Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5/B6/B7] Modyfikacje 1.8T - Pytania i odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmiescisz sie w 5tys. pln. jeszcze na uszczelki zostanie :> :> :>

własnie przywiezli mi K04 z USA, koszt 860$, transport mnie nie kosztował ale fakt, przesyłka to kwota od 100$ do West Europy

dawaj foty...lookniemy czy ori czy chinol :decayed::wink4:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 782,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poziek-hinola to juz za 250 funtow kupisz,chyba,ze w Usa kupuja od hinczykow,a potem sla dalej :cool1:

Opublikowano

własnie przywiezli mi K04 z USA, koszt 860$, transport mnie nie kosztował ale fakt, przesyłka to kwota od 100$ do West Europy

Z plastikowym wirnikiem :naughty::decayed:

Opublikowano

oryginał z papierami,

możesz spac spokojnie.... :> :>

Opublikowano

czyli okolo 4 tysi k04. Pasuje plug&play? Plus strojenie wiec juz jest 5tysi... Ale pewnie z samego turba i chipa nie bedzie 200KM :mysli: Planuje cos takiego pod koniec roku wiec moze $ stanieje :naughty:

Opublikowano

Domino ani jednej nie ma ori w tym linku :decayed: masakra co ? :naughty:

Opublikowano

Na muszli zamiast KKK to jest K.

Opublikowano

ja jestem ciekaw-jak oni to robia,jakich materialow uzywaja i jaka jest tego wytrzymalosc,bo przecierz jakies proby chyba robia,czy cos... :mysli:
Opublikowano

ja jestem ciekaw-jak oni to robia,jakich materialow uzywaja i jaka jest tego wytrzymalosc,bo przecierz jakies proby chyba robia,czy cos... :mysli:

tak, robią..... raz odpalą, drugi i juz brakuje oleju w silniku :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a tak na serio, Kolega w zeszłym roku kupił cos takiego

turbina wytrzymała 7 miesiecy, a potem nie było sensu jej regenerowac, wirnik walił o zimną częśc, zatarła sie

Opublikowano

Chińczycy podrabiają wszystko na wygląd, żeby tylko wyglądało podobnie dla oka. A jak to działa i jaką ma wytrzymałość to nawet tego nie sprawdzają pewnie. O testach można zapomnieć. Mój qumpel był w Chinach pół roku w pracy to conieco poopowiadał.

Opublikowano

Najciekawsze jest to, że Oni są dumni z tego iż potrafią zrobić wszystko prawie takie samo jak inni. :polew:

Tam panuje wręcz moda na kupowanie wszystkiego Made In China, szczególnie podróbek znanych marek. Rząd nawet dotuje zakupy chińskiego AGD :cool1:

Chińska propaganda jest naprawdę zdumiewająca...

Wandej, na razie zrób FMIC i popracuj nad dolotem, kup wtryski, a na końcu turbina i program. Przekroczysz budżet, ale będziesz bardzo zadowolony :kox:

A właściwie to czym Ty teraz jeździsz? ADR?:mysli:

Opublikowano

ADR?

:shocked: no nie mow,ze chcesz do ADeRa wpiac turbo i zrobic program :shocked:
Opublikowano

200KM to maks co chcialbym wyciagnac... Ale raczej do 200KM potrzebna jest wieksza turbawa tak? :mysli:

200KM osiągniesz samym chipem (takim seryjnym, pod K03) i turbem K04. Gdybyś chciał dojść do 230KM, to dodatkowo musiał byś mieć program pod K04 i mocniejszy regulator paliwa, ew. większe wtryski. Przydał by się również nowy wydech. Ale jak chcesz tylko 200km, to samo turbo i chip wystarczy.

Opublikowano

a jaki regulator? 4 bary wystarczy?bo i ja bym cos zmienil u siebie... :mysli:

Opublikowano

ty masz regulator paliwa w filtrze paliwa...i masz 4 bary na listwie także nic już nie zmienisz :decayed:

Opublikowano

ty masz regulator paliwa w filtrze paliwa...i masz 4 bary na listwie także nic już nie zmienisz :decayed:

ee tam ,zawsze cos jeszcze mozna :naughty:http://cgi.ebay.co.uk/Variable-Fuel-Pressure-Regulator-with-gauge-for-Audi-RS_W0QQitemZ250357774197QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item250357774197&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

:wink4:

Opublikowano

Tak jak napisał Poziek - w AVJ jest nowszy system paliwowy, bez nitki powrotnej, z regulatorem w baku paliwa.

Na ok 180km pójdzie ci auto samym chipem, dorzuć do tego K04 (samo, bez innych modów) będziesz miał ok 200-205km. W razie czego, mój stary program 1bar do AVJa ma Master's - jak go poprosisz to za jakieś symboliczne pieniądze pewnie ci go wgra. K04 to obecnie koszt ok 3500zł.

Opublikowano

ee tam ,zawsze cos jeszcze mozna :naughty:http://cgi.ebay.co.uk/Variable-Fuel-Pressure-Regulator-with-gauge-for-Audi-RS_W0QQitemZ250357774197QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item250357774197&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

:wink4:

jednak nie, nie u nas

Opublikowano

no to moze inny filtr z regulatorem :naughty: da rady wpiac cos mocniejszego?