dirty8 Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Witam ponownie wszystkich zainteresowanych , oto świeżutkie fotki mojej wypocowanej audiczki , mam nadzieje ze wam sie spodoba , pozdrawiam !! i do usłyszenia edit by: zdeniu
bushi Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Hhehehe na tą chwilę nic nie widać ???? :!: :!: :!: :!:
Gość zdeniu Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 ładna niunia ładne oponki pomaluj tylko klamki i lusterka a będzie miodzio :mrgreen:
Gość Keżor Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 mam tylko jedno ale nie pasują Ci te fele :!: może je sprzedaj mi :]
wojtas-audi Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Ładna ladna, fele ok, nie pasuje ... ta czerwona rejestracja oraz pomaranczowe kierunki , a pozatym kolor idealny :twisted:
T-żółw Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 fiu fiu, bardzo ładny egzemplarz, silnik bardzo OK ...napęd też :!: fele lux malina
bushi Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 Ateraz juz wszystko widzę i jest co oglądać super egzęplarz A4 gratuluję udanego kupna
Gość rob Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 jeszcze lusterka i klameczki i będzie oki
Gość Murzyn Opublikowano 4 Września 2006 Opublikowano 4 Września 2006 no fajna...fele sa super...kilka szczegolow do poprawki i bedzie piekna niunia
bratpit Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Ładne autko tylko mam jedną uwage wywal zdjęcie z tym kluczem bo możesz jej szybko niemieć , to zdjęcie nic niewnosi ,a tylko sie narażasz na kogoś kto może śledzic to forum jako gość. To tak tylko w ramach bezpiecznego uzywania forum. A autko masz super szczególnie fela jest idealna. Gratulazion
Wihajster Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 wywal zdjęcie z tym kluczem bo możesz jej szybko niemieć nie przesadzaj przeciez nie ma miarki w oczach ktos
bratpit Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 wywal zdjęcie z tym kluczem bo możesz jej szybko niemieć nie przesadzaj przeciez nie ma miarki w oczach ktos W oczach miarki miec niemusi , wystarczy że sobie wydrukuje klucz w skali 1:1
AZIK Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 Ładna sztuka. Fajne felgi. Takie by mi pasowały do avanciaka.
pet3r Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 wywal zdjęcie z tym kluczem bo możesz jej szybko niemieć nie przesadzaj przeciez nie ma miarki w oczach ktos W oczach miarki miec niemusi , wystarczy że sobie wydrukuje klucz w skali 1:1 watpie czy powiekszy to zdjecie idealnie i znajdzie drukarke, ktora wydrukuje ten klucz z dokladnoscia do kilku dziesietnych milimetra. poza tym, jak potem wykona ten klucz na podstawie wydruku? mysle, ze koledze chodzilo o pokazanie 'maskotek' przy kluczyku
bratpit Opublikowano 5 Września 2006 Opublikowano 5 Września 2006 watpie czy powiekszy to zdjecie idealnie Wystarczyło by pomniejszyć bo rozdzielczość tego zdjęcia to 1280x960
Rekomendowane odpowiedzi