Młody Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mogę ale odbieram samochód dopiero na weekend mam wymieniany wentylator i zawieszenie . A jutro go oddaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Mogę ale odbieram samochód dopiero na weekend mam wymieniany wentylator i zawieszenie . A jutro go oddaje . to po powrocie jak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ten tunel w piano to slaby wybor... przekonasz sie za miesiac w sloncu bedziesz widzial miliony rys, momentalnie bedzie zakurzony... kazdy syf widoczny jak na dloni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ten tunel w piano to slaby wybor... przekonasz sie za miesiac w sloncu bedziesz widzial miliony rys, momentalnie bedzie zakurzony... kazdy syf widoczny jak na dloni kilka osób z forum posiadających wstawki z piano narzeka na te rysy ale może Młody będzie należał do tych, którzy będą zadowoleni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 jak będzie odpowiednio dużo lakieru bezbarwnego to efekt może być całkiem całkiem i można zawsze podpolerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 w sloncu bedziesz widzial miliony rys, momentalnie bedzie zakurzony... kazdy syf widoczny jak na dloni dlatego ja maluje na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 w sloncu bedziesz widzial miliony rys, momentalnie bedzie zakurzony... kazdy syf widoczny jak na dloni no niestety, ale i tak wygląda to bardzo fajnie[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 13:54_________________________________________________ Malowałem . Jutro idzie do malowania blenda zegarów tak jak robi Rosemeyer i muszę włącznik świateł po-lift kupić ponieważ jak już to rozbiorę to raz Ta blenda w piano do A6 kosztowala w ramach oferty exclusive 2,5tys przy zamawianiu nowego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 ja mam u siebie dekory pomalowane na piano black... i mniej wiecej 2 dni sa czyste, a potem juz tylko gorzej. od samego czyszczenia mikrofibra jest milion rys + mega ilosc kurzu i syfu w okolicach drazka zmiany biegow - na jakims jasnym macie a'la szczotkowane alu nic nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ja już dzisiaj czyściłem ze trzy razy :> ale jak sobie podchodzę i patrzę na niego to mam bana na twarzy. No cóż cos za cos. Ma drugi taki sam na wymianę jak będzie kiepsko. Najgorsze jest odbijanie się diody od lampki w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Najgorsze jest odbijanie się diody od lampki w nocy no wlasnie - nie widac go w ogole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Flyer a ja myslałem że masz Carbonowe listwy [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 22:12_________________________________________________Ale widzę że zmieniłeś [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 22:12_________________________________________________Dotarły nowe springi: Ciekaw jestem jak wyjdzie teraz Dzięki Mapet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 No ciekawe bo ze springami to ruletka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Wiem w B6 kupiłem jedne i to jeszcze od 2.5 i było idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dotarły nowe springi: Ciekaw jestem jak wyjdzie teraz siedza juz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Jeszcze nie wiem jutro zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stifii Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 W razie jakby co to znajomy będzie chciał się z kimś wymienić zawiasem, a ma s-line i na zwykły będzie reflektował.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Już siadł i jestem zadowolony. Fotki jak zwykle kiepskie ale będą lepsze mam problem ponieważ nie wiem czy zostać przy tych 19"(i zrobić je na biało) czy wsadzić RS6 19" ? jedne na 100% sprzedam stifii jest u mechanika jeszcze moje zawieszenie całe to mogę po kosztach sprzedać koledze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Te i te 19'' sa ladne decyzja do ciebie nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Te i te 19'' sa ladne decyzja do ciebie nalezy To mi doradziłeś a które Ty byś wybrał ? [br]Dopisany: 09 Lipiec 2011, 08:20_________________________________________________A tak w ogóle są RS6 I w 20" ? :myśli: nie widziałem na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ja bym zostawil te co masz na fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi