Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Mironowóz cz.IV - S4d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdjęcie chu...we, także mogę się mylić.

• Odpowiedzi 2.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdjęcie chu...we, także mogę się mylić.

wysyłka ma być dopiero jutro - więc wykonam jeszcze jutro tel. z naciskiem w tej kwestii

Opublikowano

Nie ma to jak spier.... komuś wieczór :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Plany jak najbardziej za***iste popieram ;) z tymi felami body s4 będzie robiło mega robotę ;) Miron wybiera opcję pt . "Albo grubo , albo wcale" i bardzo dobrze body s4 to i znaczki nie widzę w tym nic złego co ma sobie nakleić innego ? zwykły s line wygląda chooyowo źle wpasowany lipa. Jeszcze potem pakiecik oświetlenie :D Lustereczka już masz :przebiegly: ?? Fura będzie miazga ;) Chociaż z tym pakiecikiem s4 to na przyszłą zimę chyba trzeba bedzie poszukać ori fel s4 18 ;)

Opublikowano

Miron zakładaj to szybko - będzie kosa :good: :good:

Opublikowano

nie no... z tymi znaczkami to pojechales.

masz fajne auto z fajnym silnikiem, ale do S4 to mu duuuuzoooo brakuje.

Opublikowano

Auto masz naprawde atrakcyjne.

Tobie sie ma podobać to podstawa jednak na mój gust zmiana na pakiet s4 już sama w sobie wydaje się przerostem formy nad treścią.

Jesli wyjść z założenia, że przeciętny użytkownik nie zauważy, że jest to pakiet s4 a jedynie atrakcyjnie wygląda to jeszcze ok, ale znaczki zapowiadają sie dramatycznie.

Zaczniesz przyspieszać, przystawi się jakieś 335 i zdemoluje Ci bagażnik, bo się nie będzie spodziewał, że ta s4 stoi :wink4::decayed:

coś

Opublikowano

Zaczniesz przyspieszać, przystawi się jakieś 335 i zdemoluje Ci bagażnik, bo się nie będzie spodziewał, że ta s4 stoi :wink4::decayed:

coś

to to nic, gorzej będzie jak dyma puści przy przyśpieszaniu no chyba że jeszcze DPF niewywalony :wink4: ale spoko, wyglądać napewno będzie zajebioza i to tylko tu na naszym forum jest to wyśmiewane że diesel s4 a najważniejsze co tobie Miron się podoba - mało to np BMW 1.6 z plakietką M jeździ? :wink4:

Opublikowano

Tyle zamieszania docinki z powodu jednego znaczka s4 na grillu :shocked: przecież tył zostaje bez więc bd to jedyny znaczek na zewnatrz :| a widzieliście jak lipnie w tym grillu wygląda wpasowany s line ?? :o

Opublikowano

teraz nad znaczkime będą się wszyscy spuszczać :doh1:

Opublikowano

ze znaczkiem czy bez i to świetnie przymodzone auto :naughty:

a jak będzie trzeba to Miron pogrzebie trochę przy silniku i będzie wciągał Esy :tongue4:

PS. Już się nie mogę doczekać fot :kox:

Opublikowano

ludziska ze skrajności w skrajność, jedni kleją na potęgę znaczki ///M na 1.6 LPG, a jedni robią wielkie halo że pojawi się znaczek S4 i to tylko w przednim grillu :facepalm: i jedno i drugie jest przesadą nie sądzicie?

Miron będzie kosa :kox: i niech nieświadomi sobie myślą że to esa, a co, czemu nie :good:

Opublikowano

miron, lej na docinki ciepłym moczem :decayed: auto ma się podobać i sprawiać satysfakcję, rezaj i nie zwracaj uwagi na te brednie.

Ja mam nieseryjny pakiet votex, który niby uznawany jest za tuning :przebiegly: a siemian pisał, że to jedna z najładniejszych B7 jakie widział :decayed: :decayed: :decayed: dopiero gdy ktoś na żywo widzi jak to wyróżnia od innych aut to dopiero docenia jaką robi robotę w wyglądzie, no chyba, że zazdrość go zżera :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

no i cały plan pod wielkim znakiem zapytania :wallbash:

CZESTER :notworthy: :notworthy:

przed wysyłką zadzwoniłem raz jeszcze z potwierdzeniem że to do sedana ( mimo że wcześniej już 2 razy o to pytałem ) i koleś się upierał że tak ale pod moim naciskiem stwierdził że sprawdzi raz jeszcze - no i oddzwania że KUPA i przeprasza - był do

AVANTA :wallbash:

więc zostałem bez zderzaka ( lecz to nie problem ) ale zostałem bez wydechu a to już jest problem :confused4:

Więc wracamy do punktu szukania gratów dalej :(

Ps. doszły właśnie listwy progowe wewnętrzne - nówki sztuki jeszcze z naklejkami z ASO - tyle na pocieszenie dnia dzisiejszego

i pamiętajcie o mnie jak coś Wam się trafi :wink4:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 12:47_________________________________________________

miron, lej na docinki ciepłym moczem :decayed: auto ma się podobać i sprawiać satysfakcję, rezaj i nie zwracaj uwagi na te brednie.

Ja mam nieseryjny pakiet votex, który niby uznawany jest za tuning :przebiegly: a siemian pisał, że to jedna z najładniejszych B7 jakie widział :decayed: :decayed: :decayed: dopiero gdy ktoś na żywo widzi jak to wyróżnia od innych aut to dopiero docenia jaką robi robotę w wyglądzie, no chyba, że zazdrość go zżera :decayed: :decayed: :decayed:

spoko - wszyscy mnie raczej znają - i nie traktuję tych uwag jako docinki - każdy ma inne zdanie - natomiast rzadko się zdarza żeby czyjeś zdanie zmieniło moje przemyślane plany :wink4: [br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 12:49_________________________________________________Ps. strasznie się wnerwiłem bo taka okazja zderzaka z wydechem się szybko nie trafi :(

Opublikowano

Niech napisze ci sprzedajcy numer zderzaka to my sprawdzimy na 100% od czego on jest :decayed:

Opublikowano

Mirek przecież możesz kupić sam wydech, a zderzak S4 do sedana na 100% się trafi.

Opublikowano

Mirek przecież możesz kupić sam wydech, a zderzak S4 do sedana na 100% się trafi.

albo kupić wydech ze zderzakiem (bo rozumiem że to razem) i potem zderzak sprzedać :)

np takiemu wrclagunie rezaczowi na potęgę :decayed: :decayed: :decayed::tongue4:

Opublikowano

......u mnie wystarczy zmienic ten tylny dyfuzor na S4 :decayed: bez zmiany zderzaka :przebiegly:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...