Opublikowano 12 Lutego 201313 l No za 8 stówek to ja sobie zrobię cały wydech z DP Powodzenia...:-P:-D A co do wydechu to zapraszam do mnie... Jeden kolega z forum ma wydech robiony przeze mnie mozna go zapytac o zdanie i opinie... ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ---------- Kolega marcindlug jezdzi z wydechem mojej produkcji prosze go pytac o opinie...
Opublikowano 12 Lutego 201313 l No za 8 stówek to ja sobie zrobię cały wydech z DP Powodzenia...:-P:-D A co do wydechu to zapraszam do mnie... Jeden kolega z forum ma wydech robiony przeze mnie mozna go zapytac o zdanie i opinie... ---------- Post dopisany at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ---------- Kolega marcindlug jezdzi z wydechem mojej produkcji prosze go pytac o opinie... Czuje sie wywolany do odpowiedzi Smigam z wydechem od Inkognito od okolo pol roku. jest to 2.5 calowy, przelotowy wydech z dwiema puszkami robionymi na wymiar. Zalozenie bylo takie ze z racji robionych kilometrow potrzebny byl mi jak najcichszy wydech i efekt zostal osiagniety. Na obrotach jalowych auto brzmi bardzo ladnie, przy wyzszych obrotach w kabinie jest cicho. Z czystym sumieniem polecam kolege Inkognito jezeli chodzi o wydech.
Opublikowano 12 Lutego 201313 l zatem czy kolega Inkognito moze zdradzic kilka szczegolow, dotyczacych puszek jak je wykonac by wlasnie na wolnych obrotach pracowalo to ladnie, na trasie nie bolal leb, a przy depnieciu zeby sie odpowiednio wydarlo
Opublikowano 12 Lutego 201313 l O niektorych sprawach sie nje mowi:-P wiesz nie bede sobie chleba z pod geby odbieral:-P
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Dawid jak się cenisz za taki wydech? Chciałbym coś takie co w trasie mnie nie zmęczy ale i dźwięk będzie
Opublikowano 12 Lutego 201313 l 2500+kw wydech od turbo do samego konca. A o przyrost mocy pytajcie kolegi ktory jezdzi na tym wydechu.
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Niestety nie jestem w stanie okreslic przyrostu poniewaz auto zostalo zlozone w calosci i dopiero po tym wystrojone
Opublikowano 12 Lutego 201313 l 2500+kw wydech od turbo do samego konca. A o przyrost mocy pytajcie kolegi ktory jezdzi na tym wydechu. Wszystko ładnie tylko cena Ja wiem że to twoja praca i materiał tylko ja mam możliwość zrobienia tego sam i wyjdzie mnie ponad połowę taniej (nie żebym się czepiał czy coś )
Opublikowano 12 Lutego 201313 l 2500 troche wygórowana cena ale za ponad połowe taniej napewno nie zrobisz
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Na 100% nie zrobisz... No chyba ze masz towar za polowe ceny... Spawacza za darmo ha ha ha no ale powodzenia. I oby efekt byl taki jaki sobie zamierzysz... Aha a czy cena wygurowana? Chyba sie nie orientowales ile ludzie biora za zrobienie calkowitego wydechu na zamowienie...
Opublikowano 12 Lutego 201313 l ja mam możliwość zrobienia tego sam i wyjdzie mnie ponad połowę taniej więc do dzieła...każdy ceni swoją pracę, jak uważa, Inkognito też...
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Jak ktoś robi za 1200zł to i ja się skuszę Ale tłumiki końcowe mam swoje więc odchodzi mi z 600zł?
Opublikowano 12 Lutego 201313 l 2500 troche wygórowana cena ale za ponad połowe taniej napewno nie zrobisz owszem zrobisz, pod warunkiem że masz wszystkie do tego potrzebne narzędzia i urządzenia pomijam tutaj umiejętnośc spawania nierdzewki co nie jest sprawą prostą
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Jak już na temat wydechów weszliście, jak uzyskać niski basowy dźwięk przy niskich obrotach tzn. 900-1500 W 1.8T, a reszta obrotów, żeby nie buczała.Ojciec w VW Jettcie 2010r. 1.6 102KM (20tyś km przebiegu) tak właśnie ma i mnie zawstydza jak pojedzie jest bardzo ładny basowy dźwięk oryginalnego wydechu przy parkowaniu i na obrotach biegu jałowego, czego u mnie nie ma.Czy zależy to od tylko tylnego wydechu czy też środkowych?
Opublikowano 12 Lutego 201313 l od każdego z tłumików srodkowy robisz z parzystą ilością komór a końcowy z nieparzystą i będzie GIT !!!!
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Dawid nie wkładaj przelotu bo na trasie do Niemiec nie wytrzymasz hałasu Wiem bo miałem przelot z jednym małym srodkowym tłumikiem i końcowym z s4 - było głośno i fajnie ale do miasta / trasa 300km i juz miałem dość...Teraz został DP, środkowy seria i końcowy z s4 i wszystko połączone rurami z kwasu 2,5" i jest OK - zresztą sam słyszałeś Kkrawat mam juz auto do jazdy na codzien wiec chyba bedzie jednak przelot , jak wracam prawdopodobnie zmiana sprzegla i remap
Opublikowano 12 Lutego 201313 l od każdego z tłumikówsrodkowy robisz z parzystą ilością komór a końcowy z nieparzystą i będzie GIT !!!! Dzięki bardzo.Pozdro
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Dawid nie wkładaj przelotu bo na trasie do Niemiec nie wytrzymasz hałasu Wiem bo miałem przelot z jednym małym srodkowym tłumikiem i końcowym z s4 - było głośno i fajnie ale do miasta / trasa 300km i juz miałem dość...Teraz został DP, środkowy seria i końcowy z s4 i wszystko połączone rurami z kwasu 2,5" i jest OK - zresztą sam słyszałeś Kkrawat mam juz auto do jazdy na codzien wiec chyba bedzie jednak przelot , jak wracam prawdopodobnie zmiana sprzegla i remap ADR jako dupowóz zostaje ? - kiedy wracasz?