haha model pomalowany, wyszła kicha :/ Było ok jak byl czarny, chciałem psiknąć go bezbarwnym w sprayu, coś a'la klar. Niestety jakieś składniki ze sobą niezbyt zadziałały bo lakier napuchł :/ obecnie auto jest w zakładzie blacharsko-lakierniczym u znajomego, gdzie otrzyma odpowiedni i porządny lakier [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 10:53_________________________________________________Etap VII: Felgi - ręcznie rzeźbione felgi s-line, pomalowane na biało. Kopia felg tych co mam na samochodzie
hornet Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja mam A6 sterowane radiem sorka za foto ale robione fonem i przez fona wrzucane
!Tommy Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 Etap VIII: Auto pomalowane - podziekowania dla Wujek_West za pomalowanie modelu w profesjonalnej komorze lakierniczej. Starałem się pokazać na 3 pierwszych zdjęciach jakość malowania,ale zdjęcia robione telefonem więc ciężko [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 18:01_________________________________________________Etap IX: Pierwsze przymiarki. Bez lamp, ale z felgami. Jest wysoko !! Zaraz będzie rezana gleba i niższy profil opon Zdjęcia zaś robione telefonem, wychodzi kiepska jakość ale cóż. Jak skończę to zrobię porządne foty lustrzanką [br]Dopisany: 13 Maj 2011, 18:17_________________________________________________Etap X: Jest gleba Model siedzi niżej. Z tyłem problemów nie było, w przodzie musiałem spiłować łeb śrubki trzymającej drzwi bo opona się na niej opierała. Opiera się nadal, ale to już by trzeba przerabiać trochę drzwi. Jeszcze zetnę trochę gumy i oponki zrobią się nisko-profilowe więc będzie ok
rafkit Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 http://www.audizine.com/forum/showthread.php/327779-1-18-scale-RS4-sedan To dopiero tuning w skali ;D
!Tommy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 no niezłe ja musze dokonczyc swój model, narazie kupiłem auto i czasu nie ma :/
Rekomendowane odpowiedzi